Press "Enter" to skip to content

Mantıklı Değil , Duygusal Ol

Kadınların Hoşlandığı Erkek Olmak: Mantıklı Değil, Duygusal Olun

Merhaba beyler. Bugün sizlere gerçekten önemli bir konudan bahsedeceğim.  Kadınların hoşlandığı erkek olmak serimizin 3. önemli konusu mantıklı olmak yerine duygusal olmak.

Nasıl duygusal olalım, ağlayıp sızlayalım mı? Hayır tabii ki. Kadınlar mantıktan nefret eder. Mantıklı olan şeylerden uzak durmalısınız. Blogu düzenli olarak takip eden varsa diğer yazıları okuyanlar varsa Siyaset ve Din hakkında isimli bir makale yazmıştım. O makaleyi okumadıysanız okuyun. Bu makaleyi daha iyi anlamanıza yardımcı olacaktır. Siyaset,eğitim,okul,haberler gibi konular mantık içeren konulardır. Bu konuları kızlarla konuşamazsınız. Kadınların geneli popüler kültür etkisiyle hareket ederler. Şu sıralar televizyonlarda askeri diziler meşhur oldukça Bu yüzden kadınların hepsi askerlere hasta oluyor. Bundan bir kaç sene öncesinde askere kız bile verilmiyordu. Bu konu hakkında bir hikayem var.

Liseden bir kız arkadaşım eskiden ingilizceyle ilgileniyor ve ingilizceci biriyle evlenmek istiyordu. Sonrasında 2-3 yıldır askeri diziler meşhur oldu. Popülaritenin etkisiyle bu kız instagram facebook gibi mecralardan askeri sayfaları takip etmeye başladı. Profilinde sürekli askeri paylaşımlar yapıyordu. Uzun bir süre takip ettikten sonra geçenlerde haber geldi. Uzman çavuş bir askere kaçıp onunla evlenmiş. Yaşı benden küçük olmasına rağmen duygularıyla hareket edip böyle bir karar almış.

Popüler kültür ona sürekli askerlere ilgi duymasının sinyallerini verdi. Duyguları ilgi alanıyla alakalı olarak şekillenmeye başlayarak askerlerden etkilenmeye başladı. Oldukça mantıksızca bir şekilde duygularına yenik düşüp ailesini karşısına alıp askere kaçtı. Mevzu bundan ibaret aslında.

Kızlarla konuşurken mantıklı konulardan bahsetmeyin. Kızın hareketlerinde mantık aramayın. Kızları her hangi bir konuda mantıklı açıklamalar sunarak ikna etmeye çalışmayın. Sadece kendinizi yorarsınız.

Bir kız sizinle buluşmak istemiyorsa mantıklı açıklamalar yapmayı bırakın. Buluşmanın kendisine kazandıracağı şeyleri anlatmaktan vazgeçin. Bir kız sizinle duygusal olarak gelmek istemiyorsa gelmez zaten. Onun yerine eğlenmenize bakın. Eğlenceli sohbetlere değinin. Farklı konulardan bahsedin. Saçmalayın. Emin olun saçmalamak mantıklı konuşmaktan iyidir kadınlarla başarılı olmak istiyorsanız.

Bütün kadınlar evli bir adamla hatta çocuğu olan bir adamla görüşmemesi gerektiğini bilirler bunun farkındalardır. Kızımız bekar olmasına rağmen kendinden yaşça büyük hatta evli hatta çocuğu olan adamla sevgili olurlar. Bunun yanlışlığından bahseden kadınlar bile yapar bunu. Bir süre sonra aynı kızımız arkadaşlarına dert yanar. “Hala karısından ayrılmıyor,ikinci kadın olmak zoruma gidiyor.” E sormazlar mı insana karısının olduğunu bildiğin halde neden onunla beraber oldun diye? Sorarlar hanım kızımız “sevdim” demekle yetinir. O kızımızda biliyordur farkındadır her şeyin ama adam duygularına hitap etmiştir bir kere. Diğer bekar erkeklerin yapamadığını yapmıştır. Belki karısının olması gizli kapaklı ilişki yürütmek heyecanlandırmıştır. Heyecan ve korku duyulacak bir durum. Bu duygular bile kadınlarda olumlu etki yaratır. Nefret hariç duygunun kötüsünü olduğunu düşünmüyorum. Her birisi o duyguyu yaşatan kişiye yol su elektrik olarak geri dönecektir.

Bu yüzden beyler. Kadınların söylediklerini pekte umursamayın. Duygularına hitap etmeye devam edin. Ne kadar çok duygu uyandırırsanız kadının içinde o kadın size doğru daha da çekilecektir.

 

Godless Alpha
Godless Alpha

Soru ve sorunlarınızı mail üzerinden bize iletin. Biz de o konu hakkında yazı yazıp sorunuzu yanıtlayalım. [email protected]

View all posts

One Comment

  1. AHMET KARA AHMET KARA

    bide bunu nasıl yapacağımızı yazarsan süper olur

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir