Alfaloji Forum

Sitemizde şu anda bakım yapılmaktadır. Üyelik istekleri ve konular bakım sonrasında onaylanacaktır.

Penis boyu kızlar için ne kadar önemlidir?

Godless Alpha

Mekanın Sahibi
Yönetici
Katılım
28 Mart 2018
Mesajlar
432
Tepkime puanı
1,626
Şehir
Antalya
penis-boyu-onemli-midir.jpg
İdeal penis boyu ne kadar olmalıdır?
Selam beyler. Bu buraya ilk makalem olsun. Makale dediğime bakmayın bilimsel açıklamalarda bulunup kafa şişirmeyeceğim, adı makale yani. Bundan sonra buraya ağırlık vererek blogu boşlayacağım. Zaten son zamanlarda yeterince boşlamıştım ama sağlam gelebilmek içindi bütün bunlar.

Penis boyu kızlar için gerçekten önemli midir?
Yüzyıllardır süre gelen bir soru bu aslında boy mu işlev mi? Bu cevabın tam anlamıyla bir cevabı yok. Kızlara bu sorunun cevabını sorduğunuzda tek bir cevap alma şansınız yok. Yani Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucusu kimdir sorusunun cevabı nasıl Atatürk ise bu kızların böyle tek bir cevabı yok. Aslında bu Atatürk meselesini özellikle vurguluyorum. Unutturmaya çalışanlara inat yaşatacağım elimden geldiğince. Konumuza dönelim. Kimi kızlar kısa sever kimi kızlar uzun sever. Aslında 2 adet penis tipi vardır. Birisi uzun ince, diğeri kısa kalın. Benimki kısa ince. 3cm penis büyütücü reklamlarından büyütücü aldım şuan büyüme çağında hedefim 4cm.

Penisin boyu mu işlevi mi önemli?
Kızların penis tercihi ilk ilişkilerine bağlı olur genelde. Kızın ilk cinsel deneyimi kalın 33cm Türk penisiyse ve bundan acı duyduysa kız kısa penisleri tercih edip uzunlardan korkacaktır. Ülkemizin penis boyu ortalaması 33cm malum. 33cm'den kısa bir tek benim var. O yüzden bir tek ben aldım o penis uzatıcı kremden. Benden başka kimsenin ihtiyacı yok çünkü.

Kızın ilk cinsel deneyimi kısa ve inceyse kız bu ilişkiden zevk alamadıysa diğer ilişkilerinde uzun isteyecektir. Tabi aslında ilişki sırasında kimse penisin boyuna takılacağını düşünmüyorum. Hiç hatırlamıyorum "oha bu ne kadar küçük" dediklerini. Çok şekermiş diyorlar genelde. Yani biraz içsel bir mevzu. Bu yazıyı bana mail atan birisine itafen yazıyorum. Kalkmış hali 8cm'den kısa değilse üzülmeye kafaya takmaya değmez. El s*kini görmeyen kendisininkini keser sapı zannedermiş mevzusu ülkemizde tam tersi. Herkes kendisininkini diğerlerinden kısa olduğunu düşünüp büyük söylüyor. Ortalamanın 13cm olduğunu hepimiz biliyoruz değil mi? Ayrıca kızlık zarının derinliğinin en fazla 7cm içeride olduğunu da biliyorsunuzdur. Siyahilerin yani yolda gördüğünüzde "kaç cm?" diye sorduğunuz zencilerin penislerinin uzun olma sebebi tamamen kadınlarıyla alakalı. Zenci kadınlarının kızlık zarı Türk kızlarına oranla daha derinde. Bu yüzden evrimsel süreçte erkeklerin penisi uzun olmak zorunda kalmıştır. Araştırmalarım bu yönde yani.

Ortalama penis uzunluğu ne kadar olmalıdır?
Ben genelde 3 cm derim soran olduğunda. Kız gördüğünde 3cm yerine 4cm olduğunu fark edince şaşırır çünkü o 3cm bekliyordu beklentisi düşüktü. Beklentisinden daha yükseğini görünce sevinip mutlu olurlar. Sünnet erkeklerin cinsel ilişkiden alınan hazzı azaltıp erken boşalmaya sebebiyet verdiği konularında araştırmalar yaptım. Bu nedenden kaynaklıdır belki kızlar erkeklere oranla daha çok zevk alırlar. Kızlar erkeklere oranla daha çok bölgeden zevk alırlar. Erkeklerin zevk alması için bir et parçasıyla sarıp sarmalanması yeterlidir ve gidip gelmek. Kızlar için bu yeterli olmuyor. İzlediğiniz cinsel içerikli videolarda görürsünüz hep, kız ilişkiye girerken bir yandan pıttığının üstünü ovalar. Klitoris deniyor o bölgeye ve cinsel ilişkiden daha fazla zevk alındığı söyleniyor. Farklı noktalar var tabi. Göğüs ucu mesela. Yani kızların tek zevk aldığı nokta vajina olmadığı için cinsel ilişki esnasında sadece gidip gelmek yerine bir yandan kızın göğüsüyle oynayıp diğer yandan öpüşür veya klitorisi ile oynarsan daha vajinal zevkten aldığından daha fazla zevk alacaktır.

