Alfaloji Forum

Sitemizde şu anda bakım yapılmaktadır. Üyelik istekleri ve konular bakım sonrasında onaylanacaktır.

Gelişmek istiyorum beyler

Katılım
28 Ağustos 2018
Mesajlar
27
Tepkime puanı
15
Yaş
23
Şehir
Çorum
Öncelikle hepinize merhaba. Bu sene mezuna kaldım. Çalışmadım sene boyunca. Lisede yurtta kaldım. Arkadaş ortamı sevgili durumu yurttaki rahatlık derken çalışmadık işte. Lise boyunca silik bi tip oldum. İçime kapananık, organizasyonlara katılmayan kızlı ortamlara girmeyen şişko biriydim. Derste anlamdığım bir şeyi bile soramazdım. Fen lisesindeydim ya herkes iyiydi. Sorarsam gülerler diye çekinirdim hep. Neyse mezuna kaldık işte. Çalışırsam çok iyi yaparım eminim buna ama çalışmakta zorlanıyorum düzenli olmuyor sürekli zinciri kırıyorum. Öyle bi ders çalışayım ki seneye çok güzel bi tıp fakültesi kazanayım. Çevremdeki insanları çalışkanlığımla hayran bırakayım. Kendimi öyle bir geliştireyim ki herkes hayran bırakayım. Spor yapıyorum. Kilo vereceğim zaten bi 4-5 kilo fazlam var onu da yağdan vererek çok güzel bi vücut yapayım. Kendimi çok iyi bir şekilde geliştireyim. Mesele şu ki bir türlü disiplinli olamıyorum. Şu disiplin için ne yapamam gerekiyor. Ne okumam kimi okumam lazım hangi videoları izlemem lazım. Her şeyi yapmaya hazırım. Taktik ve tavsiyelerinizi bekliyorum.
Ha kesinlikle dediğin gibi olamazsın diyenler çıkabilir. Ben en iyisini hedefleyim de sekerse yine çok iyi bir yerde olayım.
 
disiplin önemli.Kendine gün içinde yapacakların hakkında program yap ve ona kesinlikle uy.
 
disiplin önemli.Kendine gün içinde yapacakların hakkında program yap ve ona kesinlikle uy.
Eywallah da uyamıyorum. Bi aksaklık oluyor plan çöp oluyor. Ders programı falan aksıyor her şey birbirine giriyor. Hani abartılı bir program da yapmıyorum.
 
Eywallah da uyamıyorum. Bi aksaklık oluyor plan çöp oluyor. Ders programı falan aksıyor her şey birbirine giriyor. Hani abartılı bir program da yapmıyorum.
Kardeşim, ufak bir sorumluluğu dahi edemiyorsan bu yükün altına girme bence. sorumlulukları çok büyük. psikolojik baskılar , akıl ermez bilgiler ve yazılar var. ama sorumluluk edinmeye bak yavaş , yavaş alçaktan başla , yükseğe doğru çık.
 
Küçük sorumluluklara örnek verir misin? Ben erken kalkmaya çalışıyorum hep. Evdeki bazı işleri yapmaya çalışıyorum. Düzenli spor yapıyorum( bunda çok önemli bir şey olmadığı sürece aksama olmuyor bazen antrenman yoğunluğum düşüyor o kadar) bunlar da ufak tefek sorumluluk bence.
 
Disiplin için erkekadam sitesindeki disiplin yazılarını tavsiye ederim disiplinle ilgili her şeyi anlatıyorlar.
 
shape1
shape2
shape3
shape4
shape7
shape8
Üst