Alfaloji Forum

Sitemizde şu anda bakım yapılmaktadır. Üyelik istekleri ve konular bakım sonrasında onaylanacaktır.

Teknoloji bağımlılığı

Katılım
17 Ağustos 2018
Mesajlar
10
Tepkime puanı
11
Şehir
Bursa
Hepimizin bildiği gibi teknoloji çağındayız ve artık herşey elimizin altında. Yemek yapmaya gerek yok arayıp sipariş ver ve gelsin.Alisveris yapacaksin İnternetten yapabilirsin.film izlemek için sinemaya gitmene gerek yok. Biraz bekle İnternete düşünce izlersin.Eglence merkezlerine gitmene gerek yok bilgisayar telefon oyunları oturduğun yerden heyecan ve eğlence veriyor.kitap okumana da gerek yok her türlü bilgi İnternette dostlarını akrabalarini arayıp hal hatır sormana sesini duymana gerek yok WhatsAppla halledebiliriz. Ani olarak fotoğraflarını çıkartıp çerçeveyle odana asmiyorsun. Instagramda her türlü efekti vererek en güzel sen oluyorsun. Güzel kızlarla tanışmana gerek yok instagramdan en güzellerini takip ediyorsun. He gerçekten kızlar konusunda başarısızsan siktir et p*rno izleyip masturbasyon yapmaya devam et.Çağımızın en büyük problemlerinden birisi teknolojinin bizim üzerimizde tembellik oluşturmasıdır. Bu tembellik bize zamanla üşengeçlik, iletişim bozukluğu, içine kapanıklık, korkaklık yani özgüven eksikliği ve iletişim kopukluğundan dolayı yalnızlık hissi buna bağlı olarak da sinir bozukluğu gibi kötü etkiler yapar.Teknoloji çok faydalı olduğu gibi fazlası da yan etki yapıyor.bazen arkadaşlarinizla buluşursunuz ve herkes telefonuyla ilgilenir. Bunu ilk farkeden kişi herkesi uyarır. Sonra telefonlar bırakılır sohbet esnasında sizi uyaran kişi telefonu eline alır. İşte bahsettiğimiz teknoloji bağımlığinin iletişim bozukluğuna, kopukluğuna güzel bir örnek.neyse çok uzattım. Bağımlılığın her türlüsü kötüdür. Yanlışım varsa düzeltebilirsiniz. Teşekkür ederim. ?
 
Teknoloji olmasa bu yazıyı yazıyor olmazdın ve biz bu yazıyı görüp sana katılamazdık. ve bu forum oluşmazdı ve tcma da olmazdı. her şeyi hesaba katmak gerek :D ama yanlış düşünce teknoloji olmasa hayat muhtemelen daha iyi olabilirdi ama teknoloji varken de daha iyi olabilir. mesela anlattığın gibi filmi git sinema da izle. seni kimse tutmuyor sen kendini tutuyorsun maalesef her şeyi bilinçli yapsak hiç bir sorun çıkacağını sanmıyorum, teşekkürler.
 
bazen arkadaşlarinizla buluşursunuz ve herkes telefonuyla ilgilenir.
Bu gerçekten beni deli ediyor hele ki 3 arkadaş gece buluşup içiyoruz felan
Ben gitar getirmişim ateş yaktık ortam çok iyi ama bir or*spu cocuğu var sürekli bir kızla mesajlasiyor sinirden aldım gitarı kalktım gittim.
teknolojiyi zehir haline getirenlerde bizleriz maalesef
 
Bu gerçekten beni deli ediyor hele ki 3 arkadaş gece buluşup içiyoruz felan
Ben gitar getirmişim ateş yaktık ortam çok iyi ama bir or*spu cocuğu var sürekli bir kızla mesajlasiyor sinirden aldım gitarı kalktım gittim.
teknolojiyi zehir haline getirenlerde bizleriz maalesef
Bende sinir oluyorum o ibnelere. Ortam efsane gelmis kızla mesajlaşıyor. s*k kırığı evinde otur mesajlaşacaksan neden kalabalık yapıyorsun
 
shape1
shape2
shape3
shape4
shape7
shape8
Üst