Press "Enter" to skip to content

Bazı kadınlar bencildir

Bencil Kadın

Kadınlar bencildir. Bunu They Call Me Alpha’nın Genelleme olarak erkek cocuğu ve Genelleme olarak kız çocuğu yazısından anlayabiliyoruz. Daha iyi anlıyoruz. Nereden bulacağız diye soracak olursanız buraya tıklayarak biraz alt kısıma doğru inip yazılara ulaşabilirsiniz. Kısaca özetlemek gerekirse erkek doğduğu anda herkes gururludur. Çocuğun doğar doğmaz cinsel penisinin fotoğrafı çekilir,herkese gururla gösterilir. Hadi oğlum amcaya pezevenk de diyerek çocuğa öz güven aşılanır.  Büyüyene kadar tolerans geçilir her alanda. Kızlarda ise durum tam tersi cinsel vajinasının fotoğrafı çekilmez,kimseye gösterilmez. Küfür etmemesi öğretilir. Misafirliğe gittiğinde annesinin dizinin dibinden ayrılmaması gereklidir. Bu sebepten ötürü doğumdan itibaren kızlarda gizli bir erkek düşmanlığı yatar. Bu da bencil olmalarını sağlar.

Erkekler yüz binlerce icat yapmışlardır. Hayatımızın hemen hemen her alanındaki icatlar erkekler tarafından yapılmıştır. Kadın mı daha zekidir erkek mi yoksa ikisi de eşit midir bilinmez ama erkekler daha çok icat yapmıştır. Bir çok hastalığa ilaç yapmışlardır. Erkekler bencil değildir. Erkekler toplumsal yaşama en uyumlu bireylerdir aslında. Toplum yararına yaşarlar. Kadınlar hiç mi bir şey icat etmemişlerdir? Etmişler tabi ki. Tarafsız bir şekilde. Googlede kısa bir araştırma yapınca karşımıza belli başlı 20 kadar icat çıkıyor bunların bir kısmını ele alacağım.

Kadınların Yaptığı İcatlar

Bulaşık makinesi: 1886 yılında Josephine Cochrane bulaşık makinesinin patentini almıştır.

Pedallı çöp kutusu: Lillian Moller Gilbreth pedallı çöp kutusunu icat etti.

Kullan at bebek bezi: Marion Donovan 1949’da bebek bezini icat etti.

Kağıt torba: Margaret Knight kağıt torbayı icat etti.

Katlanabilir yatak: Sarah Goode 1885 yılında katlanabilir yatağın patentini aldı.

Perma makinesi: Marjorie Joyner bulmuştur.

Mutfak mikseri ve buz dolabı kapağı içindeki raflar: Lilian Moller tarafından icat edilmiştir.

Sutyen: Mary Phelps Jacob tarafından icat edilmiştir.

Bunun dışında Kevlar (kurşun geçirmez yelek), Nistatin, Araba sileceği, daksil,yuvarlak testere,medikal şırınga gibi bazı önemli icatları da kadınlar icat etmiştir.

Lakin dikkat ederseniz çoğunlukla kendi rahatlıklarını düşündükleri için yapılmış icatlar. Bulaşık makinesi kadınlar için mi ne yani diye sorabilirsiniz ben kullanmayı bilmiyorum şahsen. Bilen varsa o ayrı. Sadece bu icatlardan yola çıkarak yaptığım bir yorum değil bencillik meselesi. Hayatın diğer alanlarına baktığımızda görülen bir durum.

Kırmızı Hap Farkındalığı

Şimdi yukarıdaki görseli inceleyelim. Hanım kızımız “Otobüste tek ben ayaktayım ve yarısından fazlası erkek lütfen kimse TÜRK erkeklerinin saygısını sorgulamasın rica ediyorum.” gibi bir isyanda bulunmuş haklı olarak tabi. Türk’ü tamamen büyük yazarak vurgulama yapıp kinaye yapmış pekte zeki maşallah. Sadece bu görsel bile onların bencilliklerini anlatmaya yetip artarken ben biraz örnek verip yazmaya devam edeceğim. Ülkemiz üzerinde şöyle bir algı oluşmuş. Kadınlar çiçektir narindir. Yapmayın beyler lütfen. O otobüsteki erkekleri tek tek tebrik etmek lazım bu davranışlarından ötürü. Onlar bilinçli erkek. Her erkeğin öyle olması gerek. Bakın zor durumda olan,hasta olan,engelli olan,hamile olan,yaşlı olan kadınlara yer vermelisiniz sadece kadınlara değil aynı şekilde erkeklere de yer vermelisiniz bu insanlık vazifesidir. Lakin bunların dışında istisnai durum olabilir mi bilemiyorum ama bunların dışındakilere yer vermek tamamen sizin salaklığınızdır. Ben o yorumu yaptım kıza destek çıkan bir iki erkek daha oldu ve beğenenlerin çoğunluğu erkek. Bunlar aciz betalar. Düşünmekten yoksun olanlar. Yalaka olanlar.

Otobüste kadınlara yer vermek

Bir minibüse binersin. İşten çıkmış yorgunsundur veya ne bileyim başka bir yerden geliyorsun ve yorgunsundur. Oturmuş ulaşmak istediğin yere giderken minibüse kadın biner. Kadınların hepsi oturuyordur. Erkeklerinse çoğunluğu ayakta. Yaşlı erkeklere ses çıkartmazlar. Onun dışındakilere minibüs içinde illa ki bir tane bulunur o salaklardan. “Kardeşim kalk ablaya yer ver bakalım ayakta kalmasın abla sen genç delikanlısın.” Olayın temelinde gayet masumane bir cümle kuruyor. Lakin  kadın ne yaşlı ne de zor durumda ne de saydığım diğer kriterleri karşılıyor. Bu adamlarla münakaşaya girebilirsin sana kalmış. Benim tercihim tak kulaklığı yoluna devam et. Bu salaklar veya bu bilinçsiz çomarlar yüzünden kadınlar egemenlik sürüyor zaten. Toplumda öyle bir algı yaratıldı ve kadınlara hayatın her alanında toleranslar geçilmeye başlandı.

Bencil İnsanlar

Yazdıklarımı yanlış yorumlamanızı istemiyorum. Tarafsız bir şekilde okumanızı istiyorum. Ben burada kadın düşmanlığı empoze etmiyorum. Düşmanlık empoze etsem zaten kadınlarla başarılı olmanız mümkün değil. Bilinç altınız sizi tehlikeli gördüğünüz her şeyden uzak tutar. Bu nedenle ben size düşman olarak tanıtsam siz zaten kadınlara yaklaşamazsınız bilinçsizce. Kadınları dövün, onlara kötü davranın, dışlayın, ezik görüp küçümseyin demiyorum. Sadece eşit davranın. Onlar eşitliği savunuyorsa sizde oyunu kurallarına göre oynayın. Kadınların mağdur ezilen taraf görünmesinde yurdumun erkeğinin rolü oldukça fazladır. Nefes alan her şeye tecavüz etmek isteyen yurdum çomar erkekleri, düşünmeyen, yeteneksiz erkekler yüzünden bugün bu durumdayız. Erkekler katildir,erkekler kötüdür. Kadınlar çiçektir algısı oluştu. Oluşmaya devam ediyor. Suçun cinsiyeti olmaz. Suçu kim işlediyse o sorumludur suçundan. Suçu bütün erkeklere veya kadınlara yüklemek yanlıştır.

İşin temeli eğitimle alakalı. Eğitimli insanlar nerede nasıl davranması gerektiğini biliyorlar. Eğitimli anneler çocuklarını nasıl eğitmeleri gerektiğini biliyorlar. Eğitimsizler ise kızlarına şeytani düşünceler yükleyip erkekleri tuzağa düşürtüyor. Eğitimsiz anne ve erkek çocuğu ise çocuğuna kızlara çiçek al,onlara iyi davran,kötü söz etme gibi telkinlerde bulunarak yanlışa sürüklüyorlar. Bilinçli anneler ise çocuğuna neyin tehlikeli neyin güvenli olduğunu belirtiyor. Yılanlık ve şeytanlık empoze etmiyorlar.

Akasya Durağını izleyen olmuştur illaki. Hani şu taksi şoförlerinin olduğu film.  Osman Aga, karısı Safiye ve kızı Dilek herkes bilir. Babası ne kadar engel olmaya çalışırsa çalışsın kızı bir şekilde erkeklerle görüşmeye devam ediyor. Yakalandığı zamanlarda Safiye olaya el atarak babasını yatıştırıyor. Gülerek izliyoruz ama ağlanacak halimize gülüyoruz. Göz göre göre kandırılıyoruz.

Erkekler kadınlara göre daha insani duygulara sahiptirler. Erkekler genelde başarıyla adını duyururken kadınlarda başarılı erkeklerin yanında boy gösterirler. Benim desteğim sayesinde bunları başardı derler. Haklı olabilirler. Bütün kadınlar kötü değil. Bütün kadınlar bencil değil. Altın dişi denen kadınlar Alfa erkeğinin kadın halidir. Erkeğine destek olurlar her daim. Nerede nasıl davranmasını gerektiğini bilirler. Eğitimli ve anlayışlıdırlar. Geri kalanları çöp olarak sınıflandırıyorum. Eski nesil kadınlara annelerimize laf söylemiyorum. İmkansızlıktan okuyamayanlar oldu (!) bu bahanenin arkasına sığınanlar oldu ama şuan ki kızlarımızın imkanlarına sahip değillerdi hiç biri. Bu yüzden geçmişten ders alıp geleceği şekillendirmeliyiz.

Kadınlar erkekleri çıkarları doğrultusunda kullanmayı çok iyi bilirler. Erkeklerin düğmelerine basmayı onları kontrol etmeyi oldukça iyi bilirler. Göz yaşlarını oldukça iyi kullanırlar. Trip atmak,makyaj gibi kendilerine has donanımlarla bizi bizden alır neye uğradığımızı şaşırtırlar. Tabi oyunun farkında olmayan erkekler kadınların televizyonumu tamir eder misin gibi masumane yardımlarını seve seve yaparlar. Kadınların kendilerine kur yaptığını düşünürler. Bunlara porno da etkili aslında. Yardıma ihtiyacı olan genç kızımız tamirciyi arar. Tamirci gelince genç kızımız tamirciye kur yapar ve onunla yatarak ödüllendirir. Gerçek hayatta bu asla böyle olmaz. Kendini kullandırırsan senden etkilenmeyi bırak senle aynı ortamda bulunmak bile istemez sadece işi düştüğünde alo diyebileceği biri olursun.

Karşınızdakiler hiçte masum kişiler değil beyler. Oldukça donanımlı kişiler. Oyunu bilmezseniz kaybedersiniz.

Godless Alpha
Godless Alpha

Soru ve sorunlarınızı mail üzerinden bize iletin. Biz de o konu hakkında yazı yazıp sorunuzu yanıtlayalım. [email protected]

View all posts

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir