Press "Enter" to skip to content

Acaba şu anda ne yapıyor?

Acaba beni aldatıyor mu?, Acaba şu anda ne yapıyor?, Sevgilim asla beni aldatmaz, Ben sevgilime güveniyorum. Merak duygusunu tetiklemek, Acaba ne yapıyor şu anda?

Ben sevgilime güveniyorum.

Selam beyler. Oruç tutuyor musunuz lan putperestler? Ben tutuyorum yanacaksınız hepiniz. Bugün sizlere duyguların en güçlüsü olan merak duygusunu anlatacağım. Anlatacağım ama nasıl giriş yapsam bilemedim yine. Bismillahirrahmanirrahim. Rahman ve Rahim olan Allah’ın adıyla. Tamam tamam vurmayın 11 ay putperest olup bu ay imana geliyorum çok görmeyin bunu bana.

Dün akşam saat 16.30 civarı ev kirasını ödemek amacıyla çarşıya gittim bankaya yaklaştığımda dershaneye gittiğim zamanlardan kız arkadaşlarımı gördüm. Orada ayak üstü sohbet ettikten sonra bankaya gidip kirayı yatırdım. Geri dönüş yolunda yine rastladım onlara ve bir yerlerde oturalım dedik. Birkaç aydır görüşmediğimiz için epey konuşacak şey birikmişti. Kızlardan birinin adı Cennet olsun diğerinin adı Sahra olsun. Kızları tanımamda acayip katkıları olduklarından ötürü sever sayarım kendilerini.

Neyse sohbet ediyoruz o sırada Cennet’in sevgilisi aradı. Biraz konuşup kapattılar. Ne diyor diye sordum, “eve vardın mı?” diye soruyor dedi. Ben buna “kendisi ne yapıyormuş neredeymiş” diye sordum. “Bla bla kafede erkek arkadaşlarıyla oturuyormuş” dedi. Biraz gıcık edeyim diye “belki yanında başka hatun vardır hadi gidip baskın yapalım” dedim. Yok be biz bunla eskiden kankaydık o kapasite yok aldatmayı beceremez yani güveniyorum o konuda dedi. Ne güzel değil mi? Sevgilisine koşulsuz şekilde güveniyor (!)

Bu kızların bu yanını seviyorum gayet açık sözlüler, takır takır söylüyorlar gerçekleri. Bu sayede kolayca analiz yapabiliyorum kadın psikolojini kavrayabiliyorum. Burada kız açık açık söyledi ama söylememiş olsaydı “ben ona güveniyorum aldatmaz” deseydi yine altında bu anlam olacaktı. Sadece Cennet’in söylediğinin altında anlam aramaya gerek kalmıyor hepsi bu. Şuan kıza küfür ediyor olabilirsiniz ama durun sövmeyin. Kız sadece açık sözlü. Diğer kızların itiraf edemeyip yaptığını bu açık açık söylüyor o kadar. Aslında teşekkür etmemiz lazım.

Osho – Yakınlık kitabından bir alıntı bırakıyorum:

Hiçbir ilişki güvenli olamaz. Güvenli olmak ilişkilerin doğasında yoktur ve eğer bir ilişki güvenliyse bütün çekiciliğini kaybeder. İşte bu zihin için bir problemdir. Bir ilişkinin tadına varmak istiyorsan güvensiz olmak zorundadır. Onu tamamen güvenli kılarsan tadına varamazsın; büyüsünü, cazibesini kaybeder. Ve zihin bununla da, onunla da tatmin olmaz, o yüzden de daima çelişki ve kaos içindedir.

Hem canlı, hem de güvenli bir ilişki ister ama bu mümkün olmaz çünkü canlı bir insan, canlı bir ilişki, canlı herhangi bir şey, ne olacağı belli olmayan bir şeydir. Bir sonraki anda ne olacağı bilinemez. Bilinemediği için de şimdiki an daha yoğun olur. Bu anı mümkün olduğu kadar tam yaşamalısın çünkü sonraki an hiçbir zaman gelmeyebilir. Sen burada olmayabilirsin, diğeri burada olmayabilir. Ya da ikiniz de burada olursunuz ama ilişki burada olmaz. Bütün olasılıklar açıktır. Gelecek her zaman açıktır; geçmişse her zaman kapalı. Ve ikisinin arasında şimdi; şimdinin tek bir anı var, daima titreşen ve sarsılan. Ama hayat böyledir. Titreşme ve sarsılma canlı olmanın parçasıdır; duraksama, sis, belirsizlik.Geçmiş kapalıdır. Her şey oldu ve şimdi hiçbir şey değişemez, her şey tamamen kapandı. Gelecek tümüyle açık, hiçbir şey bilinmiyor. Ve ikisinin arasında bu an; bir ayak geçmişte, bir ayak gelecekte. O yüzden zihin daima bir ikilik içindedir, bölünmüş durumdadır. Her zaman parçalı, her zaman şizofren.

Bunun böyle olduğunu ve bu konuda bir şey yapılamayacağını anlaman gerekiyor. Çok güvenli bir ilişki istiyorsan ölü bir insanı sevmek zorundasın ama o da hoşuna gitmeyecektir. Bir sevgili bir kocaya dönüştüğünde olan budur; koca ölü bir sevgilidir, karısı ölü bir sevgilidir. Her şey geçmişten ibarettir ve artık geleceğe geçmiş karar verir. Aslında, eğer bir eşsen geleceğin de yoktur; geçmiş kendini tekrarlayacaktır, bütün kapılar kapalıdır.

Hapistesindir, duvarlar içinde.

Böyledir; sürekli güvenlik ararsın ama bulunca da ondan hemen sıkılırsın.

Gelelim asıl mevzuya. Merak insanın en güçlü duygularından bir tanesidir. Bunun sayısız örneklerini verebilirim. Korku filmlerinde korkacağımızı biliriz mesela ama nasıl korkutacaklarını merak ettiğimiz için korksak bile izleriz. Ben çok söverim korku filmi izlerken, oraya gitme işte kendin kaşınıyorsun bre sayın kafir derim. Böyle demem ama ramazana özel kendime oto sansür sistemi ekledim. Hatta bir laf bile vardır insanın başına ne gelirse meraktan diye. Merak duygunuzu en çok kamçılayanlar haber siteleridir mesela veya youtube videoları. Videoya veya haber başlığına öyle şeyler yazarlar ki merakından ölürsün. Bilirsin kesin b*ktan işe yaramaz bir şey olduğunu ama yine de merak edersin. Sizde suç yok, adam öyle bir başlık atıyor ki sanırsın evrenin sırlarını açıklıyor. Halbuki ne alaka. Tayyip öyle bir şey dedi ki duyanlar şok geçirdi. Yohamına.

Sevgilim asla beni aldatmaz

Merak etmeyen bir kadın için bitmiş bir erkeksinizdir beyler. Beni unutun bunu unutmayın sakın. Bir hatun sizi zırt pırt arıyorsa acaba ne yapıyor diye merak ediyorsa doğru yoldasınız. Ne yapıyorsun, yanında kim var, neredesin tarzı soru bombardımanına tutuyorsa kendisinin kafasında daha çok soru var demektir. Kafasında ne kadar sizi düşlerse o kadar çok nöral ağ örülür. Ne kadar çok nöral ağ örülürse o kadar bağlanır, o kadar vazgeçilmez olursunuz. Bir kız sizi arıyor soruyorsa nasılsa cepte diyerek kızın merak duygularını kamçılamazsanız o kadar kolay vazgeçilirsiniz.  Demek istediğim gözü asla kapamayın.

