Alfaloji Forum

Sitemizde şu anda bakım yapılmaktadır. Üyelik istekleri ve konular bakım sonrasında onaylanacaktır.

Kadında Duygusal Çekim Yaratmak

Kuşçubaşı

Blog Yazarı
Yönetici
Süper Moderatör
Katılım
9 Nisan 2018
Mesajlar
361
Tepkime puanı
3,201
Şehir
Antalya
Geçen WhatsApp konuşmalarımı düzenlerken, uzun zaman öncesine dair bir konuşmaya denk geldim. Bu konuşmadan duygusal bir çekimin önemini ve nasıl bu çekimin yaratılacağını öğrenebilirsiniz.

578

Duygusal bir bağ yaratıldığında bir kadının vereceği tepki tam olarak budur.

Peki, neden her kızla duygusal bağ oluşmaz ? Ya da neden her erkek bu duygusal bağı oluşturamaz ?

Size şöyle sorayım: yolda yürüyen güzel bir kıza karşı ne gibi duygular hissedersiniz ? Ne düşünürsünüz onun hakkında ?

En fazla "Vay be güzel kızmış" dersiniz, etkileyici bulursunuz. En fazla hissedeceğiniz duygu budur ve duygunuz oldukça stabildir. Ona karşı bir nefret ? Bir mutluluk ? Bir düşmanlık ? Bir bağlılık hisseder misiniz ? Hayır. Alt tarafı sokakta yürüyen güzel bir kızdır, o kadar. Aynı şekilde, arkadaşlarınıza karşı da iyi hislerden ötesini hissetmezsiniz. Mesela arkadaşlarınız için "iyi çocuk/iyi kız" dersiniz, farklı duygularınız olmaz.

Burada olayı fark etmenizi istiyorum: aranızda duygusal çekimin olmadığı insanlarla paylaştığınız duygu sayısı en fazla 1-2 tanedir. O kişiye karşı hiçbir şey hissetmezsiniz, onu seversiniz ya da sevmezsiniz.

Mesela arkadaşlar birbirlerini severler, ama sadece bu kadardır. Hoşlandığınız kızla aranızda sadece "iyi" duygular olursa o halde bir arkadaştan da öteye hiçbir zaman gidemezsiniz. İlişkinize birden fazla duygu katmayı bilmelisiniz. Hani Cem Yılmaz'ın da dediği gibi; "little little in the middle"

Birden çok duyguyu hissettirmelisiniz kıza. Formülümüz şöyledir: ilişkiye ne kadar çok duygu girerse bağ ve çekim o kadar artar.

Mesela kızla bir gün aranız gayet iyiyse, tıpkı bir çiftmiş gibi hareket ediyorsanız bir sonraki gün sanki ondan soğumuş gibi ve sanki sıradan bir arkadaşıymış gibi davranın. Kız ilk gün çift olarak hareket ettiğiniz sırada olumlu hislere sahipken, bir sonraki gün endişeli hislere sahip olacaktır. Kimse normal bir arkadaşına karşı böyle şeyler hissetmez, siz ise bunu kıza vermeyi bilmelisiniz. Sıcak ve soğuk arasında gidip geldikçe, kızın size olan bağlılığı da artacaktır.

Kızla birçok farklı aktivite yapın ve bu aktivitelerin her biri farklı bir duyguya hitap etsin. Mesela bir gün sakin bir kafede filtre kahvenizi yudumlarken gayet sakin ve olgunca bir muhabbet eşliğinde güzel hislere sahipken sonraki gün lunaparkın en korkutucu aletine binin. Sonraki gün sanki sıradan bir arkadaşınızmış gibi davranın, sonraki gün ise tekrardan muhabbeti normale döndürün. Sonraki gün ise hoşlandığını bildiğiniz bir jest yapın....

Ama tabi, hiçbir şeyde aşırıya kaçmayın ve b*kunu çıkarmayın. Bir gün soğuk olun derken gidip de elde sniper kızın evden çıkmasını bekleyin demiyorum. Her histen, her duygudan ufak ufak verin. Unutmayın: suyun bile aşırısı su zehirlenmesine yol açıyor. Bunu aklınızdan çıkarmayın. Burada maksat kızı aptal etmek değil, her histen ona ufak ufak tattırarak arada bir çekim oluşturmak. Mesela kız dün neden ona çok iyi davranıyorken bugün soğuk olduğunuzu düşünsün. Arkadaşları için böyle şeyler düşünmez. Onun sizi düşünmesini sağlayacak hareketlerde bulunun.

Çekim dediğimiz olay böyle yaratılır.


Mesela siyasetçilere bakın, her biri topluma set açan politik pualardır. Sürekli farklı hisler yaşatırlar. Mesela İmamoğlu'nu bu konuda çok takdir ediyorum: birlikte sevindik, birlikte üzüldük, birlikte mücadele ettik ve birlikte kazandık. Yeri geldi halkla birlikte üzüldü, yeri geldi ona yeniden cesaret verdi ve yeri geldi birlikte sevindi.

İşte çekim böyle oluşturulur. İmamoğlu İstanbul'u böyle kazandıysa sizin de sevdiğiniz kızı kazanmaya giden yolunuz tam olarak budur. O halde bu çekimi oluşturun ve ilişkinizi bir yabancıdan ve bir arkadaştan öteye taşıyın.


İYİ FORUMLAR!
 
Basit ve etkili manipülasyonlardan biridir, hep iyi olan kaybeder. Mesela şöyle düşünelim, önümüzde 2 ilişki olsun bunların ikisi de 1 ay sürsün. 1. ilişki de çocuk kızı hep mutlu etsin betalıktan vs. saçma salak şeylerden bahsetmiyorum yani stabil devam etsin. 2. ilişkide ise çocuk kızı hem mutlu etsin hem ağlatsın(tekme tokat döverek değil ondan bahsetmiyorum), ikinci kişi daha derin bağ kurar ve ona daha çok bağlanır(mesajlaşmada görüldüğü üzere).

He bu arada kral şu beklenmedik cevap ve tepki'nin insanlar üzerinde ki etkisini de detaylı anlatırsan çokoş olur .))
 
Son düzenleme:
İki kişi arasında çekim varsa bu otomatik oluyor zaten.Duygular otomatikman yoğun yaşaniyor.Kızla beraber moddan moda giriliyor.Öbür turlu bu taktigi boyle direk uygulamaya calisirsan kızla beraber moddan moda giremiyorsun cunku dogal degil anlaşılıyor yani.E kız da senin psikolojik sıkıntıların olduğunu düşünüyor cunku kendi kendine triplere girmek oluyor bu sefer olay.Psikolojisi bozuk bir insandan ise genellikle insanlar pek hazzetmez doğal olarak.Kadınlarla pratikte belli bir yere gelememis arkadaşlar bu yazıları gorup,tamamen kendini inandırıp,şeşkaza bir yerde uygulayıp taktikler geri tepince bu adamlarda travmalar ortaya çıkıyor.Demem o ki hiçbir şey bilmeden,doğal halinizle kadınlarla tecrube edinseniz bir sure sonra bunlari ogreneceksiniz zaten hata yapa yapa.Ama burada teori olarak ogrenince her durumda bu yapilmasi gerekiyor gibi anlasiliyor ve kendine sınırlar çekiyor bu arkadaşlar.Kuşçubaşı senin işin psikoloji.Anlattığım şeyi özellikle senin rahatlıkla kavrayabileceğini dusunuyorum.
 
Çok güzel yazı eline sağlık Kuşçubaşı.Merak ettiğim bu mesajlaşmadan sonra aramada nasıl bir konuşma yaptığın kısaca değinebilir misin?
 
Son düzenleme:
Kuscubasi en iyi yazin diyebilirim.

Tabii bu konunun bilimsel yanina da anlatsaysin iyiydi. Nöron ve nöron aglar vs.

Gercekten bu konu her ayrintisi yazilarak bir kitap bile cikarilabilir.


Aslinda insanlari duygusal cekim yaratmak bana gore orgazmdan daha onde geliyor. Tipki paylastigin fotografla ilgili. Aslinda hafta sonu ben yazacamtim bu konuyu duygu ve davranisin gucu adi altinda neyse daha iyi bir kalem ele almis. Tesekkurler.



Ancak bu sogukluk orani nasil olmali prk ayarlayamiyorum.
 
Kısaca diyebilirim ki bu taktiğinle en fazla zaman kazanırsın tecrübeye sabit bu zamana kadar hep duygusal bag kurdum benım ıkı katım karsı cins ilgiliydi bir yerden sonra ilgi eksikliği başlıyor başlarda bu durum kıza aşırı çekici geliyor ama sonradan sonraya ya ipi kendi eline almaya calısıyor yada konusma bitiyor. Nasıl canınız istiyorsa öyle davranın yok bugun kıza soguk bugun yakın bunlar sadece merdiven basamaklarını cıfter cıfter cıkmak en azından benım nazarımda oyle
 
ilişkilere dair bir kaç şey biliyorum. ama kullanılabilir tek şey. zeka ve soğuk davranmak. bir de başka kızlarla konuşmak. bunun dışında set açmak işe yarıyor.

sorum şu: bu 3 şeyi yaparsak yeter gibi geliyor. aksi takdirde çok fazla biliyorsun utangaç ve düşünceli birisi oluyorsun... bu bildiklerin senle kalıyıyor vee entel olduğun için çok mantıklı düşünüyorsun ama kızlar mantıktan nefret eder ve ilişki sonrasında mantık devre dışı kalmalıdır. mantık kullanmak sinirlendirir ve utandırır. ha bir de her ilişkiden 5 gün sonra mantık devre dışı kalıyor yani taktikleri uygulayamıyorsun ve pes ederek normal bir iletişime geçiyorsun

oyunu 3 kural yapıp artık psikoloji öğrenmesemmi diyorum....

1 soğuk ve çapkın olmak.
2 set açarak hayatımda ki insanları sürekli yenilemek
3 mantıklı olmamak
 
shape1
shape2
shape3
shape4
shape7
shape8
Üst