Alfaloji Forum

Sitemizde şu anda bakım yapılmaktadır. Üyelik istekleri ve konular bakım sonrasında onaylanacaktır.

Nazi misin? İnsan mısın?

bu adama cani diyenler kendi Osmanlı Devletinde ki taht kavgası için birbirlerini öldüren padişahlarıyla gurur duyuyor. Hitler Paranoyak biriydi bu da o statüde ki bir adam da gayet normal karşılarım ben öyle devasa bi güce sahip olmak insanı ne gibi düşüncelere iter. Stalin de öyleydi mesela Hatta Hitleein Polonyada ki işgalinden sonra Polonya ya bir vali atar. Vali Ülkeye geldiği gün Polonya halkı üzerinde ölüm ve yaşam gücüne sahibim der. Yani konum her insanı değiştirir. A insanı B insanı C ırkı bu farketmez tarih kötü insanlarla doludur ama dikkat çeken bişey varsa güçlü insanlar hep kötüdür. Pers kralları Roma imparatorları.
 
Adolf hitler saygı duyduğum bir şahsiyettir.Yahudileri öldürmesi dışında çok iyi şeyler de yapmıştır ama bu adama karşı bir karalama kampanyası yürütüldüğü bir gerçektir joseph stalin aynı dönemde 20 milyon insanı katletmiştir ama kimsenin stalin hakkında konuştuğunu duyamıyorum nedense aynı zamanda atalarımızdan timur ve cengiz hanın yaptığı katliamlar da mevcuttur nedense hitler hep ön planda oldu hatta o kadar ki hitlere 2. dünya savaşında tapan dünya şuanda hitlere düşman vaziyette ve şuandaki ezoterik örgütlerin Bkz: (illüminati) yaptıkları çalışmalara ve yeni dünya düzeni hakkındaki planlarına bakacak olursak hitler yahudileri bir amaç için öldürmüş olabilir mi acaba diye bir düşünce oluşuyor ister istemez.Tabiki ne olursa olsun katliam kötü birşey ama hitler saygı duyulacak bir kişilikti ve Atatürkle çok yakındı Atatürke o dönemde bir zırhlı araç hediye etmiştir hatta :)
Dostum stalin,cengizhan vs.den bu adamı ayıran çok net bir çizgi vardı.Saydığın insanların hiçbiri insanları sırf seçemediği bir özelliğinden dolayı katletmedi.Birisi görüşleri için yaptı bunu,diğeri sınırlarını genişletmek için.Bir şekilde savaş olacak dünyada ve bu tür nedenlerle savaşmak daha NORMal tarihe baktığın zaman( doğru ya da yanlış demiyorum NORMal diyorum).Ama bu adam insanları seçemediği şeylerden dolayı öldürdü.Bir insan ırkını kendisi seçemiyor.Hitlerle diğer saydıklarını ayıran şey bu.Mesela genel olarak insanlarla dalga geçmek ayıptır.Ama insanların değistiremeyeceği şeylerle dalga geçmek (Fiziksel ya da zihinsel engellerle) halk arasında daha ayıp olarak karşılanır.Aynı mantık..
 
tarih kötü insanlarla doludur ama dikkat çeken bişey varsa güçlü insanlar hep kötüdür
Tarihte iz bırakmış insanlarda yaygın olarak narsistlik özelliğini görüyoruz.Aslında direk dark triad diyebiliriz.Bu da bu adamlari kötü olarak tanimlamamiza sebep oluyor.Büyük güç ve büyük vicdan,duygusallik pek bir arada bulunamaz.Tarihte iz birakmis insanlarin çoğunda bir aşağılık kompleksi,narsistlik hakim.Bunun farklı sebepleri var tabi ki.Örneğin Napolyon çocukken sürekli dalga geçilen ve aşağılanan bir çocuktu ve bu ileriki yaşlarda ona o narsistliği getirdi.
 
Hitler sadece fakir Yahudileri öldürdü. Zengin yahudilere dokunmadı bkz: Bosch, VW
 
shape1
shape2
shape3
shape4
shape7
shape8
Üst