Press "Enter" to skip to content

Bir kıza nasıl çıkma teklifi edilir?

Kıza Çıkma Teklifi Etmek, Kıza nasıl çıkma teklifi edilir?, Çıkma teklifi nasıl edilir?, Çıkma Teklifi Etmek,Çıkma teklifi nasıl edilir?, Bir Kıza Nasıl Çıkma Teklifi Edilir?

Bir kıza nasıl çıkma teklifi edilir?

Merhaba beyler. Bugünkü meselemiz bir arkadaşın sorusu üzerine çıkma teklifini ele alacağız.

Önce soruyu yazalım:

 Faruk: Selam. Öncelikle blogunu severek takip ediyorum blog için çok teşekkür ederim. Benim sorum kıza çıkma teklifi nasıl edilir bunun üzerine yazı yazar mısın? Nasıl etmeliyiz, ne söylemeliyiz, hediye almalı mıyız? Teşekkürler.

Öncelikle Faruk soru sorma medeni cesaretinde bulunduğun için tebrik ediyorum. Kızı şık bir restauranta bir akşam yemeğine davet ediyorsunuz. Mekanın en güzel masasını rezerve edip masanın donatılmasını söylüyorsunuz. Kız davetinize teşvik edince, masaya geldiği anda şampanya patlatıp havadan üstüne gül yaprakları döktürüyorsunuz. Sonra kızla hoş bir sohbet ederek konuyu tatlıya bağlıyorsunuz. Hazır konu tatlıya bağlanmışken pasta sipariş veriyorsunuz ve pastanın içine bir yüzük koydurtuyorsunuz önceden. Kız pastayı yerken yüzük ağzına gelecek ve size evet diyecek. Kesin sonuç.

Çıkma teklifi ney la? Böyle bir senaryo mu bekliyorsunuz? Yapıyorduk küçükken ama tamamen sosyal çevrenin etkisi. 2-3 defa yaptım galiba yanlış olmasın. Hepsi kesin sonuç ama küçüktük işte. Çevreden öyle görmüştük, büyüklerimizden öyle öğrenmiştik, kıza afili kelimeler söyleyip onu ne kadar sevdiğini söyleyip kızın EVET veya HAYIR demesini bekliyorduk. Yani kız isterse bizi seçiyor veya seçmiyordu. Hatta o kadar yanlış yönlendiriliyorduk ki kız HAYIR derse naz yapıyor olarak yorumluyorduk. Kız evi naz evi diye düşünüp kıza ısrar ediyorduk. Kız yine kabul etmezse birilerinden korktuğunu düşünüyorduk. Off olaya bak sen.

Öncelikle blogun takipçilerinin 16 yaş üzeri olmasını istiyorum. 16’da küçük ama bazı şeyler oturmuştur en azından. 16 yaşından küçükler varsa bu söylediklerim hem yanlış gelebilir hem de ters tepebilir. Çünkü küçükken kızlar çıkma teklifini bekliyordu yani öyle öğretildi onlara. Bu yüzden bu söylediklerim 16 yaş altına tesir etmez. Okumasın yani aranızda küçük olan varsa. Büyükler ile yolumuza devam edelim. 16 yaşın altında çıkma teklifi etmek işe yarayabilir ama üstünde yaramaz.

Çıkma teklifi etmek acizliktir. Çünkü teklifte bulunarak kızdan onay bekliyorsun. Kız seni reddederse kendinde eksiklik olduğunu düşünüyorsun ve bunalıma giriyorsun. Sonra dinlensin Müslüm Babalar. Onay beklemek acizliktir. Mutlu olman kızın ağzından çıkacak bir kelimeye bakıyordur Evet veya Hayır. Halbuki hayatın bu kadar değersiz mi? Mutlu olmak için gerçekten o kızın ağzından çıkan kelimeye ihtiyacın var mı?

Kıza Çıkma Teklifi Nasıl Edilir?

Googlede bu konularla ilgili araştırma yapıyorsun ve çıkan sonuçlar içler acısı. Bir sürü site ve sana kızın önünde diz çökmeni onun elinden tutup “seni çok seviyorum, benimle çıkar mısın?” demen gerektiğini söylüyor. Kimisi uzun uzun mesajlar yazıp hislerini anlat diyor. Kimileri kıza çiçek alıp duygularını söyle diyor. Lakin taktikler değişmiyor farkında mısınız? Hepsi kızdan onay bekleyen şeyler. Ezikçe. Bende ettim çıkma teklifi blogta yazıların bazılarında belirtmiştim zaten. Kağıtla yazmıştım ama utanıyordum epey. Arkadaş vasıtasıyla teklif edenler var. Ne bileyim ya envaiçeşit yöntem var. Ben paşa paşa teklifimi yaparım kız kabul ederse çıkarız kabul etmezse de nasip kısmet diyorsanız başka bloglara yönelin. Burası size göre değil. Bağyan izninizle size çıkabilir miyim?

Bir kıza çıkma teklifi etmek seninle birlikte olmak istiyorum demektir. Birliktelikten kastımı yanlış anlamayın, sevgili manasında. Ee tabi vardır sevgili olunca cinsel manada birlikte olanlar elbette. Lakin ne bileyim bir kıza çıkma teklifi ederek 2-0 geriden başlıyorsunuz oyunda. 1.si kızın üstün olduğunu söylüyorsunuz. 2.si muhtaç olduğunuzu söylüyorsunuz. Yani başlamadan bütün çekiciliğiniz ölüyor. Daha bunun çevrenizdeki kızları yok etmesi, dışarı çıkmanızı kısıtlaması, kıskançlığı vs. bir sürü derdi tasası var. Bunların her birine tolerans göstermenizde sizin skor 3,4,5 diye gidiyor. Yani her geçen gün siz kötüye gidiyorsunuz kız ise yenmenin zaferini çıkartıyor, zafere doyduktan sonra terk ediyorlar. Bu kadar basit bir hikaye.

Kıza nasıl çıkma teklifi edilir?

Telefondan mesaj aracılığıyla veya telefon görüşmesi ile kıza teklif edilmez. Kağıda deftere yazarak bir kıza teklif edilmez. Arkadaşlar aracılığıyla bir kıza teklif edilmez. Çiçek böcekle teklif edilmez. Öyle diz çökerek çıkma teklifi değil evlilik teklifi de edilmez. Bana göre teklif edilmez. Ha illa yapacaksınız kıza yüz yüzeyken “senden hoşlanıyorum” demeniz kafi. Kız boş yapmaya başlarsa yani ben seni arkadaş olarak görüyorum vs. derse uzatmayın enerjinizi düşürmeyin devam edin. Sonrasında o kızla aranıza mesafe koyun. Daha sonra zamanla konuşmayı tamamen bitirebilirsiniz. Bu yöntem bazı elemanlara ters geliyor. Ben kızı çok seviyorum onu kaybetmek istemiyorum ama onunla beraber olmak istiyorum diyorlar. Tabi kaybetme riski bu elemanlara ağır geldiği için kıza açılmayıp aylarca yıllarca içinde saklıyorlar. Sonra kıza açıldıklarında kız “ama ben seni arkadaşım olarak görüyorum.s.s” diyor. Kız erkeğin duygularını tamamen öğrenince onu etrafında tutuyorsa bilin ki kullanıyordur. Bu nedenle illa teklif edecekseniz hoşlandığınızı belirtin olursa olur olmazsa başka kıza yönelin.

Özet olarak teklif yok. Tamam yahu çıkma teklifi etmeyeceğiz ama ne yapmalıyız? Hatun kişiyle buluşulur, beraber güzel vakitler geçirilir, bu esnada zaten yakınlaşma sağlanır. Bir şekilde yolda yürürken kolunuza girer, fotoğraf çekilirken yaklaşır vs. olur yani bir yakınlaşma.

Zamanın birinde eski hatunlardan bir tanesiyle, henüz arkadaşken fotoğraf çekilecektik. Selfie olayları o zaman patlamıştı hatta. 🙂 Ben tabi tecrübesizim bilmiyorum bu şeyleri ve utanıyorum da, bu yüzden kızdan uzak duruyorum biraz biraz. Kız telefonu eline aldı fotoğrafı çekerken “aramızdan E-5 Kara yolu geçiyor sanki” dedi ve yanıma yanaştı. Omzuma başını yaslayarak fotoğrafı çekti. Sonrasında zaten bir yakınlaşma oldu ve eller bir birine kavuştu.

Başka bir tane daha anlatayım. Eskiden ruh hastasıydım, inli cinli filmlere bayılırdım. Konuştuğum hatunlardan bir tanesiyle sinemaya cinli bir filme gitmiştik. Kızda aşırı korkuyor o şeylerden. Filme girdik ben filmi izliyorum o 3 saniyede bir gözlerini kapatıyor. Sonra korkudan başını birden göğsüme yasladı çok ses çıkmıştı. Elimle kulaklarını kapatıp göğsüme bastırdım başını. Biraz öyle durdu, öyle durduk. Sonra yine bir yakınlaşma yine eller kenetlendi. Sonrası malum.

Trafikte yardımcı oluyor bazen. Yine bir hatun kişi ile dolaşıyoruz, AVM’ye gideceğiz Manisa’da. Trafikte aşırı yoğun bir şekilde işliyor. Ben nedendir bilmiyorum hızlı yürüyorum. Kız sürekli şikayet ede ede koşar adım yürüyordu. Karşıdan geçmemiz gerekti ve kolumu hafif yana doğru açtım ellerim cebimde, kız koluma girdi ve karşıdan karşıya geçtik. Sonra elimi beline attım ve öyle yürüdük. Sonrası yine malum.

Demem o ki arkadaşlar bir kızla sevgili olmak için illa çıkma teklifi etmeniz gerekmiyor. Gerçekten sizle olmak isteyen kız size teklif bile edebilir. Çok deneyimim var bunun verdiği haz inanılmaz. Nasıl olur da kızlara kaptırırız teklifi alma işini hala aklım almıyor. Kızın bizle olmak istediğini nasıl anlayabiliriz gerçekten istediğini nereden bilebiliriz çıkma teklifi etmeden?

Çıkma Teklifi Etmek

Sizle olma potansiyeli olan kız aranıza mesafe sokmaz, otururken kalkarken sürekli dibinizde olur. Siz bir hamle yaparsınız devamını illa ki getirir. Bazen o hamle yapar devamını sizin getirmeniz gerekir. Lakin kıza teklif ederseniz oyunu zaten kaybetmişsinizdir. Hatta başka bir deneyimim daha var. Çıkma teklifi etmeden sevgili olduğum bir kişi heves etti illa “bana çıkma teklifi et” diye. Ulan başımın etini yiyor, ne yapalım 2-3 afili cümle uydurdum kıza söyledim. “Allah’tan çıkma teklifi etmemişsin yoksa kabul etmezdim.” dedi. :)) Kızla buluştuğunuzda kıza çeşitli duyguları tattırarak duygusal haz yaşattıysanız zaten kız size doğru çekilir. Devamı gelir bir şekilde. 2-3 buluşmada baktınız tık yok kız yakınlaşmıyor: Çevirin tabağı efenim.

Gerek yok beyler böyle şeylere. Çıkma teklifi etmemenin en iyi tarafı da kaybetme riskin yok. İşaret alırsan, ilgi gelirse hamleni yapıyorsun almazsan riske girmiyorsun. Zaten işaret almazsan bir yakınlaşma olmazsa kızın sizden etkilenmediğini anlıyorsunuz. Etkilenmeyen kızı etkilemeye çalışmak yerine başka kızlara yöneliyorsunuz. En azından aklınızda soru işareti kalmıyor, keşke o kıza yanaşsaydım belki o da benden hoşlanıyordu demiyorsunuz. Zaten yanaşıyorsunuz ama karşılık gelmezse tamamen kesiyorsunuz ilişkiyi. Zaten hiç sizin olmamış birini kaybetmeniz mümkün değildir. Ayrıca unutmamanız gereken nokta şu: Her kızı elde edemezsiniz. İlla ki kayıplar vereceksiniz hatta kazancınızdan çok kaybınız olacak ama tecrübe edeceksiniz.