Aynı durum biz erkekler içinde geçerli elbette. Beyin aynı beyin sonuçta. Bir kızı ne kadar çok merak ederseniz o kadar çok nöral ağ örersiniz. Sonrasında ayrılık durumlarında içip içip kızı ararsınız “seni unutamıyorum”. Unutamazsınız elbette. Bir kız hakkında ne kadar çok düşünürseniz o kadar çok nöral ağ olur. Yani binevi beyninizin kontrolü kızda olur. Bunu önlemenin tek yolu tabak çevirmek. Çevirmezseniz bağımlı olursunuz, çevirin anam tabağı.

Acaba beni aldatıyor mu?

Stalk kavramını duymuşsunuzdur, genelde kızlardan duyarsınız zaten. Eski sevgililerini stalklarlar. Meali “bakalım bizimki yine ne b*klar yemiş” anlamına gelir. Erkeğin sosyal medya hesaplarını didik didik ederek kimi beğenmiş kim bunu beğenmiş kimi takip etmiş vs. her şeyinizi araştırırlar. Stalklanıyorsanız doğru şeyler yapmışsınız demektir. Bir kız önemsemediği kişiyi merak etmez. Bir kız sizi stalklıyorsa sevinebilirsiniz. Stalklıyorsa size tam anlamıyla güvenmiyor demektir. Bunun meali ise başka kızlarla beraber olabilme potansiyeliniz var demektir. O kızdan öncesi de vardı o kızdan sonrası da olacaktır demektir. Biz erkeklerin mantığına göre bakarsak bizim aleyhimize bir durum gibi gözüküyor ama kızlar mantıklarına göre hareket etmezler. Kızlar duygularıyla hareket ederler. 

Kastettiğim şey kadınların daha duygusal olduğu değil elbette. Erkekler daha duygusaldır bu tartışmaya kapalı bir konu. Kastettiğim şey kızların söyledikleri ile yaptıklarının uyuşmaması. Buna hepiniz defalarca ama defalarca şahit olmuşsunuzdur. Kız mantıksal olarak “beni sevebilecek, bana değer verecek, bana iyi davranacak bir erkek arıyorum” der 3 gün sonra nerede it uğursuz varsa onun peşinden koşar. Kendisini sevebilecek, değer verebilecek ve iyi davranacak erkek geldiğinde ise üzgünüm seni arkadaş olarak görüyorum der. Bunu yaşadınız illaki ben de yaşadım oradan biliyorum.

Kızlar en çok gizemli erkeklere tutulurlar. Kötü Çocuk filmini incelemiştim filmler kategorisinde. Hatırlayanlarınız vardır. Oğlan sürekli gizemli takılıyordu ve bütün kızlar ona hasta oluyordu. Çünkü merak ediyorlardı, çünkü ne sakladığını bilmiyorlardı ve bu kızları deli ediyordu. Eğer bir kız sizi acaba şu anda ne yapıyor diye düşünmüyorsa aman ne yapacak yine aynı şeyleri yapıyordur diyorsa bitiksinizdir. Kızda merak duygusunu uyandıramıyorsan kız senin hakkında tam olarak şunları düşünecektir: O zaten beni zor elde etti başkasını tavlayamaz. Size tam olarak böyle söylemez: Ben sana güveniyorum der. Meali ise biliyorsunuz işte yitiksinizdir.

Ben sevgilime güveniyorum

Evli çiftleri ele alalım mesela. Birbirine tam anlamıyla güvendikleri için evlenmişlerdir. Maddi manevi her şeyi devlet kanunlar sayesinde güvence altına alınmış fakat büyü tamamen kaybolmuş. Duyarsınız işte fazlasıyla evlenmeden önce böyle değildi diye. Evlenmeden önce tam olarak güvenli değildi belirsizlik ve güvensizlik vardı. Kızlar belirsizlik ve güvensizliğe taparlar. Bu yüzdendir ki kendisini sevdiğini söyleyen bir erkeği kolayca reddedip, kendisini sevip sevmediği bilinmeyen bir erkeğin peşinden giderler. Sırf belirsizlik olduğu için yaparlar bunu. TV dizilerinin izlenme sebebi budur. Sürekli ihtiras, ihanet ve belirsizlik vardır ve bu dizileri milyonlarcası izler.

Hatta başka bir örnek vereyim size bir arkadaşım var ve bu arkadaşımın 3 yıldır sevgilisi var. Bu sevgilisini defalarca ama defalarca aldatıyor hatta kız kaç defa oğlanı evinde başka hatunlarla yakalıyor. Kız ağlıyor, sövüyor sayıyor, bir daha barışmayacağım beni seven güvenebileceğim bir erkek istiyorum diyor. Diyor ama 3 yıldır defalarca aynı şeyi yaşamasına rağmen tekrar barışıyor. Çünkü belirsizliği seviyor ve o erkek aldatabiliyorsa demek ki başka kızlar tarafından arzu ediliyor diye düşünüyor. Bu da erkeği daha da çekici kılıyor. Kastettiğim şey sevgilinizi aldatmanız değil o potansiyelinizin olduğunu sevgilinize göstermenizdir. Aldatmaya bende karşıyım fakat bunda aldatacak potansiyel yok diyemez kimse bana.

Kız yatağa girdiğinde rahat rahat gözünü kapatıp uyumamalı. “Acaba şu anda ne yapıyor kimin yanında?” diye düşünmeli. “Acaba aldatıyor mu?” diye düşünmeli. İçine kurt düşmeli. Bu sizin dezavantajınıza değil avantajınıza olacaktır inanın bana. Kızın kafasında sürekli soru işaretleri dönsün dursun. Tam anlamıyla kendinizi açmayın. Kız araştırarak öğrensin sizi. 20 yaşındayım şunu yapıyorum bunu yapıyorum demeyin o sizi çözmeye çalışsın. Kızların en büyük eğlencesi budur keşfetmeye çalışmak. O eğlencelerini onların elinden almayın. Merak duygusunu nasıl tetikleyeceksiniz? Madde madde örnek vermeyeceğim ben yolu gösteririm ister koşarak, ister bisikletle, ister arabayla, ister sürünerek gidersiniz ama kendiniz gidersiniz ben götürmem.

Buraya kadar okudunuz madem eli boş göndermeyeyim sizi. En basitinden bir ortamdasınız diyelim. İsterse 50 tane erkek olsun o ortamda. Sevgiliniz sizi aradı ve onunla konuşuyorsunuz. Kız sordu kimlerle berabersin? Tek tek 50 ismi sayacak adam olursanız bitiksiniz. Onun yerine var işte birileri derseniz kızın aklına kurt düşer. O aklına düşen kurt kıza yeter 🙂 Tabi bu sadece bir örnekti. Gerisi size kalmış.

Bu arada foruma hala katılmadıysan üyelik alımları aktif kaydolabilirsin: https://alfaloji.net

Godless Alpha
Godless Alpha

Soru ve sorunlarınızı mail üzerinden bize iletin. Biz de o konu hakkında yazı yazıp sorunuzu yanıtlayalım. [email protected]

View all posts

4 Comments

  1. Mikail Mikail

    o kadar uzun yazmışsın ki fiardan sonra bir daha okyuyacağım beynim almadı ellerine sağlık kendine iyi bak iyi ramazanlar.

    • GODLESS ALPHA GODLESS ALPHA

      Teşekkürler canım kısa yazınca yazı eksikmiş gibi hissediyorum.

  2. Murad Murad

    Aynen. Hep boyle uzun yaz Hocam

  3. Omega Omega

    şu an saat 05.09 seni yeni keşfettim bi ton yazını okudum ve dahasını okuyacağım. Pomodoro tekniği yazını da okudum fakat 5 dk bile ara vermek istemiyorum (sigara molasında arkadaşımla 45 sn sohbetimden sonra -çok haklısın la sen ne izledin? dedi:)) saatlerdir yardırıyorum teşekkür etmek istedim.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir