Press "Enter" to skip to content

Vazgeçilemeyen O Özel Kadın: Tek Geçilen

Merhaba arkadaşlar. Bugün tek geçilenden bahsedeceğiz. Hepimizin zamanında özel (!) kadınlarımız olmuştur. Kimimiz bu kadınlarla sevgili olmuş terk edilmiş,kimimiz ise yaklaşmaya korkmuşuzdur. Yaklaşmışız ama o kadın diğerlerinden farklı olduğu için nasıl bir strateji izleyeceğimizi bilememiş olabiliriz.

Öncelikle özel kadın yoktur. Bunu bir aklınıza sokun. Onları özel yapan erkekler vardır. Onu diğer kadınlardan farklı bir kefeye koyup sanki narin bir çiçekmiş muamelesi yapan erkek vardır. Ben yaptım bunu. İnkar etmiyorum burada yazdığım şeylerin bir çoğunu yaşayarak tecrübe ettiğim için emin konuşup yazabiliyorum. Okumak başka tecrübe etmek bambaşka bir şey.

Sevmeyen kızla çok vakit kaybettim. 3 yıl gibi bir süre beni sevmeyen kişiye yalvardım durdum. Ben çok seviyordum. O da çok sevilmek istiyordu. E o zaman sorun neydi? Sorunu bilmediğim için 3 yıl boyunca çabaladım durdum. Sevgiliydik ama eksik bir şeyler vardı. Sevdiğini belli edemiyordu burcu gereği. Duygularını ifade edecek kelimeler bulamıyordu vesaire vesaire.

Tüm enerji ve zamanını o özel kadına harcamak beta erkeğin başlıca özelliklerinden biriymiş meğer haberim yokmuş. Bu kavramlara pek takılmayın arkadaşlar. Beta yerine ezik erkek diyebiliriz. Beta kelimesi biraz daha havalı duruyor. Haberim yokmuş diyorum ama o kızın haberi varmış. Buram buram betalık koktuğum için kız benden uzaklaşıyormuş. Bunu yeni yeni öğreniyorum. Bir kadın senden hoşlanmıyorsa senin zamanını ve enerjini hak etmiyordur. Bu kadar basit. Bunun başka alternatifi yok. Senin o özel yerine koyduğun kızdan dışarıda binlercesi var. Dünya da sayıları milyarlara ulaşmış durumda.

Tanrı veya evrim kadınlara oldukça tolerans geçmiş. Gerçekten herhangi bir okulun herhangi bir sınıfına adım atın. 15 kız 15 erkek olsun. Bu kızlardan 5-8 arası güzeldir. Yakışıklı erkek sayısı ise 1 en fazla 2’dir. Bu bizim ülkemizle sınırlı bir durum değil. Dünyada da durum bu. Bu yüzden biraz yakışıklı olan adamlar film oyuncusu oluyor. 🙂 Yeterli bu kadar şaka. Aslında üzerimizdeki algı bu yönde. Güzel kadın çok yakışıklı erkek yok. Aslında mantık hatası var. Yakın bir zamanda bir kitap incelemesi ile geleceğim. Orada konuyu daha iyi anlayacaksınız. Şimdiden ufak bir spoiler vereyim. Erkeklerin kendini beğenmemesi veya yeterli görmemesi kadınlar için oldukça iyi bir durum. Çok şanslılar ki biz kendi kendimizi beğenmeyerek heder ediyoruz. Kendini beğenmemekte bir betalıktır. Bence değildir ama öyledir öyle deniyor. Eksik yönlerini beğenmeyip o yönleri geliştirmek gerek bunu betalık olarak görmüyorum ben.

Kadınların duyguları ve hisleri çok gelişmiştir. Tanrı veya evrim kadınlara bu yönde de tolerans geçmiştir. Erkeklere mantık kadınlara duygu ve hisleri yüklemiştir. Bu demek değildir ki erkekler öküzdür,odundur. Söylemek istediğim davranışların altında yatan sebebin kokusunu kadınlar anında alırlar. Alfa taklidi yapan erkekleri anında öğrenirler. Öğrenemezlerse test ederler. Bunlara shit test deniyor zaten yayınlamıştım biliyorsunuz.

Diyelim bir kadınla tanıştınız her şey güzel gidiyor. Nasılsa bu kadın cepte dediniz. Önceden yaptığınız şeyleri yapmamaya başladınız. Eskiden kadınlarla çok konuşan biriydiniz çevrenizde çok kadın vardı. Kendinizi o özel kadına adadıktan sonra diğer kadınlarla bağlantınızı kopardınız veya kopartmak zorunda kaldınız. Tek bir kadına kaldınız o özel kadın ve siz varsınız sadece. Aklına şöyle bir düşünce gelecek. “Ben bu hayatımın kadını için bütün kadınlardan vazgeçtim. Yeterince yatırım yaptım. Benim değerimi anlar artık ve mutlu bir ilişkimiz olur. ” Mantıkla düşününce geliyor değil mi böyle bir fikir? Gelmesi lazım gelmiyorsa mantıkta da bir sıkıntı vardır. Sonuçta sen o kadın için bütün kadınlardan vazgeçtin aranızın daha da iyi olması lazım. Yanıldınız. Mantığınıza yenildiniz.

Kadınlarda olay duygularla işliyor. Bir erkek kadının sadece kendisine ait olduğunu bilince daha mutlu huzurlu olur ve o kadına daha çok yatırım yapar. Kadınlarda ise olay tam tersi. Sen bütün kadınlardan vazgeçince kadınına rekabet şansı sunmuyorsun. Kadın avucunun içinde olduğunu bildiği bir erkeğe asla acımıyor ve çekim duygusu hissetmiyor. Hatta soğuyor. Evet sen diğer kadınlardan vazgeçip rekabeti kaldırdığın için kadının senden soğuyor. Duygularına hitap etmiyorsun çünkü. Kaybetme duygusu. Kaybetme duygusu yaşamayan kadın sizden ufak ufak soğur ama kendi de bilmez. İsteyerek yapmaz. Tamamen bilinçsizce yapılan bir durum bu. Suç gördüğünüz gibi erkeğindir.

Bir kadın sizi friendzone bölgesine koyduysa veya ne kadar uğraşmanıza rağmen olmuyorsa. Zorlamayın. Vakit kaybetmeyip başka kadınlara geçin. Bir kadın size karşı çekim duymadıysa bu algısını değiştirmeye çalışmak oldukça zor olacak. Harcadığınız zamana değmez. Sıradakine geçin efenim. Bir kadın senden hoşlanmıyorsa, sen onunla ilgileniyorken seninle ilgilenmiyorsa bitmiştir. Kızın senden bir konuda yardımcı olmanı, televizyonunu tamir etmeni, arabanla bir yere bırakmanı istiyorsa bu senden hoşlandığı için değil seni kullandığı içindir. Hoşlanan kadın seninle görüşmek için bahaneler yaratır ama bu tarz değil. Buluşmak,görüşmek için çabalar. Muhabbetin ilerlemesi için çaba gösterir. Bunlar olmuyorsa zaten uğraşmayın daha kaç tane örnek vermem gerekli?

Godless Alpha
Godless Alpha

Soru ve sorunlarınızı mail üzerinden bize iletin. Biz de o konu hakkında yazı yazıp sorunuzu yanıtlayalım. [email protected]

View all posts

One Comment

  1. ISMAİL TUFEKCİ ISMAİL TUFEKCİ

    Çekim seçim degildir
    Çekiciliği öldürmeyin sözün özü bu ??

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir