Alfaloji Forum

Sitemizde şu anda bakım yapılmaktadır. Üyelik istekleri ve konular bakım sonrasında onaylanacaktır.

REDPİLL AYAĞINA YATIP BLUEPİLL SHOW YAPANLAR

Katılım
24 Ağustos 2020
Mesajlar
36
Tepkime puanı
31
Yaş
23
Şehir
İstanbul
Beyler öncelikle çok kızdığım bir konu var ve onu gündeme getirip düzletmek için toplanmış bulunmaktayız.
Foruma yeni tanıştığı kızı burada yazılan yazıları okuyup kızı etkilemeye çalışan elemanlar yol alsın öncelikle ..
Bu barzolar forumdan taktik kapıp whatsapp gruplarında veya Instagram üzerinden, alfa erkek modülü oynayıp reelde aç köpek gibi kızın açmasını beklerler ..
Buradaki alfa erkekten kastedilen kızlara karşı sert olayım, s*x’e ihtiyacım yokmuş gibi tavırlar koyayım, kızı siklemiyeyim sağlam vucüdüm olsun çatır çutur sosyal medyadan hatun indirgeyeyim.
Olay bu değil , amaç farkındalık!
Düşünün bir gün mekanda oturuyorsunuz 4 body 1 hatun , herkes hemen hemen eşit durumda ve kızı etkilemeye çalışıyorsun çok hoşuna gitti?
Ne yapacaksın böyle bi durumda ?
Evet libidolar , farklı alışkanlıklar kazanmanız lazım.
Herkes futbol oynuyorsa sen golf oynacaksın ki senin farkındalığın olsun ilgi çekebileceksin..
Herkes kitap okuyorsa sen kitap yazacaksın..
Herkes gitar çalıyorsa sen ud çalacaksın.
....
Bu örnekler sınırsız şekilde çoğaltılabilir.


Kendimden kısa bir örnek vereyim; Mekandayız sohbet muhabbet var ben iyi bir dinleyici yanımdaki ise dinlemeden konuşan Andaval bir geveze, arkadaşlar geldi ve akşam halısaha yapmak istiyorlar ama kızlar da katılmak istiyor bu etkinliğe , bunlar halısaha konusunda ısrarcı ama kız gelemez oraya bunlar farkında değiller.
Hemen sakin ve rahat tavırla akşama halısaha değil de paintball yaparsak gelirim dediğim de kızlar üstüme atlayacaktı :)
Hep bir ağızdan evet evet yapalım hem beraber oluruz muhabbeti falan oldu :)
Olayın özü bu beyler , farklı olun farkındalık yaratın bu kısa ve basit bir örnek kadınlar bizimle aynı düşünmüyor bu farkındalığı kadınlar için yapma kendin için yap.
Her konuda sana kesinlikle (+) yazacaktır.
İş görüşmesinde hoşlandığınız veya yaptığınız sporu sorduklarında, “Golf” cevabını verdiğinizde kişide merak uyandıracaksınız görüşmede kaç kişi olursa olsun siz zihnine kazındığınız için golf oynayan elemanı alalım denilecektir :)
Yazım hataları ve noktalama işaretlerinde eksik olabilir şimdiden kusura bakmayınız acele yazdığım için olabilir sonradan düzeltebilirim hayırlı forumlar. :)
 
Senin farkını zaten alıştığın tarzından anlarlar kanka. Gerek yok bir şey kanıtlamaya. Bu am peşinde deli olmak gibi bir şey. Beni fark edecekler diye masaya ters düşmem saçmalıktan ibaret olurdu. Hayat kızlardan ibaret değil.
 
Diğer yazımı okuyabilirsin, hayat tabi kızlardan ibaret değil!
Ama sen kafanda zaten belli bir rota oluşturduğun için ben sana ne anlatsam boş, zaten yazı da belirtmişim hayat kozlardan ibaret değil her konu da herkesten farklı olun diyerek . Sen zaten yazıyı okumamışsın ki boşuna anlatıyorum sana, sen bu kafayla devam et kendi farkındalığını arkadaşlarınla parkta kola cips ile oluşturursun iyi geceler .
 
shape1
shape2
shape3
shape4
shape7
shape8
Üst