Alfaloji Forum

Sitemizde şu anda bakım yapılmaktadır. Üyelik istekleri ve konular bakım sonrasında onaylanacaktır.

Kadınlar kişiliğinizi gösterir ama nasıl?

N.R

Katılım
13 Ekim 2018
Mesajlar
257
Tepkime puanı
1,342
Yaş
31
Şehir
İstanbul
Selamlar, ne zamandır yoktum hiçbir fikrim yok fakat uzun bir süredir yoktum. Beni soran dostlarıma teşekkür ediyorum ve konuma hızlıca geçiş yapıyorum.

Bilirsiniz ki kadınlar gözlem uzmanıdır, kimin ne zaman sahte hareketler yaptığını kolaylıkla sezebilir. Bu konuda erkeği iki yola ayıracağım; "çekici" ve "itici erkek".
Kadınlar bu iki erkek türüne de tepki verirler fakat tepki türleri iki tür için de farklıdır. Çekici bir erkekseniz olumlu tepki alırsınız, itici iseniz olumsuz tepki alırsınız (arada sırada bir daha bana yazma, siktir git gibi tepkiler yiyorsanız bunlar sayılmaz fakat genel olarak olumsuz tepki alıyorsanız itici bir erkeksinizdir.) bu yüzdendir ki kadınlar bizim kişiliğimizi doğruca gösterir.

Kadınların acımasız olduğunu hepimiz biliriz ve kadınların sözlerinin ne kadar önemsiz olduğunuda gayet iyi biliriz ne demiştik? Kadının sözlerine değil, beden diline dikkat et. Bu yüzdendir ki kadınları okumak çok önemlidir eğer kadınları okuyamıyorsanız "git" dediği yerde beden dilinin "kal" demek istediğini anlayamazsınız, konudan uzaklaşmayalım.

Çekici erkek güzel, sosyal statüsü yüksek ve zeki kadınlarla takılır, itici erkek ise önüne çıkan ilk dişiyle çıkma hayalleri kurar. Çekici erkek sevişir, itici erkek hayal eder gibi benzetmeler verebiliriz. Çekici bir erkekseniz en iyisini elde edersiniz dostlarım.

Böyle kısa bir yazıyla geri dönmek istedim, yakın bir zamanda kapsamlı konularımıza devam edeceğiz. İyi akşamlar.
 
Olumsuz tepki aldığımızda direk nextlemeli miyiz
 
Her olumsuz tepkiye nextlenmez, konuşmayı ilerletecek, belirli bir düzeyde bir şeyler yaşatacak bir yol bulamadıysan veyahutta bu yolu bulmana izin vermiyorsa (friendzone vs.) nextlersin.
Kıza bir şey soruyorum ( kitap okuyor musun ) evet diyor ve beni sormuyor , sence nextlenmesi gerekir mi ? Hiçbir zaman beni merak etmedi . Ve sürekli konu açan taraf ben oluyorum.
 
Kıza bir şey soruyorum ( kitap okuyor musun ) evet diyor ve beni sormuyor , sence nextlenmesi gerekir mi ? Hiçbir zaman beni merak etmedi . Ve sürekli konu açan taraf ben oluyorum.
Sonuç ortada. Next Bro Next
 
shape1
shape2
shape3
shape4
shape7
shape8
Üst