Alfaloji Forum

Sitemizde şu anda bakım yapılmaktadır. Üyelik istekleri ve konular bakım sonrasında onaylanacaktır.

Enerji vermeyen kız

Katılım
26 Nisan 2018
Mesajlar
204
Tepkime puanı
177
Yaş
29
Şehir
Ankara
Gençler hayat nasıl gidiyor umarım iyisinizdir ben gayet iyiyim 20 günluk tatile çıktım deniz kesimli küçük bir kasabaya hak ettim tatili neyse konuya girelim açılışlarda karşılıklı enerji acıliş yaptıktan sonra kıza merhaba dedikten sonra siz biraz konuşun baktınız size katılmıyor soru sormuyor siz konuşmayı devam ettirmek zorundasınız ama ona rağmen kız buz gibi enerji vermiyor muhabet tıkanıyor sen kitap okuyor musun diyin ve ayrılın yanından kendinize saygısızlık yapmayın o kızdan hayır gelmez enerji karşılıklı olsun.
 
Son düzenleme:
kesinlikle katılıyorum fakat hemen "enerji yok" deyip iletişimi de kesmeyin. bir keresinde saha görevindeyken gözüme bi kız kestirip yanına gitmiştim, meğersem kız beni tanıyormuş. hatta adını sorduğumda "bu konuşmayı daha önce yapmadık mı" falan demişti. ben şaşırmıştım ama sonradan hatırladım kızı. neyse bir iki dakika muhabbet ettik, ama kız inanılmaz soğuktu. hatta laf çakmaya falan çalışıyodu. neyse ben elimden gelenip yapıp yanından ayrıldım. sonra gece yatarken kız instagramdan istek attı. sonrasında da buluştuk falan. :)
 
bence kıza açılış yaparken biraz öfkelendirebilecek şekilde dalga geçerek gir.Öfke insan enerjisini artıran en büyük etken diye düşünüyorum
 
Güzel bir kız seni uzaktan kesti diyelim git yanına deki ben senden daha güzelim beni şu an kıskanıyorsun ?diyelim yanından yürürken kız geçti önüne geç belini işeret et silah senin mi de.
 
Güzel bir kız seni uzaktan kesti diyelim git yanına deki ben senden daha güzelim beni şu an kıskanıyorsun ?diyelim yanından yürürken kız geçti önüne geç belini işeret et silah senin mi de.

Kıyı kesimlerde olabilirde iç anadolu kızları tersler be usta daha doğrusu anlamaz bunları .d
 
shape1
shape2
shape3
shape4
shape7
shape8
Üst