Press "Enter" to skip to content

Köle Olmaktan Alınan Haz

Kölelikten Zevk Almak

Selam Dostlarım. Bir süredir blogu boşladığımın farkındayım. Biraz kendi irademle biraz da elimden olmayan sebeplerle yazı giremiyorum. Kendi irademin etkili olduğu mevzu eski yazıların çok komik rakamlarca okunmuş olması. 3-5 defa okunmuş bir çok yazı. Bu nedenle eski yazıları okumaya teşvik amaçlıda yazmıyorum. 🙂

Bugünkü meselemiz erkek psikolojisi aslında. Özgür olamayan erkeklerin duyduğu sevinç. Erkekler özgür olmamaktan alınan haz ilkesine göre yaşar ve hareket ederler. Bilinçsiz bir erkek için ömür boyu özgür kalmak, ömür boyu köle kalmaktan daha kötüdür. Yani erkek hayatı boyunca kölesi olacağı şeyler arar. Bu bir insan da olabilir başka bir şeyde. Çünkü özgür erkek kendisini güvende hissetmez. Sadece köle olarak kendisini güvende hisseder ve kölesi olacağı bir kadın seçer.

Kadının Kölesi Olmak

Devlet dairelerinde çalışmayı hepimiz isteriz öyle değil mi? 22-24 yaşları arasında göreve başlayıp yaklaşık 60 yaşına kadar aynı işte çalışmayı. Kim istemez ki sonuçta devlet dairesi ve işsiz kalma şansın yok. Aslına bakarsanız bunun müebbet hapisten farkı yok. Sonuçta müebbet hapiste ömür boyu aynı yerde yatacaksın. Burada da ömür boyu aynı işi yapacaksın. Aynı şey. Müebbet hapiste yemeğin verilecek yatacak yerin olacak. Devlet dairesinde yemeğin olacak ve yatacak yerin olacak. Güzel bir evde kirada yaşayabileceksin. Güzel mobilyalar alabilecek evini istediğin şekilde dizayn edebileceksin. Hatta birikmiş paran varsa veya ailen destek çıkarsa ev bile alabilirsin.

Bu yüzden kimse istemez ticaret yapmayı, kendi işinin patronu olmayı ya da başka şeyleri. Bu yüzden bu insanlara girişimci derler. Kendi işini yapabilecek cesareti olduğu için içten içe takdir ederler. Bu tarz işleri yapan adamlar kadınların gözünde güvenilmezdir. Hatta toplumun gözünde güvenilmezdir. Çünkü bu adamların belli başlı bir işi yok ve sürekli geliri yok. Başka bir deyişle düzenli maaşları yok. Bunların şansları yaver giderse kazanırlar, gitmezse kaybedip iflas edebilirler. Bu yüzden güvenilmezdir.

Tabi bu toplum ve kadınların bakış açısıdır. Bana göre devlet dairesinde kazanabileceğin miktar bellidir, en fazla zengin olabileceğin seviye bellidir. Mütevazi ihtiyaçlarını gerçekleştirecek kadar kazanırsın. Karına çoluk çocuğuna bakacak onlara kıyafetler alacak mutlu edecek kadar zenginsindir. Ömür boyu aynı şeyleri tekrar edersin, edersin ve edersin. Belki bulunduğun konumdan biraz daha iyiye yükselip 250TL gibi zam alabilirsin. Mesele aslında para değil. Mesele özgürlük. Siz de böyle düşünmüyor musunuz? Serbest meslek yapmak yerine devlete kapak atayım demiyor musunuz? Diyorsunuz. İç güdüsel olarak yapıyorsunuz bunu. Devlet sizi aç bırakmaz, kölelik yaparsınız (kölelik dediğime bakmayın rahatsınızdır), tek sıkıntı sürekli aynı şeyi yapmanızdır. Yıllar boyunca aynı şeyi yapmaktan bahsediyorum. Kölelik değil mi bu? Kölelik ve bundan haz duyuyoruz. Devlet memuru olabilmek için çalışıp çabalıyoruz yıllarca. Özgür olamamak için yarışıyoruz adeta.

Kadına Muhtaçlık

Kadın erkek ilişkilerinde de aynı şeyi yaşar aslında erkekler. Keyfine bakmak yerine kölesi olacak birisini ister. Sürekli kendisine ne yapması gerektiğini söyleyecek birisini tabiri caizse çoban ister. Çünkü erkek kendine güvenmediği için ne yapacağını bilemez. Doğduğunda ailesinin kanatları altındaydı, ailesi ne derse yaptı ve her daim ailesi yol gösterdi. Hata yaparak kendisi doğru yolu bulmadı. Bu yüzden büyüdüğünde bir kadınla tanıştığı zaman hayatını ona adadı. Ne yapması gerektiğini nasıl davranması gerektiğini bilemedi ve sevgilisi için yaşamaya karar verdi. Plan yaparken 2 kişilik plan yaptı, her şeyini iki kişilik ayarladı, sevgilisini daha iyi mekanlara götürebilmek için çalıştı. Kısacası her şeyi sevgilisi için yaptı. Terk edildiğinde ise boşluğa düştü. Çünkü sevgilisi onu mutlu ediyordu (!). Aslında onu mutlu eden sevgilisi değil kölelikti.

Erkeklerin çoğu kendilerine tanrıça bulup ona taparlar, adına AŞK derler. Aslında aşkı kadınlar yaratmıştır. Erkek bir kadına aşık olur. Kadını keyiflendirmek için ona hediyeler alır, iltifatlar eder, alttan alır, tek tanrılı yaşama geçiş yapar. Diğer kadınların hepsini soyutlar ve bunu yaparken oldukça keyif alır. Aitlik duygusuna bayılır erkekler. Kadının kendisine ait olduğunu düşününce kendisini kadınına adaması gerektiğine karar verir. Hatta bu durumu o kadar abartırlar ki sanatı kadınların üstüne inşa ederler. En güzel şarkıları kadınlara yazarlar, en güzel şiirleri kadınlara yazarlar, en güzel resimleri kadınlar için çizerler, en güzel kitapları kadınlar için yazarlar… Erkek bütün bunları yaparken kadın keyfine bakar. Çünkü aşk yalanına erkeği o kadar inandırır ki erkek her şeyi yapar kadına bir tek keyfine bakmak kalır.

Kadına Muhtaç Olmak

Aşk yalanına göre kadının kendisi AŞK’tır. Yani kadının aşk için çabalamasına gerek yoktur. Aşkı yaratan ve aşkın var olma sebebi kadınlardır. Kadının varlığı aşkın olması için yeterlidir. Kadın kendisinin yapamayacağı şeyleri erkeksi olarak nitelendirerek erkekleri keyiflendirir. Bu yüzden erkek kendisine verilen sorumluluğu en iyi şekilde yerine getirir. Bir tanecik aşkına yaranabilmek için erkeksi olup söylenenleri yapar. Kadını için kendi gelişiminden vazgeçer, kendi isteklerinden önce kadının isteklerini yapar. Kendisi yıllarca aynı şeyleri giyerken kadını her düğünde başka kıyafet, her eğlencede başka kıyafet giyer. Erkeğine bu kıyafet sana çok yakışıyor erkeksi gösteriyor diyerek yıllar yılı aynı şeyi giymesine sebebiyet verir. Erkeğin kıyafet seçeneği çalıştığı işe göre belirlenir. Kadının kıyafeti bulunduğu ortama göre çeşitlenir.

Ödül Olarak Seks

Erkeğin kontrol edilebilmesinin en önemli sebeplerden bir tanesi de cinselliktir. Kendisine bazı şeyleri o kadar inandırmıştır ki kölelik yapmazsa kadınıyla cinsellik yaşayamayacağını düşünür. Bu yüzden 1 dediğini 2 etmez. 🙂 Erkek kadını için kendi doğrularından vazgeçer, kadını için çoğu zaman ailesini karşısına alır, haklıyken haksız duruma düşmeyi hiç yadırgamaz. Otobüslerde-minibüslerde yer hakkı hep kadına aittir bu yüzden erkek isterse 20 saat çalışsın o minibüse binerse kadına yer vermek zorundadır. Yolda giderken kadının arkasında yürüyemez. Market ve bankamatik kuyruğunda kadına öncelik verilir. Okulda erkek öğrenciyle kız öğrenci yaramazlık yaptığında erkek öğrenci belki ağzından kan gelircesine dövülür lakin kız çocuğuna kızmakla yetinilir. (Eğitimde şiddete karşıyım lakin çifte standarta hayır!)

Özgür Olmak

Erkekler özgür olmak zorundadır, özgürlüğün tadını bilmedikleri için özgürlük erkeklerin gözünü korkutabilir. Lakin özgür olmak istediğin zaman istediğin yemeği yapıp yiyebilmektir. Özgür olmak çamaşırlarını istediğin zaman yıkayabilmektir. Özgür olmak kimseye hesap vermemektir. Özgür olmak istediğin arkadaşınla vakit geçirebilmektir. Özgürlük olmak istediğin anda istediğin yerde olmaktır. Özgürlüğün tadını öğrenmeliyiz. Kadınlara muhtaçlığımızı kontrol etmeliyiz.

 

Godless Alpha
Godless Alpha

Soru ve sorunlarınızı mail üzerinden bize iletin. Biz de o konu hakkında yazı yazıp sorunuzu yanıtlayalım. [email protected]

View all posts

One Comment

  1. Ahmet Miraç Ahmet Miraç

    Özgürlükten korkulur mu ya ?

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir