Alfaloji Forum

Sitemizde şu anda bakım yapılmaktadır. Üyelik istekleri ve konular bakım sonrasında onaylanacaktır.

Pickup Artist nedir?

Godless Alpha

Mekanın Sahibi
Yönetici
Katılım
28 Mart 2018
Mesajlar
432
Tepkime puanı
1,626
Şehir
Antalya
Pickup Artist ne demek?
Pick up Artist, Türkçe çevirisi Kız Tavlama Sanatçısı anlamına gelmektedir. Benim özel ilgi alanım olan Pick up Artist akımı Eric von Markovik tarafından ortaya çıkmıştır. Kod adı mı demek doğru olur mahlası mı demek doğru olur bilinmez ama herkes onu Mystery olarak bilir. Google amcanıza Mystery Pua diye yazarsanız yüzlerce kızla fotoğrafları olduğunu görebilirsiniz. Mystery farklı ülkelere, kendi ülkesinde farklı şehirlere seyahat ederek kadınlar konusunda başarısız olan erkeklere atölye dediği toplantılarda dersler veriyor. Ayrıca Mystery bu işin piri olduğu gibi benim de idolüm desem yeridir. Hatta instagramda bana kalp atmışlığı bile var. Kıskanın :) Övündüğüm şeye bakar mısınız?

Mystery'in kendi teorileri ve metotları vardır. Hatta bunları kitap haline getirerek Mystery Method adını verdiği bir kitapta toplamıştır. Ülkemizde bu kitabın Türkçe çevirisini bulabilmek mümkün değil. İngilizcesi olan varsa sipariş verip okuyabilir. Onun haricinde ben Mystery'in kitabını kopyala yapıştır yapıp kitabın yazarı kısmına kendi adını veren başka bir kitap biliyorum. Hatta bende şuan var o kitap. Kitap önerileri kısmında hepsini sizlerle paylaşacağım. Mystery, David Copperfield hayranıdır. Bu hayranlığı sayesinde hırs yapıp sihirbaz olmuştur. Hatta kendi şov programı bile vardı. Kız Tavlama Sanatçısı sadece Mystery ile sınırlı değildir. Neil Straus, Ross Jefriess ve daha niceleri... Yabancı ülkelerde bu bir akımdır ve yüz binlerce erkeğin hayatını değiştirmesine vesile olmuşlardır. Belki bunlardan bir tanesi de benimdir. Pick up Artistlerin dünyasını çok araştırdım, çok okudum yaladım yuttum. Kendime çeki düzen verdim.

Kadın Avcıları, Kız Tavlama Sanatçıları
Mystery'e tekrardan gelecek olursak. Sosyal Dinamikler grubu Türkiye eğitmeni Gökhan Polat Tempo dergisi ekibinden bir tanesi ile Kadın Avcılarının dünyasını keşfetmek amaçlı bara giderek 3 tane kızın numarasını alıyor. Bardan çıktıktan sonra bu numaraları çöpe atıyor. Tempo dergisi bunu konu edinerek olayın kırılma noktasını anlatıyor. Türkiye'ye gelişi benim gözümde böyledir. 2008 yılından bahsediyorum. Şuan 2018 yılındayız. Oyun 20 yıldır oynanıyor. Bir yerlerde kadın avcıları, kız tavlama sanatçıları bir kaç kız tavlıyor. Tempo dergisi Gökhan Polat'ı şöyle anlatıyor:
O gece yaşları 25 ve 38 arasında değişen üç kadının telefon numaralarını alıp, çıkışta çöpe attı Gökhan. Kadınların hiçbirine asılmadan yaptı bunu. Hatta ikisine o kadar soğuk davrandı ki, bir süre sonra kadınlar Gökhan’ın dikkatini çekmek için birtakım numaralar çevirdiler. Gökhan o gece tam olarak nasıl davrandı biliyor musunuz? Küstah, nazlı, soğuk. Olay, ne pahasına olursa olsun çantada keklik olmamakla ilgili. İnsan, bir türlü sahip olamadığını arzular. Kural budur.

Pick up Artist Forum
Bu Mystery'in kendi metodu lakin her PUA'nın kendi metodu var. Yani herkes aslında Mystery ile başlayıp kendini geliştirip kendi tekniklerini üretiyor. Bunlardan bir tanesi de Neil Straus'tur bunu bir çoğunuz tanıyordur zaten. Tanımayanlara yakında tanıtacağım onun adından oldukça çok söz edeceğim. Mystery olayı gizemli olarak ve sihirbazlık gösterileriyle yaparken. Ross Jefriess manipülasyon teknikleri kullanmıştır. Herkesin ayrı tekniği var söylediğim gibi ve her biri ayrı ayrı atölyeler veriyor. Hepsi bir birinden usta kişiler. Hepsi bir biriyle yarışıyorlar. Hayatlarının geçimlerini bu işten sağladıklarını biliyorum. Evet buna bir iş gözüyle bakıyorlar artık.

Kız Tavlama Sanatçısı
Kadın avcılarının şuan bir çoğu evli. Evet evli şaşırdınız biliyorum ama oyunu sadece her gece başka kızla yatmak için kullanmıyorlar. Oyun hayatın her alanında yer alıyor. Hayatınızın kadınını bulabilmek neyi istediğinizi öğrenebilmek ve istediğinizi alabilmek için oyun oynamak zorunlu. Bir çok arkadaş Pick up Artistleri sevmez. Sürekli kadınlar için bir şeyler yapıyor derler. Aslında kadınlar için yaptığı şeyler kendilerinde zaten yapmaları gereken şeylerdir. İyi giyinmek sadece kadınlar için yapılmaz kendisine saygısı olan herkes iyi giyinmelidir. Bakımlı olmak kadınlar için değil aynı şekilde kendine değer verdiğini göstermek için yapılır. Yapılması gereken şeyler. Sadece bu uyguladığı şeylere bir kaç formül veya teori eşliğinde kadınları elde etmeleri başkalarını neden kızdırıyor anlamış değilim. Erkeklerle yatacak halimiz yok ya?

Son olarak Pick up Artistlerin yani Puaların yurt dışı televizyonlarında yayınlanan televizyon programları vardı. The Pickup Artist isimli 2 Sezon süren bu programda genel olarak erkekler yarışmıştır. Kız tavlama konusunda bir birileriyle yarışmışlardır. . Pick up Artistler genel olarak yakışıklı olmasalar da elinden geldiğince kendini düzeltip sonrasını takmıyorlar. Bu örnek alınası bir davranış. Elinizden geleni yapacaksınız elinizde olmayan şeyler için ağlamak yerine onlarla yaşamayı öğreneceksiniz. İlerleyen zamanlarda size iyice tanıtacağım pick up artistleri siz de çok seveceksiniz
 
Son düzenleme:
Bu kitabı zamanında çok araştırmıştım. Kopyala yapıştır olanın türkçe çevirisi var mı
 
shape1
shape2
shape3
shape4
shape7
shape8
Üst