Alfaloji Forum

Sitemizde şu anda bakım yapılmaktadır. Üyelik istekleri ve konular bakım sonrasında onaylanacaktır.

No-Fap'a katılmak istiyorum..

Kafada bitiyor hacı bu iş ben nofapa girmeye Ekim de karar verdim sürekli bozdum yeniden başladım şuan 25.gundeyim sadece bitirmeye çalış zamanla olur
 
ilk deneyişte mezun olanlar da var, defalarca deneyip rekoru bir ayı geçemeyenler de var (rekorum 29 :/) sana tek bir tavsiye vereyim. her relapse oluşunda sebebini bul ve onu yok et. farkedeceksin ki gittikçe yolun pürüzsüzleşecek.
 
İlk önce bir derin nefes al onları sakın aklına getirme senin ilk deneyiminse daha çok zorlanırsın ben bayağdır uğraşıyorum azaltmaya ama no-fap girmemiştim şimdi 14. Gündeyim dün biraz sıkıntı oldu o kadar.

Onun dışında koca götlerin ve göğüslerin içine girme dısarda çok var şimdi yaz geldi artacak bakmayacaksın fazla eğer bırakmak istiyorsan.En önemli kuralı unuttum ne yaparsan yap evde tek kalmamaya çalış!Ekli dosyayı görüntüle 48
Bro ben yaz tatilini evde geçiricem zaten kapının önüne çıkmamayı planlıyorum malum üniversite sınavları var ben de onu değerlendirmek istedim tek çıkacağım yer dershane olacak ondan korkuyorum biraz.
 
shape1
shape2
shape3
shape4
shape7
shape8
Üst