Alfaloji Forum

Sitemizde şu anda bakım yapılmaktadır. Üyelik istekleri ve konular bakım sonrasında onaylanacaktır.

Dev Monk Mode Rehberi w/r3cc

İlk update’yi okudum. Ve bu forumda en çok katıldığım adam olabilirsin. Bune saçmalık aq yok pick up yok a* üstünde g*t sikme sanatı yok ne ciddi ciddi bunun üzerinde durup buna çaba harcayan insanlar var. Hayatta belli başarıya gelmiş ve kendinize değer veren bir insansanız zaten kadınlar etrafınızda mıknatıs oluyor. Sadece bir arkadaş gibi konuştuğunuz kız sizden etkileniyor ve sevgili oluyorsunuz çünkü kaliteniz yüksek. Sana bu konuda tamamen katılıyorum Kadınlar sadece basit birer yan kazanç olarak geliyor bize. Kız sikmek üzerine sanat yaratmış adamlar. Hayatımda sadece 2-3 kez saha yapmışımdır. Onlarda küçük etkileşimlerden ibaret buna gerçekten zaman ayırmaya gerek var mı aq ? Birkaç kez büyük şehirlerde saha yapıp sadece bu deneyimi tadmak istiyorum. Onun dışında hayatım boyunca kadınlara enerji harcamam herhalde olursada düzgün biriyle düzenli ilişkim olur. Burada ki arkadaşlar bana kızabilir ama “Kız tavlama sanatı” lafını duyunca Kıçımla gülesim geliyor. “Kadınlar hayatımızın yan etkeni” diyipte Kadınlar için milyon tane makale okuyup tüm zamanını 250 gr et için heba eden adam dolu bu forumda. “Kız tavlama sanatçısı” kardeşlerim istediği kadar kızabilir beyler sorun yok. Yazılarına son gaz devam et dostum. Seni destekliyorum
WhatsApp'tan bana PUA cemiyeti kurucularına, onların yazılarına, makalelerine nasıl ulaşacağını soran sen değil miydin :D ? Bu nasıl bir dönüş hahahHshshdhshsh
 
Kusura bakma kanka ben a* üstümde g*t sikme sanatçısı değilim bu kutsal ve bir o kadar değerli hedefi sizinle paylaşamıyorum,
"Daha sonra da makaleleri paralı, bana dolandırıcı gibi geldiler" diyen de sendin. O zaman da iyi dönmüşsün. Yarıldık XD
 
@TheRipper Bu forum açılalı 7 ay olsa da bu 7 aylık sürede çok değişik adamlar gelip geçti buralardan. Kimini daha fazla sükuneti bozmasın diye banladım kimi kendisi bıraktı. Sen bunların içinde en uzun süre dayananı oldun açıkçası. İlginç bir kafa yapın var ve sürekli ama sürekli kendinle çelişiyorsun. Hem de bunu öyle bir soğukkanlılıkla yapıyorsun ki ilk başta bilmiş bilmiş konuşup ardından bir süre geçtikten sonra o bilmiş bilmiş konuşmanın tam aksine bilmişlik yapıyorsun. Bir ara ümitliydim senden. Şöyle 2-3 hafta öncesine kadar güzel bir ilerleme kat etmiştin. Sonra yine eski haline döndün ve eskisinden daha kötü olma yolunda ilerliyorsun.

Sen burayı sosyal ortam olarak kabul ediyor musun bilmiyorum ama burası bir sosyal ortam. Bak şöyle buradakilere. Kaç kişi seni gerçekten tanımak istiyor? Kim seninle adam akıllı bir sohbet etmek istiyor? Bir elin parmak sayısını geçeceğini inan düşünmüyorum. Buralar senin kim olduğunu yansıtıyor aslında bir bakıma. Senin hakkında anlattıklarından fazlasını bilemeyiz. Anlattıkların ve anlatım biçimin senin kim olduğunu anlatabilir bize. Yani seni anlattığın ve anlatabildiğin kadar tanıyoruz. Açıkçası bende hiç iyi izlenim bırakmadın. Söylediğim gibi bir ara her paylaşımın altına kayda değer yorumlar yapmaya başlamıştın ama sonra tekrar başa döndün.