Unutmadan söyleyeyim bazı kızlar çıkma teklifi beklerler. Kızla 2 3 buluşma yaptınız ve kız yanaşmıyor ama teklif bekliyor, yani aslında elinizden tutmak istiyor ama sevgili olmadan olmasın istiyor. Sevgili olduğunuzda elinden tutmanıza izin var ama önce teklif etmenizi bekliyor. Etmeyin. O kızla çıkmaya gerçekten değer mi? Küçük değiliz artık ve teklifin gereksiz olduğunu biliyoruz. Yani teklife şöyle bakıyorlar, evlilik gibi serbest geçiş hakkı sunuluyor. Sadece evet kelimesine bağlıysa bütün bunlar evet demesine gerek yok uğraşmayın. 2-3 buluşmada yakınlaşma olmadıysa istemiyordur. İstemiyorsa başka denizlere yelken açın, hem zamanınızı hem enerjinizi boşa harcamayın.

Bir başka yazıda görüşmek üzere. Sizleri seviyorum.

Godless Alpha
Godless Alpha

Soru ve sorunlarınızı mail üzerinden bize iletin. Biz de o konu hakkında yazı yazıp sorunuzu yanıtlayalım. [email protected]

View all posts

8 Comments

  1. Bilal Bilal

    Daha uzun yazarmısın başkan blogunu severek ve heves ile takip ediyorum. Başarılarının devamını diliyorum ama lütfen daha uzun yaz biz sıkılmayız 🙂

    • GODLESS ALPHA GODLESS ALPHA

      Oha ilk defa bana daha uzun yaz diyen birine rastladım 🙂 Blogların arasında görüp görebileceğin en uzun yazan insanımdır belki 😛 Planlı yazsam istediğim kadar uzatabilirim aslında ama plan yok bende. Normal günlük yaşantımda aklıma bir konu geliyor telefona not alıyorum konu başlığını gece yatağa girdiğimde kucağıma laptopu alıyorum ve yazmaya başlıyorum artık ne kadar uzun olur bilmiyorum. 🙂 Bir kaç kişi çok uzun yazıyorsun diye şikayetçi olsa da onları pek takmadım bu çizgide devam ederim lakin istek varsa biraz daha uzatabilirim tabi 🙂

      • Emre Emre

        Çok güzel yazı.Düşüncelerimi yansıtıyor.

  2. EMRULLAH DUMAN EMRULLAH DUMAN

    Güzel yazı bladerim

  3. Tayfun Tayfun

    Godless Alpha neredeyse bütün yazılarının önemli gördüğüm kısımlarının hepsini not aldım tablete konu başlıkları adı altında senin yazılarınla birlikte kendimi geliştirmeye çalıştığım çok forum var teşekkürler herşey için bide yaş kaç bu arada .

  4. Adamsız isim Adamsız isim

    Ekşisözlükte denk geldi,inanılmaz güzel ve donunfa benim gibi düşünen adam gibi adam buldum.Söylediklerine kalıbımı basarım sonuna kadar haklısın.

  5. Mükemmel bir yazı olmuş. Şuan yaşım 21 oldu, geriye baktığım da neden ve niçin kaybettiği mi ( aslın da kayıp değil, tecrübe) biliyorum. Lise de ki beni anlatmışsın :D. Eline sağlık tekrardan

  6. sopranos sopranos

    tekrar tekrar okuyorum sayfalar dolusu boş ve gereksiz sözlerden ziyade vurucu ve kesin bilgiler veriyorsun kralsın patronn

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir