Alfaloji Forum

Sitemizde şu anda bakım yapılmaktadır. Üyelik istekleri ve konular bakım sonrasında onaylanacaktır.

Bi derdim var

Katılım
27 Temmuz 2018
Mesajlar
110
Tepkime puanı
44
Yaş
23
Şehir
İzmir
Ben 18 yaşindayım ve bugüne kadar doğru düzgün bi ilişki yaşamadım.Bu ilerde bana sıkıntı çıkartırmı nasıl özgüven kazanabilirim bu durumu toparlayabilirim kendimi daha çekici ve kendine güvenen birisi haline getirebilirim ?
 
Dostum bu acıyı biliyorum ben de yaşadım bunu.Herkes sevgili sevgili geziyorlardı ben sap tek tabanca takılıyordum.Sonra siktir et dedim basket oynamaya kendimi gelistirmeye başladım.Şuan o sevgili olan insanlar beni çözmeye çalısıyorlar,kıskanıyorlar.Yani tavsiyem boşver bunları sen kendini geliştirmeye devam et zaten kızlar gelir.
 
Kanka aklına ne getir söyliyim ; bu dişilerin gerçekten çekici olabilmek için sadece güzelliği yeterli olabiliyor. ne zekaları var ne öz güvenleri hiç bir şeyleri yok evlilik seçmek için güzelliği vs yetiyor ama erkeklerin durumu ise ; tip , fizik , iş , mal varlığı , eğitimi , aile durumu vs anasını amı ebesinin amı her şeyi ama her şeyine göre yarrağının ölçüsüne göre bile seçiliyor bu erkekler ama kızlar sadece güzellik ve bu bizim gözümüzde bu amcıkları ne kadar düştüklerini görebilirsin. hiç bir şeyler abi bunlar konuşmak için bu kadar çekingen olmaya gerek yok ulan 4 ay önce özgüvenim 0 dı kızın yanına gittim sokakta tanımam etmem görev için tel de küfürleşiyordu tam öyle bir kız sonra kıza dedim ne oldu falan bir şeyd emedi vs sonra baktım sanane gibi tripler vs anasını siktim ağlattım yüzüme bakamıyor amına çaktığımın ama sanal alem de olsa anamdan girip ebemden çıkardı işte böyle düşün reel de ııhıhğğııhh abiiii beni tecavüz etme modundalarr ayy beni sikiyorlar modundalar ama sanal da Allah oluyorlar. öz güveninin olmama sebebi kızlar ise hiç dert etme yazdıklarımı oku ve dışarı çık yeter.
 
bu dişilerin gerçekten çekici olabilmek için sadece güzelliği yeterli olabiliyor

böyle olmamalı kardeşlerim. ileride evlenecekseniz eğer eşinizin güzelliğine değil de size katabileceklerine, çoluğuna çocuğuna nasıl bir anne olacağına, akrabalarına nasıl bir gelin olacağına, evde temizlik yapıp oturmaktansa kendini geliştirip bununla çocuğuna yeni şeyler öğretip öğretmediğine, Türklük şuuruna sahip olup olmadığına bakın. Yeni nesil bizlerin eseri olacak. Çocuklarımızı ona göre yetiştirelim ki ileride bizden daha sağlam olsunlar, bizden daha ileride olsunlar.
 
shape1
shape2
shape3
shape4
shape7
shape8
Üst