Biliyorsun ki neye inandığın umurumda değil. Her akımın arkasından düşünmeden kapılıp gidenlere karşı olduğumu da biliyorsundur. Bilmiyorsan öyleyim blogumda veya buradaki eski paylaşımlarıma göz atarsan satır aralarında bahsederim hep. Hiçbir akıma körü körüne bağlı kalmayın, hepsinin işe yarar yanlarını alın, kimsenin peşinden gitmeyin kendi yolunuzu çizin derim. Benim bile peşimden gelmeyin. Çok fazla hata yapan bir insanım ben. Benim özelliğim ise bu hatalarımdan gerçekten sağlam bir ders alıp aynı hatayı tekrar yapmıyor olmam. Aynı iradeye sahip olamayabilirsiniz. Aynı şekilde sağ salim eski halinize dönemeyebilirsiniz. Okuyun, araştırın kendinize mantıklı olanları alın.

Üstte bahsetmiştim değişik birisin diye. Geçenlerde bir konu açılmıştı, aşkın nörobiyolojisi isminde. Eski mesajlarına bakarsan bulabilirsin zira ben oradan buldum konuyu. Ben oraya uzun uzun yazmışım yine her zaman olduğu gibi.

Pek öğrenilicek birşey kaldığını düşünmüyorum. Şuan hayatım iyi gidiyor. Mutluyum. Korku , Özgüven sıkıntısı vb. Hiçbirşey kalmadı. Farklı kaynaklarada bakıyorum ama sürekli aynı şeyi geveleyip duruyoruz o yüzden artık işin teorik kısmı pek umrumda değil. Bundan sonra forumda konu açarsam büyük ihtimal saha raporları dışında konu açmam. İşin pratiğiyle ilgilendiğim ve istediğim hayat kalitesi hakkında tüm teorik bilgileri aldığım için eğlencesine girmeye başladım foruma. Şu videolar , makaleler falan filan artık gerçekten insanlara ilham olucak birşeyler yapmak için çabalıyorum ilerki günlerde büyük ihtimal saha raporları paylaşmaya başlayacağım ve böylede gidicek. “kişisel gelişim bitmez” gibi bir cümle kurabilirsin. Haklısın da , ama herkesin bu yola çıkarkenki hedefleri farklıydı ben kendi yolumda ilerleyip insanlara katkı göstermek konusunda elimden geleni yapacağım belki video olarakta atarım. 40 dk Aşkın nörobiyolojisini dinlemek yerine pratikte işleve geçmiş olaylar üyeleri daha fazla etkiler bence. Tabii herkesin isteği farklı sosyallik umrunda olmayıp sadece kendini geliştirmek istiyenlerde var bu forumda. İyi forumlar

Şöyle bir yanıt vermiştin. Kadınlarla konuşabilmeyi başarı olarak gören sensin farkındaysan. Sadece bununla yetinmeyi tercih ediyorsun. Sonra kalkıp burada pickupcıları eleştiriyorsun :)) Bugün ise kalkmış farklı şeylerden bahsediyorsun. Son birkaç gündür açtığın veya açmaya çalıştığın konularda kendini geliştirmeye çalışma yönünde. Dikkat ettiysen onaylamıyorum konuların çoğunluğunu. Çünkü hep soru soruyorsun. Yukarıda bahsettiğin mesajda ise "ilerki günlerde büyük ihtimal saha raporları paylaşmaya başlayacağım ve böylede gidicek." şöyle bir şeyler söylemişsin. Dikkat ettiysen yaptıklarınla söylediklerin birbirine uymuyor. Kendinle çelişiyor, kendini kandırıyorsun.

Asıl başarı buradan sonra başlıyor. Kötü alışkanlıklarından kurtuldun mu mesela? Küfür etmek, başka düşüncelere saygı duymamak, insanları küçümsemek, her şeyi biliyorum kafasında olmak, yalan söylemek, kendine karşı açık olmak, her şeyden şikayetçi olmak, cimri olmak, pimpirikli olmak, mıymıntı olmak, düzgün Türkçe ile konuşup yazmamak gibi.

Hobilerin var mı? Resim çizmek, bilardo oynamak, müzik aleti çalmak, kodlama öğrenmek, box yapmak ve dahası.

Kendi ayaklarının üstüne basabiliyor musun? Hala ailenden bir beklentin var mı? Kaç şehir gördün, nereleri gezdin mesela? İyi bir hayat yaşadığını düşünüyor musun? Kaç dil biliyorsun? Vücudun başkalarını imrendirecek gibi mi? Yurt dışına gidip gezip gördün mü? IMDB'nin en iyi filmlerini izledin mi? Dünya klasiklerini okudun mu? Günde kaç saat uyuyorsun?

Ben sana bunları söyledim. Sen bunlara ihtiyacın olmadığını, sadece kafana göre yaşamak istediğini söyledin. Ben o günden sonra senden tamamen ümidi kestim. Aslında gereksiz konular açıp, sürekli tartışma yarattığın için seni banlamayı düşünüyordum ama sen Tanrı olduğun için seni kıskandığımı zannedersin diye banlamadım. Evet sen Tanrı olduğunu düşünüyorsun :) Cahil cühela bir Tanrı hımm. Dikkat ettiysen üstteki alıntıladığım mesajımda kızlardan bahsetmemişim. Genel olarak mesajlarıma bakarsan kızlardan pek bahsetmediğimi görürsün. Genel olarak diğerlerinin mesajlarına bakarsan da kızlardan pek bahsetmediklerini görürsün. Kızlarla en çok ilgili alakalı olan sen olmana rağmen burada ahkam kesmen garip.

Yönlendirilmeye çok müsait bir kafa yapın var. Foruma her katılan, her konu açıp iddialı şekilde başlayan kişinin arkasından gidiyorsun. Bu da senin cahilliğini tesciller nitelikte. Gerçekten cahil olmasaydın kendi düşüncelerin olurdu. Her şeye muhalefet olarak kendi düşüncelerin olduğunu gösteriyorsun ama her şeye muhalefet olmak düşüncelerin olduğunu göstermez. Aksine savunacak bir düşüncen olmadığı için eleştiri yoluna gidersin hep. Bu foruma sürekli birileri gelip gidecek açık olduğu sürece. Kapatmak gibi bir niyetim de yok. Çok sağlam dostluklar edindim. Bugün herhangi bir şehre gitsem beni misafir edecek kişi bulurum. Çünkü insanlar düşüncelerime saygı duyuyor, düşüncelerimi seviyor. Ben de onlara saygı duyuyorum. Saygı her şeydir.

Bu zamana kadar hep sana yapıcı şekilde davrandım. Aman hevesi kırılmasın, aman rencide edip başkalarının gözündeki saygısını düşürmüyeyim dedim. Sonra fark ettim ki sen de başkalarına saygı duymuyorsun başkaları da sana saygı duymuyor. Duymaları için sebep sunmuyorsun. Gözlemlediğim kadarıyla yine çok radikal(!) bir karar alıp bu düşünce yapından kurtulmadığın sürece senden umut yok. Bunu 1 mesajına bakarak söylemiyorum. 500 mesajının çoğunluğuna ve onaylamadığım veya sildiğim mesajlarına dayanarak konuşuyorum.

Şimdi gelelim pickupları aklı sıra eleştirmene. Gerçekten pickupcı olan her adam senden üstündür. Pickupcıların durumu seninkinden vahim iken onlar da radikal bir karar alıp bu yolu keşfediyorlar. Sonrasında tamamen kötü alışkanlıklarından kurtulup yerine iyilerini ediniyorlar. Kendilerine değer katıyorlar ve eskisinden katbekat daha iyi hale geliyorlar. Evet bunu kadınlar için yapıyorlar ama bu yaptıklarının kadınlara zerre faydası yok. Senin okuduğun kitabın sana faydası olur kadınlara değil. Senin hobinin sana faydası olur başkalarına değil. Kendi ayaklarının üstünde durabilmek sana yarar sağlar başkasına değil. Ha belki babanın sırtından bir yük azalır ona da fayda sağlarsın o ayrı mesele. Varmak istediğim nokta gerçekten bunu yapan adamlar senden her açıdan iyi durumdalar. Ayrıca burayı keşfettiğine göre illa ki kadın-erkek ilişkilerinden muzdarip olduğun için geldin. Buraya gelmen bile kendinle çelişmen anlamına geliyor.