Biraz profesyonellik meselesi yani. Bu profesyonelliği kafaya takarak yakalayamazsın. Bu profesyonelliği her gün aynı hatunla yatarak da yakalayamazsın. Enva-i çeşit hatun var. Birisi kısa sevmiyorsa diğeri seviyordur. Birisi uzun sevmiyorsa diğeri uzun seviyordur. Uzun sevmeyen korkan kız da oldukça fazla. Siz kısa penisle harikalar yaratırsınız kızın ilk ilişkisidir ve kız diğer ilişkilerinde uzun penis istemez kısa ister. Geç boşalmak, sert olmak gibi etkenler kastettiğim harikalar. Yatakta döner misin aşkım içine pipimi sokayım demezsiniz herhalde. Cinsellik evrimsel bir şey olduğu için biraz hayvani biraz yabani bir dürtüdür. Onu açığa sal. Git sokaktaki kızlara saldır demiyorum yatağındaki kıza saldır diyorum.

Velhasıl-ı kelam penis boyu meselesi kızın ilk ilişkisiyle alakalı tamamen. Bir keresinde bir hatunlayız. Heyecanlıyım oldukça tabi. Kızlığını bozmak istemediği için arkadan yapalım dedi. Ben ne bileyim hiç ilişkiye girmemiştim çıkarttım bizim 3cm kısa ve inceyi. Hiç ön sevişme yapıp veya kayganlaştırıcı vs. kullanmadan direk olayın özüne ineyim dedim. (Prezervatif takılıydı. ) Kızın içine girer girmez kız kasıldı sonrasında makattan kan falan geldi. Olayın özü bu dostlarım. Bu kız o anal ilişkisinden sonra bir daha anal ilişki yapmaya kalkışmayacak. Her anal ilişki yapmak istediğinde o trajikomik vaka aklına gelecek ve korkup vazgeçecek. Umarım anlamışsınızdır anlatmak istediğimi.

Kendinizle biraz barışık olun bak 3 cm penisim var gurur duyarak söylüyorum burada. Gerekirse çıkarır masaya vururum ama kıyamam ben ona.
 
Son düzenleme:
Kendinizle biraz barışık olun bak 3 cm penisim var gurur duyarak söylüyorum burada. Gerekirse çıkarır masaya vururum ama kıyamam ben ona.
Cidden 3 santim mi, komiklik olsun diye demiyorum internette 10 santim altının tıbbi müdaheleye ihtiyacı olduğu yazıyordu, tabi sen kendin hakkında benden çok bilgiye sahipsindir, sadece merak ettim.
 
Çok kısa değilse kafaya takılacak bi durum değil ama uzun olursa da iyi olur :d
 
3santim mi diye sormak nedir dostlar. Güldürdünüz.

Admin sitede 10-17cm arasına ç*kü olmayan varsa beni banlayabilirsin
 
Kadınlarda cinselliğe hazırlık süreci erkekler gibi işlemez arkadaşlar, donunuzu indirene kadar çok daha önemli bir süreç var: ön sevişme. Ön sevişmeyi kaliteli ve uzun tutan adam işin %75'ini bitirmiştir. Kalan %25 de belinize kuvvet.
 
Kadınlar büyük penisi görsel olarak çekici buluyor. Sadece o kadar. Başkada etkisi yok. Kendimden biliyorum, saymadığım kadar kadınla beraber oldum. Penisim hem uzun hem de kalın. Hep iltifat aldım her kadından (Maşallahın var, oha nerde büyüttün gibi laflar)
Ama cinsel ilişki yaşadığım her kadın işin sonunda aslolanın sevişmek olduğunu hiç penis girmese bile doğru ön sevişme ile boşalabileceklerini söylediler. Yani, bir erkek penisi olmasa bile kadına orgazm yaşatabilir. Bu vajinal orgazma olmaz ama klitoris orgazmına ulaştırır.
Herkesin küçük ya da büyük öyle veya böyle penisi olduğuna göre sorun yok:)
 
shape1
shape2
shape3
shape4
shape7
shape8
Üst