Alfaloji Forum

Sitemizde şu anda bakım yapılmaktadır. Üyelik istekleri ve konular bakım sonrasında onaylanacaktır.

Elektronik Müzik

Katılım
16 Mart 2020
Mesajlar
32
Tepkime puanı
19
Yaş
24
Şehir
Denizli
Selamlar arkadaşlar.Gruba yeni katıldım ve bugün bahsetmek istediğim şey insanın ruh halini müziğe göre şekillendirmesi.Ne kadar mutlu olursanız hayata bakisiniz değişir ve insanlarla ilişkileriniz o derece iyiye gider.Hareketli şarkılarla mutsuz adam bir anda neşeli oluyor ve özgürleşiyor.Ana temamız elektronik müzik.Ülkemizde bu müziği dinleyenlere ne kadar müptezel gözüyle bakılsa da buz dağının görünen kısmı bu.Sesin frekansı o kadar güzel şeyler doğurdu ki zamanında.Bunları demeleri gayet doğal.Gelelim asıl muhabbete.Drum and bass'ten konuşacağım.Drum and bass(DnB,D&B), İngiltere'de rave kültüründen doğan bir müziktir ve BPM'i 164-180 seyreden bir elektronik müzik türüdür.[Rave nedir diye soranlarınız olabilir rave'ler ışıklı (bazıları legal bazıları illegal)genellikle acid house ve drum n bass çalındığı partilerdir.]Drum and bass o kadar canlı o kadar hisli bir türdür ki güzel bir kulaklıkla ortanın üstünde düzeyde ses şiddetinde dinlendiğinde ölüyü diriltir.Bu tür kendi içinde alt kollara ayrılır.
Liquid:Bu müziği ilk kez dinleyeceksiniz kesinlikle bu alt daldan başlamanızı öneririm.Özünü doğadan ve aşktan alan bu kol sizi iyi hissettirecektir.(Maduk,Fox Stevenson,Feint)
Neurofunk:Daha çılgınsanız ve 30lu yaslardaysaniz.Enerji arıyorsanız bu size göre olabilir(biraz ağır gelebilir-UYARI)(Gydra,Noisia)
Jump Up:Adrenalinin ve hızlı bir stildir.Ergen bir ruh haliniz varsa yerinizde duramıyorsamız deneyin.(Macky Gee,SASASAS)
Metal n Bass:Metal ve DnB'nin birleşimi.Metal müziğe bayiliyorsaniz bakın derim.(Zardonic,Celldweller)
Rock&DnB:Rock ve bateri kaliplarinin birleşimi bir alt kol(Pendulum bu işin üstadidir her ne kadar eskisi gibi olmasalar da;The Qemists)
 
Güzel yazmışsın , bence herkes müziğin gücünün farkına varmalı.. Hatta müzik ruh halini , fikirlerini bile şekillendirip değiştirebilir .
 
Metal müzik seven birinin kişiliği nasıldır mesela
 
Elektronik müziğe yöneldiğimden beri modum hep yüksek. Gerçekten çok kuvvetli bir şey müzik. İnsanın ruhunu tamamen değiştirebiliyor.
 
Müzik bence insanın alttan alta baş belası böyle dediğime bakmayın bende dinliyorum ama bence müzik insanlar için kötü bir şey çünkü düşünebilen varlıklarız ben sadece bir uğraş varken müziğin işe yaradığına inanıyorum ama tabi bu fikrim değişmez demiyorum mantıklı açıklamlarınız varsa tartışalım
 
Merhaba Celldweller'den bahsetmen hoşuma gitti ama Celldweller ve Zardonic bazı parçalarında aynı kategoride bulunabilir. Celldwelleri belli bir genreye oturtmak gerçekten güç gerektirir Future rock veya electronic-metal diyebilirim zorlarsam. Ayrıca bir zamanlar The Qemists grubu Fixt label müzik aracılığıyla yani Celldweller projesindeki Klayton'un aracılığıyla müzik icra etmişti. Şimdileri Klayton Scandroid ismiyle Synthwave türünde müziğini icra ederken Celldweller projesine devam edip Fixt ve Fixt Neon'daki sanatçıların reklamını yapıyor.

Ben ayrıca elektronik müziğin yanı sıra , progresif metalle de ilgileniyorum. sizin kafa yapınızı sevdim bir wp grubu kurdum PUA ile ilgili hiçbir yerde duyulmamış yöntemler denemeye hazırlanıyorum profilime girip paylaşımımı görüp katılabilirsiniz.
Profilinden bulamadım grubu ama girmek isterim
 
Spotify vs de Elektronik müzik ile ilgili playlist'i olan var ise bakmak isterim
 
shape1
shape2
shape3
shape4
shape7
shape8
Üst