@maliblue Joker'in makalelerini istediğini söylemiş. Joker de bir pua ve Türkiye'ye getiren adam diyebilirim. Çokta sağlam bir insandır kendisi. Onu sevmeyen insan pek azdır. Peşinden gidecek olan çok fazladır. Hayatta her durumdan senden daha iyi durumdadır. Yurtdışındaki pualar da aynı şekilde. Türkiye'de bu akıma dahil olan diğer kişiler de öyle. Tamamı değilse de gerçekten uğraşan kafa yoran adamlar senden iyi durumdalar. Şimdi kalkıp iyi durumda olmak s*kimde değil, peşimden gelmeleri s*kimde değil, saygı duymaları s*kimde değil dersin. Son mesajların ise hep saygı aradığını gösterir nitelikte. Aman öyle bir hata yapıp da böyle şeyler söyleme. Yine kendini kandırma yani.

Geçen gün "Forumca egoya olan düşmanlık" diye bir başlık açmıştın ama onaylamadım. Gerçekten güzel bir konuya değinmiştin ama onaylamadım. Çünkü biliyorum ki senin düşüncelerini biz değiştiremeyiz. Bizim söylediğimiz şeyler seni etkilemiyor. O konuyu başka birisi açmış olsa onaylardım ve uzun uzun cevabını verirdim. Sen açtığın için onaylamadım. Kendi gerçekliklerin var ve bu bizim yardımımızla değişmeyecek. Yersiz, içi boş bir ego ve özgüvenin var. İlk mesajlarında da özgüvensizlikten yakınıyordun. 2 kızla konuşunca dünyanın en özgüvenli adamı oldun. Yani gücünü kızlardan aldın aslında. İçi boş ve yersiz ego veya özgüvenin var diyorum ya öyle. Egolu veya özgüvenli olmak için hiçbir sebebin yok. Sana değer katan hiçbir şeye sahip değilsin. Bu yüzden yersiz egoya düşmanız biz. Egolu olmak için sebeplerin olsaydı bilgi-tecrüben olsaydı bu adam bilgili ve tecrübeli demek ki egolu olmayı hak ediyor derdik. Zaten bilgi ve tecrübeye sahip olsaydın bunları belli etmek için egolu olmana gerek olmadığını bilirdin.

Her neyse. Anlayana sivrisinek saz, anlamayana davul zurna az. İyi forumlar.
 
@TheRipper Bu forum açılalı 7 ay olsa da bu 7 aylık sürede çok değişik adamlar gelip geçti buralardan. Kimini daha fazla sükuneti bozmasın diye banladım kimi kendisi bıraktı. Sen bunların içinde en uzun süre dayananı oldun açıkçası. İlginç bir kafa yapın var ve sürekli ama sürekli kendinle çelişiyorsun. Hem de bunu öyle bir soğukkanlılıkla yapıyorsun ki ilk başta bilmiş bilmiş konuşup ardından bir süre geçtikten sonra o bilmiş bilmiş konuşmanın tam aksine bilmişlik yapıyorsun. Bir ara ümitliydim senden. Şöyle 2-3 hafta öncesine kadar güzel bir ilerleme kat etmiştin. Sonra yine eski haline döndün ve eskisinden daha kötü olma yolunda ilerliyorsun.

Sen burayı sosyal ortam olarak kabul ediyor musun bilmiyorum ama burası bir sosyal ortam. Bak şöyle buradakilere. Kaç kişi seni gerçekten tanımak istiyor? Kim seninle adam akıllı bir sohbet etmek istiyor? Bir elin parmak sayısını geçeceğini inan düşünmüyorum. Buralar senin kim olduğunu yansıtıyor aslında bir bakıma. Senin hakkında anlattıklarından fazlasını bilemeyiz. Anlattıkların ve anlatım biçimin senin kim olduğunu anlatabilir bize. Yani seni anlattığın ve anlatabildiğin kadar tanıyoruz. Açıkçası bende hiç iyi izlenim bırakmadın. Söylediğim gibi bir ara her paylaşımın altına kayda değer yorumlar yapmaya başlamıştın ama sonra tekrar başa döndün.

Biliyorsun ki neye inandığın umurumda değil. Her akımın arkasından düşünmeden kapılıp gidenlere karşı olduğumu da biliyorsundur. Bilmiyorsan öyleyim blogumda veya buradaki eski paylaşımlarıma göz atarsan satır aralarında bahsederim hep. Hiçbir akıma körü körüne bağlı kalmayın, hepsinin işe yarar yanlarını alın, kimsenin peşinden gitmeyin kendi yolunuzu çizin derim. Benim bile peşimden gelmeyin. Çok fazla hata yapan bir insanım ben. Benim özelliğim ise bu hatalarımdan gerçekten sağlam bir ders alıp aynı hatayı tekrar yapmıyor olmam. Aynı iradeye sahip olamayabilirsiniz. Aynı şekilde sağ salim eski halinize dönemeyebilirsiniz. Okuyun, araştırın kendinize mantıklı olanları alın.

Üstte bahsetmiştim değişik birisin diye. Geçenlerde bir konu açılmıştı, aşkın nörobiyolojisi isminde. Eski mesajlarına bakarsan bulabilirsin zira ben oradan buldum konuyu. Ben oraya uzun uzun yazmışım yine her zaman olduğu gibi.



Şöyle bir yanıt vermiştin. Kadınlarla konuşabilmeyi başarı olarak gören sensin farkındaysan. Sadece bununla yetinmeyi tercih ediyorsun. Sonra kalkıp burada pickupcıları eleştiriyorsun :)) Bugün ise kalkmış farklı şeylerden bahsediyorsun. Son birkaç gündür açtığın veya açmaya çalıştığın konularda kendini geliştirmeye çalışma yönünde. Dikkat ettiysen onaylamıyorum konuların çoğunluğunu. Çünkü hep soru soruyorsun. Yukarıda bahsettiğin mesajda ise "ilerki günlerde büyük ihtimal saha raporları paylaşmaya başlayacağım ve böylede gidicek." şöyle bir şeyler söylemişsin. Dikkat ettiysen yaptıklarınla söylediklerin birbirine uymuyor. Kendinle çelişiyor, kendini kandırıyorsun.



Ben sana bunları söyledim. Sen bunlara ihtiyacın olmadığını, sadece kafana göre yaşamak istediğini söyledin. Ben o günden sonra senden tamamen ümidi kestim. Aslında gereksiz konular açıp, sürekli tartışma yarattığın için seni banlamayı düşünüyordum ama sen Tanrı olduğun için seni kıskandığımı zannedersin diye banlamadım. Evet sen Tanrı olduğunu düşünüyorsun :) Cahil cühela bir Tanrı hımm. Dikkat ettiysen üstteki alıntıladığım mesajımda kızlardan bahsetmemişim. Genel olarak mesajlarıma bakarsan kızlardan pek bahsetmediğimi görürsün. Genel olarak diğerlerinin mesajlarına bakarsan da kızlardan pek bahsetmediklerini görürsün. Kızlarla en çok ilgili alakalı olan sen olmana rağmen burada ahkam kesmen garip.

Yönlendirilmeye çok müsait bir kafa yapın var. Foruma her katılan, her konu açıp iddialı şekilde başlayan kişinin arkasından gidiyorsun. Bu da senin cahilliğini tesciller nitelikte. Gerçekten cahil olmasaydın kendi düşüncelerin olurdu. Her şeye muhalefet olarak kendi düşüncelerin olduğunu gösteriyorsun ama her şeye muhalefet olmak düşüncelerin olduğunu göstermez. Aksine savunacak bir düşüncen olmadığı için eleştiri yoluna gidersin hep. Bu foruma sürekli birileri gelip gidecek açık olduğu sürece. Kapatmak gibi bir niyetim de yok. Çok sağlam dostluklar edindim. Bugün herhangi bir şehre gitsem beni misafir edecek kişi bulurum. Çünkü insanlar düşüncelerime saygı duyuyor, düşüncelerimi seviyor. Ben de onlara saygı duyuyorum. Saygı her şeydir.

Bu zamana kadar hep sana yapıcı şekilde davrandım. Aman hevesi kırılmasın, aman rencide edip başkalarının gözündeki saygısını düşürmüyeyim dedim. Sonra fark ettim ki sen de başkalarına saygı duymuyorsun başkaları da sana saygı duymuyor. Duymaları için sebep sunmuyorsun. Gözlemlediğim kadarıyla yine çok radikal(!) bir karar alıp bu düşünce yapından kurtulmadığın sürece senden umut yok. Bunu 1 mesajına bakarak söylemiyorum. 500 mesajının çoğunluğuna ve onaylamadığım veya sildiğim mesajlarına dayanarak konuşuyorum.

Şimdi gelelim pickupları aklı sıra eleştirmene. Gerçekten pickupcı olan her adam senden üstündür. Pickupcıların durumu seninkinden vahim iken onlar da radikal bir karar alıp bu yolu keşfediyorlar. Sonrasında tamamen kötü alışkanlıklarından kurtulup yerine iyilerini ediniyorlar. Kendilerine değer katıyorlar ve eskisinden katbekat daha iyi hale geliyorlar. Evet bunu kadınlar için yapıyorlar ama bu yaptıklarının kadınlara zerre faydası yok. Senin okuduğun kitabın sana faydası olur kadınlara değil. Senin hobinin sana faydası olur başkalarına değil. Kendi ayaklarının üstünde durabilmek sana yarar sağlar başkasına değil. Ha belki babanın sırtından bir yük azalır ona da fayda sağlarsın o ayrı mesele. Varmak istediğim nokta gerçekten bunu yapan adamlar senden her açıdan iyi durumdalar. Ayrıca burayı keşfettiğine göre illa ki kadın-erkek ilişkilerinden muzdarip olduğun için geldin. Buraya gelmen bile kendinle çelişmen anlamına geliyor.

@maliblue Joker'in makalelerini istediğini söylemiş. Joker de bir pua ve Türkiye'ye getiren adam diyebilirim. Çokta sağlam bir insandır kendisi. Onu sevmeyen insan pek azdır. Peşinden gidecek olan çok fazladır. Hayatta her durumdan senden daha iyi durumdadır. Yurtdışındaki pualar da aynı şekilde. Türkiye'de bu akıma dahil olan diğer kişiler de öyle. Tamamı değilse de gerçekten uğraşan kafa yoran adamlar senden iyi durumdalar. Şimdi kalkıp iyi durumda olmak s*kimde değil, peşimden gelmeleri s*kimde değil, saygı duymaları s*kimde değil dersin. Son mesajların ise hep saygı aradığını gösterir nitelikte. Aman öyle bir hata yapıp da böyle şeyler söyleme. Yine kendini kandırma yani.

Geçen gün "Forumca egoya olan düşmanlık" diye bir başlık açmıştın ama onaylamadım. Gerçekten güzel bir konuya değinmiştin ama onaylamadım. Çünkü biliyorum ki senin düşüncelerini biz değiştiremeyiz. Bizim söylediğimiz şeyler seni etkilemiyor. O konuyu başka birisi açmış olsa onaylardım ve uzun uzun cevabını verirdim. Sen açtığın için onaylamadım. Kendi gerçekliklerin var ve bu bizim yardımımızla değişmeyecek. Yersiz, içi boş bir ego ve özgüvenin var. İlk mesajlarında da özgüvensizlikten yakınıyordun. 2 kızla konuşunca dünyanın en özgüvenli adamı oldun. Yani gücünü kızlardan aldın aslında. İçi boş ve yersiz ego veya özgüvenin var diyorum ya öyle. Egolu veya özgüvenli olmak için hiçbir sebebin yok. Sana değer katan hiçbir şeye sahip değilsin. Bu yüzden yersiz egoya düşmanız biz. Egolu olmak için sebeplerin olsaydı bilgi-tecrüben olsaydı bu adam bilgili ve tecrübeli demek ki egolu olmayı hak ediyor derdik. Zaten bilgi ve tecrübeye sahip olsaydın bunları belli etmek için egolu olmana gerek olmadığını bilirdin.

Her neyse. Anlayana sivrisinek saz, anlamayana davul zurna az. İyi forumlar.
Beni tanımıyorsun , “iki kızla konuştun götün kalktı” demek.... kalitesiz bir yorum gerçekten. Her horoz kendi çöplüğünde ötermiş burasıda senin çöplüğün haliyle. Benimle gelipte 30 dk konuşmuşluğun yok. Gelip neyin yargılamasını yapıyorsun ? Tanımadığın etmediğin ismini bile bilmediğin adamın tekini yargılamak. Üzücü ? Gerçekten üzücü...
Düşünce yapım tamamen oturmuş değil. Eğer otursaydı burada konu açmazdım. Hergün yeni şeyler deneyemleyen bir çaylağa “kendinle çelişiyorsun” demekte bir o kadar kalitesiz bir davranış... hayatta hâlâ yapacak birşeyler arıyorum. Kendimi bulmaya çalışıyorum. 2 hafta önce pick up ile ilgilenirken şimdi saçma gelebilir. Belirli bir tercübeye gelen bir adamda bu eleştiri yaparsan haklı olurdun. Ben daha çömezim. Ayağım taşlar takılıyor. Yolumda ilerlememe engel değil ama. Hangi yoldan ilerliyiceğimi bilmiyorum ama hep birşeyler denemek istiyorum. Tercübeler ile yaşamak istiyorum ama imkanlar dolaysıyla istediklerime ancak 2 sene sonra başlayabilirim. İş burdaki yazılarda teoiride kalıyor. Milyon tane kaliteli makalı var bu forumda uygulamalı olanların %50’sini ancak deneyebilmişimdir. Benden nefret edebilirsin. Ama ben 1-2 sene sonra gerçekten birşeyler başardığımı görüceğim. Bana cevap vermeyebilirsin ama yoluma çıkan taşlardan biri olma. 3 aydır buradayım. 3 aylık süreçten öncede araştırmayı seven bir insanım. Abartmıyorum ego falanda yapmıyorum. Şu dakika 20 tane kaliteli genel kültür konusu açabilirim. İnsanlar anlattığımda bana kitlenir. Neden yapmıyorum biliyormusun ? Neden bu forumda Veren el değil alan el konumundayım biliyormusun ? Burada itibar kazanmaya falan çalışmıyorum. Beni sevmenizi falanda istemiyorum. İsteseydim sorularımı numarasını alır tek kişe sorar ve hergün düzenli bilgi konusu açardım. Çok zor birşey değil. Günlük 15 dakikamı alır burda sevilen adam olmak. Hayatım boyunca karşıma çıkmayacak insanlarla neden duygusal bir bağ kurayım ki ? Beni sevmeyen tonla adam vardır burda. Forum yöneticisi bile beni banlamamak için kendini zor tutuyor :) neden böyle bir yerde sahip olduklarımı paylaşayım ki ? Siz benim dostum değilsiniz. Ben bu forumdan gerçekten “Elemana bak ya aşırı samimi şununla bir bağımız olsun” dediğim bir kişi oldu. Oda şuan forumda takılmıyor. Onun dışında forum artistten geçinilmiyor Maşallah. Bana egolu dersin falan ama ben öyle bir ego manyağı tipler gördüm ki bu forumda ahahah ne kadar itici olduklarını sen düşün. Velhasıl kelam uzatmayalım. Yukarda bir eleman daha beni eleştirmiş. Cidden yazdıklarını üstün körü okudum dalga geçercesine cevap verdim cevabım 3 harften oluşuyordu. Sana uzun uzun cevap vermemin tek sebebi sana karşı bir saygım olmasıydı. “olmasıydı” evet , Tanımadığın bir adamı yargılayıp konularımın açılmasını bloke edip gelişemezsin , anlamıyorsun vs vs. Yıkıcı eleştiriler yapana dek vardı. Şuan o saygıdan eser kalmadı biliyormusun. Yoluma taş koymaya çalışma. Sadece işine bak. Cidden “15 dk uyumayıp kitap okurum” diyen bir adamsan bana kin tutmak zamanını heba eder. Konularımı beni sevmiyorsan bile onayla senden umut yok falan. Bu dediklerini malesef boşa çıkartıcağım. Yoluma çıkmazsan bunu kendin deneyimleyebilirsin. Sadece bekle , daha fazlasına ihtiyacım yok beni istediğin kadar sevme kanka ama ben bu forumu kurduğun için tabiri caizse sana minnettarım. Buradan çok şey öğrendim sonuç olarak. Sana 3 harflik cevaplar vermiyorsam senin aksine benim senden umudu kesmemendendir. İyi forumlar.
 
Bu yüzden, bu postun altında sevgilisi hakkında yardım isteyen arkadaşım, yorumlara bakman bir şeyi değiştirmeyecek çünkü insanlar kadınlar hakkındaki görüşlerini ezbere yazıyorlar. Senin sevgilinin gördüğü aile yapısı, yaşadığı coğrafya, nereli olduğu, yaşadığı travmalar ve daha bir sürü parametre kızın görüşünü değiştirebilir. Ne demek istediğimi anlıyorsunuz değil mi? Kadını or*spu yapan da sizsiniz, baştacı yapan da. //Tarihten günümüze kadınların gösterdiği davranışlar ve Kırmızı Hap'ın son 10 senede kadınlar hakkında gösterdiği bilimsel anketler var tabii (hipergami, güç eğrisi vs.) Ama tüm kadınlara genelleme yapamıyoruz.//
Farklı bakış açısı ve çok mantıklı
 
Düşünce yapım tamamen oturmuş değil. Eğer otursaydı burada konu açmazdım. Hergün yeni şeyler deneyemleyen bir çaylağa “kendinle çelişiyorsun” demekte bir o kadar kalitesiz bir davranış... hayatta hâlâ yapacak birşeyler arıyorum. Kendimi bulmaya çalışıyorum. 2 hafta önce pick up ile ilgilenirken şimdi saçma gelebilir
Görüşlerin iki haftada değişiyorsa belirli görüşler hakkında yargılayıcı ve aşağılayıcı konuşmalar yapmayacaksın.
 
“Kız tavlama sanatçısı” kardeşim haklısın
Biraderim sen bir doktora git bence sende Disosiyatif Kimlik Bozukluğu var ya da ikiz kardeşinle aynı hesabı paylaşıyorsun birinci daha olanaklı geldi bana.Bay blogda alfayım ama reelde malfayım (Kız tavlamak ile ilgili problemi olanları eleştiririm ama açtığım başlıkların %99.8'i kızlarla ilgili problemlerim)
?
 
Milyon tane kaliteli makalı var bu forumda
Forumda kaliteli yazı sayısı az diyen de sendin? Cidden okurken beni güldürüyorsun. Hatta, topluca gülüyoruz. @Godless-Alpha 'nın yazısından ders çıkarmanı tavsiye ediyorum. Bu forumdaki hiç kimsenin bir başkasının kötülüğünü ve yıkılışını istediğini sanmıyorum. Sana saldıran yok. Hatalarını gözünün önüne koyup sana anlatmak isteyen var. 20 dakikada yazıp herkesi kitlerim diyorsun, daha önce de kimse beni sallamıyor diye yakınıyordun. Gerçi hoş, bir arada konuşmalarıma herkes hayran diyordun. Bence de @Nacrem in dediği gibi bir doktora görün. Çoklu Kişilik Bozukluğu olabilirsin.
 
shape1
shape2
shape3
shape4
shape7
shape8
Üst