Press "Enter" to skip to content

Erkekleri itici yapan karakter özellikleri

Erkekleri itici yapan özellikler, erkekleri itici yapan karakter özellikleri, erkekleri itici yapan detaylar, itici erkek özellikleri, erkekleri itici yapan şeyler

Erkekleri itici yapan detaylar

Selam cemaat. Bugün erkeklerde itici olan karakteristik özelliklerden bahsedeceğim. Kendinizde bu karakter özelliklerinden her hangi bir tanesi varsa kurtulun derhal. Karakteri şekillendirebilirsiniz. Bu imkansız değil.

  • Futbol,din ve siyaset konuşmak. Futbol konusunda emin değilim ama abartmamak kaidesiyle.
  • Küfürlü konuşmak. Size bunu söylüyorum ama bende küfürlü konuşuyorum lakin kızların yanında küfür etmiyorum. Şu sıralar küfürü bırakma çabalarındayım. Küfür karşı cins için iticidir her zaman. Her hangi bir kız benim yanımda küfür ederse sinir olurum ve soğurum.
  • Yalan söylemek,dürüst olmamak. Bunu hepimiz bilmemiz gerek aslında.
  • Seçici olmamak. Kadınlar konusunda  kuralların olmaması. Nefes alsın yeter kafasında olmak anlayacağınız.
  • Zengin biriyse eğer parasıyla hava atması. Zenginlik utanılacak bir şey değil lakin ben zenginim diye vurgulamamak gerek her seferinde. Yaşam standartların ile belli edebilirsin zaten zengin olduğunu. Kendisine güvenmiyor parasına güveniyor izlenimi uyandırır. Oldukça iticidir. Görgüsüzlük iticidir.
  • Başka kızlarla yaşadıkları cinsel deneyimlerini anlatmaları. Oldukça itici ve tehlikelidir. Yaşadığım için biliyorum aman beyler uzak durun.
  • Mızmızlanmak  aman aman en uzak durulması gereken özelliklerden. Erkek problemi çözebilmeli. Çözemezse yardım almalı yine çözemezse odaklanmalı.
  • Mıymıntı olmak beyler beyler yapmayın. Aşırı yavaş iş yapan kişilere deniyor. Bende bir zamanlar oldukça mıymıntıydım şimdi kurtuluyorum yavaş yavaş. Biraz atak olmakta fayda var.
  • Köy şivesi ile konuşmak iticiyken , normal konuşmak ortadır ve etkili güzel tonlamalı ve iyi bir ses tonu ile konuşmak ise oldukça çekicidir.
  • Çok narin hassas olmak. En ufak bir şeyde yakınıp durmak. Memleketten bir arkadaş var maddi durumları iyi. Giyim yerinde,sohbet muhabbet hoş,tipi de fena değil. Lakin kızlar ilgilenmiyor. Yahu diyorum sende her şey var aslında eksik olan bir şey de göremiyorum niye çevrende hatun yok sen mi istemiyorsun yoksa onlar mı istemiyor? Ben de çözemedim diyor. Derken bir gün yine takılıyoruz nasıl oldu anlamadım parmağı kapısının arasında kaldı. Hafif morardı falan ama nasıl feryat figan ediyor. Dinlenip dinlenip parmağım acıyor diyor. Hee dedim meseleyi şimdi anladım. Siz de anlamışsınızdır zaten.
  • Pimpirikli olmak. Gereksiz titizlik ve kuşkucu olmak. Her şeyi merak edip sormak o kim nereye gitmiş kimleymiş vs. itici bir durum. Malının aşırı kıymetli olması off bundan bahsetmeye bile gerek yok ama hadi bahsedeyim. Bir arkadaşınla kafeye gidiyorsun arkadaşın yeni bir telefon almış. Ver bir bakayım diyorsun yok kanka boş ver yeni aldım aman bir şey olur. Uzak durulması gereken tiplerdir bunlar.
  • Cimrilik. Fakirlik ve cimrilik farklı şeylerdir. Adamın parası yoktur mecburen pek para harcayamıyordur fakat adamın imkanı yerinde ve her şeyden tasarruf ediyorsa oldukça sinir bozucu  bir durumdur.
  • Beceriksiz olmak. Elinden hiçbir iş gelmemek. Bu benim aslında bendim yani. Son 1 2 aydır düzelttim bu özelliğimi anneme yemek yaparken yardım ediyor ve biraz bir şeyler kapıyorum bu sayede. Yemek yapabilmek oldukça çekicidir. Kahve ve çay gibi olmazsa olmazları da öğrenmelisiniz.
  • Kültürsüz erkekler iticidir. Bol kitap okuyup film izlemelisiniz. Genel kültür kasmak çekicidir.
  • Kararsız olmak. Bir iş yapacaksınız ama karar veremiyorsunuz bir türlü iki kıyafet arasında kararsız kalıyorsunuz vesaire vesaire. Ne yiyeceğine bile karar veremeyen erkekler var. Bu ne lan? Sevgilisine sürekli “sen bilirsin” diyerek güya centilmenlik yapıyor ama aslında yaptığı şey sorumluluğu kadına yüklemek. Bir de kadının seçtiği şey kötü çıkarsa mızmızlanan erkek en kötüsü. Oldukça iticidir.
  • Tutarsız olmak. Bir söylediğiniz bir söylediğiniz tutmuyorsa bu sizi güvenilmez birisi yapar. İticidir.
  • Laf taşımak. Bunu zaten hepiniz biliyorsunuz.
  • Her şeyden şikayetçi olmak. Bunu ben çok yapıyordum petrolde çalışırken. Sürekli işten ayrılacağım diyordum. Adem diye bir dost edinmiştim. Çok şikayetçi oluyorsun halinden tamam haklısın ama abartma demişti. O lafından sonra düzeldim. Şimdi düşünüyorum oldukça iticiymiş.

Erkekleri itici yapan özellikler

Ben bunları böyle tek tek yazdım ya kızlar bunları tek tek yazıp sizin itici çekici özelliklerinizi bulup size ona göre davranmıyor. Çekici özellikleriniz fazlaysa size çekiliyor. Lakin itici özelliklerden her hangi birisi veya birden fazlası varsa bu adamda bir iticilik var ama ben çözemedim diyor. Duygularına göre hareket ettikleri içinde size yaklaşmıyorlar. Bu kadar basit.

Şimdi siz itici özelliklerinizi tek tek keşfedip onlardan kurtulup çekicilik katsayınızı bir nebze daha arttırabilirsiniz.

Bir başka makalede görüşürüz.

 

Godless Alpha
Godless Alpha

Soru ve sorunlarınızı mail üzerinden bize iletin. Biz de o konu hakkında yazı yazıp sorunuzu yanıtlayalım. [email protected]

View all posts

3 Comments

  1. emir emir

    benim kesinlikle karşı olduğum şeyler var:
    birşeyi karşı cins için yapmak.
    bu yazın benim hayat felsefemle çelişiyor.
    -sporu kız için yap,kitabı kız için oku,parayı kız için kazan. bu ney amk?
    siz zaten hayatınızı mantık çerçevesine oturttuğunuzda belirli bir kültürlenme ihtiyacı duyacaksınız.
    Veya aynaya bakınca bu vücut ney amk diyip spora başlayacaksınız.

    • Godless Alpha Godless Alpha

      Kesinlikle bende de çelişiyor. Yazıları okuyunca ne kadar karşı olduğumu anlayacaksın. Her zaman aynı şeyi söylüyorum. Kızlar sizin hayatınızı güzelleştirmez zaten güzel olan hayatınızın parçası olmak ister. Yani siz kendinizi iyi seviyeye getireceksiniz kızlar zaten istemeseniz de gelecek. Kızlar için bir şey yapmak çok saçma elbette ama evrimde bize bunu emrediyor. Yaşa ve çiftleş. Apeman Maymun Adam belgeselini izlemelisin. İlk 2 bölümünü yayınladım ben. Anlayacaksın anlatmak istediklerimi.

  2. Tayfun Tayfun

    bence erkekleri itici yapan diğer bir özellik etrafındaki insanları sürekli küçük göstermeye çalışması bu da çok itici ve bir kişi bunu yapınca diğerlerinin aklına kendine güveni olmayan biri olarak yerleşiyor ki zaten bu tam anlamıyla doğru .

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir