Press "Enter" to skip to content

Tavus Kuşu Evrim Teorisi – Mystery

Tavus Kuşu Evrim Teorisi Nedir?

Selam gençler. Bu sabah enerjik uyandım ve bir makale yazmaya karar verdim. Bugünkü konumuz tavus kuşu olmak. Ne yani kızları tavlamak için insanlıktan mı çıkacağız? Evet. Tavus kuşu olmazsanız kızlarla yatamazsınız ehueh.

Öncelikle olaya evrimle başlayalım. Evrim gerçek midir yalan mıdır bilinmez ama insanların gittikçe daha zeki ve güzel olduğu aşikar. Maymundan evrilmiş olmasak bile şuan evrim geçiriyoruz. Geçirmeye devam ediyoruz.

Darwin’i hepiniz biliyor veya duymuşsunuzdur. Evrim teorisini ortaya atan adam. Başka bir iddiası daha var bu adamın. Doğal Seçilim ve Cinsel Seçilim.  Tavus kuşları hakkında şöyle bir mektup yazıyor.

“Bir zamanlar göz üzerinde düşünmenin beni tamamen üşüttüğü zamanları hatırlıyorum; şimdi bu şikayetleri aşmayı başardım. Şimdi de can sıkıcı bazı detaylar beni rahatsız ediyor. Bir tavuskuşu kuyruğuna ne zaman bakacak olsam, bu beni hasta ediyor!

Darwin, 1859 yılında yayımladığı “Türlerin Kökeni” isimli, eserde, Doğal Seçilim üzerinde daha çok durmuştur. Bu seçilimin böylesine güzel kuyrukları evrimleştirmesi mümkün değildi! Gözün bile evrimle kolayca açıklanabileceğini düşünüyordu. Fakat tavus kuşu kuyrukları veya hayvanların süsleri ayrı bir konuydu. Bu kuyruklar tavus kuşlarının hayatta kalmalarını zorlaştırıyordu. Yani kaçarken zorlanıyorlardı. Hem de yerini çok kolay belli ediyordu.

Darwin bu olayı çok geçmeden çözdü ve Cinsel Seçilimi ortaya attı.

“Bu tür seçilim, hayatta kalma mücadelesine değil, erkekler arasındaki dişilere sahip olma mücadelesine dayanmaktadır. Sonuç ölüm değil, başarısız olan yarışmacıların az yavru sahibi olmasına veya hiç yavrusu olamamasına neden olmasıdır. (…) Erkekler ve dişiler genel alışkanlıklara sahiplerse (…), ancak farklı yapı, renk, süsleri barındırıyorlarsa, bu değişikliklerin temel nedeni cinsel seçilimdir.”

Yani diyor ki: Tavus kuşlarının kuyrukları hayatta kalmak için değil dişileri etkilemek için var. Kesinlikle haklı. Ee peki bundan bize ne? Dur biraz sakin ol. Demek istediğim bu olay sadece tavus kuşları için geçerli değil. Diğer hayvanlar ve hatta insanlar için de geçerli. Evrimsel psikoloji gerçek. Cinsel seçilim gerçek. Her ne kadar inkar etmeye çalışsalar da bu bir gerçek.

Mystery’e göre tavus kuşu olmak neden önemlidir?

Eskiden kadınları etkilemek için güçlü olmak yetiyordu. Bedenen güçlü olmak. Mağaralarda kadınları koruyabilmek avlanabilmek için beden gücü yeterliyken şimdi evrildik. İnsanlık daha modern bir hale geldi fakat evrimsel psikoloji hala aynı. Beden gücünün yerini yeni şeyler aldı. Gösteriş,para,karakter gücü,şan şöhret,kariyer. Bir çok örnek verilebilir.

Tavus kuşu olayını erkeklere uyarlayacak olursak sadelikten uzak durmak diyebilirim. Bileklik takmak,saat takmak,kolye takmak,küpe takmak,yüzük takmak,bandaj takmak,etkileyici farklı kıyafetler giyinmek,bere takmak,atkı takmak,eldiven takmak,gözlük takmak,dövme. Aksesuar yani her türlü gösterişli ve farklı aksesuarlar tavus kuşu olmanıza yardımcı olur.

 

Erik von Markovik yani Mystery. PUA’ların PUA’sı. Tavus Kuşu teorisini insanlara uyarlayan ve test eden adam. Gördüğünüz gibi parmaklarda yüzükler ve oje. Kolunda bileklik. Kolye. Şapka. Küpe. Her türlü aksesuar mevcut.

Reis iş üstündeyken 🙂 Googlede yüzlerce binlerce fotoğraflarını bulabilirsiniz. Farklı farklı kadınlarla. Bu adam bu işi biliyor. Türkiye’de böyle dolaşmak mümkün değil diye düşünüyorum. İzmir İstanbul Antalya gibi yerlerde mümkün olabilir lakin diğer şehirler için pek mümkün görünmüyor. İmkanınız olduğu kadar giyim,aksesuar yatırımı yapın. Sigara,alkol içiyorsanız bunlardan tasarruf edip giyime yatırım yapın. Çünkü içinizde dört dörtlük bir insan bile olsanız bunu dışınıza yansıtamazsanız kimse sizi tanımak istemez.

Tavus kuşu olmak kızları neden etkiler?

Son olarak aykırı giyinmek,aykırı tarz insanların tepkisine yol açacağı için kadının gözünde otomatik olarak insanların tepkisini önemsemiyor demek oluyor. Güçlü karakter belirtisi. Ben teorik olarak mükemmel donanımlara sahip olup imkansızlıktan pratiğe dökememiş biriyim. Size yazdığım her şeyi kendim de uygulamak isterim ama imkanlar imkanlar. Bu yüzden siz sosyal baskıyı önemsemeyip ne giymek istiyorsanız onu giyip istediğiniz aksesuarı kullanın.

Başka bir makalede görüşmek üzere.

Godless Alpha
Godless Alpha

Soru ve sorunlarınızı mail üzerinden bize iletin. Biz de o konu hakkında yazı yazıp sorunuzu yanıtlayalım. [email protected]

View all posts

3 Comments

  1. Adémar Adémar

    Bu gün okula bu teoriye göre gittim parlal ve renkli bileklil yüzük kolye falan taktım erkeklerin tepkisi direk şu: sen top olmaya başlıyon ha oldu. Tartışmaya falan girmesim valla umursamadım

    • GODLESS ALPHA GODLESS ALPHA

      Kanka anlatmak istediğim mesele bu. Erkekler farklı olana her zaman saldırır. Farklı olan ilgi çeker. Sen o ilgi çekici takıları takarak ben sizleri takmıyorum demiş oluyorsun, herkese kafa tutuyorsun aslında. Bu da kızlara ilgi çekici geliyor. Doğru yoldasın dostum. Keşke lise yıllarımda bu kadar şeyi bilmiş olsaydım bomboş bir lise hayatı geçirmeseydim 🙂 Çok yaşlanmadım ama insan pişmanlık duymuyor değil. Benim yaşadığım pişmanlığı yaşamamanız için öğrendiğim, tecrübe ettiğim her şeyi sizlere aktarmaya çalışıyorum. Yeter ki hevesli olun gerisi gelecek 🙂

  2. Emre Emre

    ben tavuşkuşuyum heralde .d insta : loathsome9

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir