Alfaloji Forum

Sitemizde şu anda bakım yapılmaktadır. Üyelik istekleri ve konular bakım sonrasında onaylanacaktır.

Kitap Önerisi FEMİNAZİ - Feminizm Gerçeği ile ilgili birkaç kitap

Katılım
5 Mayıs 2020
Mesajlar
12
Tepkime puanı
42
Şehir
Adana
Beyler nasılsınız, iyisinizdir umarım bugün sizlerle ilişki, aşk gibi konulardan konuşmayacağız. Bahsedeceğimiz konu feminizmin günümüzde pek gündeme getirilmeyen yüzü olacak.

1999 çıkan MATRİX filmini izleyenler "Kırmızı hap mı, mavi hap mı?" sahnesini çok iyi hatırlar. Keanu abimiz kırmızı hapı aldığında gerçeği, riski ve tavşanın deliğini dibine kadar görmüştü. Bu aşağıda paylaştığım kitap ve belgesel ise bu konunun gerçeklerini öğrenmeniz için ilk adımlar diyebilirim.

Şimdi ben kadınlar ile ilgili kitapları İLK! okuduğumda başımdan aşağı kaynar sular dökülmüştü sanki. o kadar etkisinde kalmıştım ki lise yıllarımda kızlarla soğumama neden . Olmuştu. Onların melek olmadığı, çoğunun erkekler hakkındaki düşünceleri, aşkın gerçek olmadığını ve kadınların bizleri yeri geldiğinde nasıl kullandıkları anladığımda Kırmızı hapı almıştım. Gerçeği görmüştüm ve artık eskisi kadar dünyaya toz pembe bakmıyordum.

Size tavsiyem ilk başta altta paylaştığım belgeseli izleyin.


Bu güzel belgeseli izledikten sonra Sinan Akyüz - Etekli iktidar okumanızı tavsiye ederim.
LİNK:


Aşağıda paylaştığım 2 kitap ise bizleri nasıl kullandıklarıyla ilgili;

Bu kitapta Hamdi kalyoncu - Erkeği yönetme sanatı adlı bir kitap size farklı bir perspektif görmeyi sağlar
Link:


Alfaloji kütüphanesinde bulunan Funda Aksoy - Erkek Tavlama Kılavuzu Adlı yine size bakış açısı kazandıracak kitap var. Onuda indirip okuyabilirsiniz.
Link:



Bu bilgilerin çoğunu aldığınızda günümüzde yapılan feminist propagandalarını ve Kadınların erkekleri nasıl kullandıkları anlayacaksınız ve daha iyi fark edeceksiniz. Özellikle netflixte çıkan dizi ve filmlerde çok fazla propaganda yapıldığını fark etmişsinizdir. Örneğin en son yayınlanan Enola Holmes isimli filmin içerisinde kızımızın yine feminizm propagandası yaptığını görebilirsiniz.

Evet beyler konu burada biter. Bu kitaplar bu konuyla ilgilenmeniz açısında tohum diyebilirim. bunlardan yararlanarak daha ileri derecede araştırma yapabilirsiniz.
Bu kitapları okuduktan sonra kadınlara daha farklı bakacaksınız ve odağınızı kadınlardan çekip; İş, Para kazanma, Hipergami ve daha Maskülen olmak gibi konulara yönlendirebilirsiniz.

Kendinize dikkat edin, kalın sağlıcakla.
 
Feminizim gerçekten bir teröristliktir. Medya da görüyoruz olanları.
O kadınlara sesini çıkaramayan erkeklere acıyorum. Kadın ondan üstün gibi.
Ağzının payını veremeyen erkekler utansın.
 
Feminizim gerçekten bir teröristliktir. Medya da görüyoruz olanları.
O kadınlara sesini çıkaramayan erkeklere acıyorum. Kadın ondan üstün gibi.
Ağzının payını veremeyen erkekler utansın.

Yeni güncel bir olay paylaşayım dostum. Ekrem İmamoğlu annekart diye ulaşımda 0-4 yaş arası çocuklu annelere ücretsiz biniş kartı verecekmiş. Twitterda paylaştığı gönderi altında mor çerveveli birçok feminist şu sözleri söylemiş. "lütfen anne kart değil ebeveyn kart olsun; çocuğa bakmak sadece annenin işi değil. Babada yapmak zorunda! " gibi paylaşımlarda bulunmuşlar.
Tamam babada arada bir çocuğuyla ilgilenir ama bu tarz yaklaşım insanı çocuk bakmaktan dahi soğutur, her alanda erkeklerle eşitlik sağlamaya çalışıp üstüne birde pozitif ayrıcalıklara sahip olup bunlara ses çıkarmamaları ne kadar ikiyüzlü bir topluluk olduğunu kanıtlar nitelikte.
 
Emeğine sağlık dostum teşekkürler .
konuya kitapların pdflerini bırakman hoş, teşekkürler.
Rica ederim dostlarım.

Bir erkek kendi türüne nasıl ihanet edebilir ki ? :D

Kardeşim bu türleri anlamak mümkün değil. Paylaştığım belgeselde Mavi haplı erkeklerde bulunmaktaydı. Umarım en kısa zamanda gerçeği görürler. Çoğu gerçeği bilse dahi inkar ediyor oda ayrı bir durum.
 
shape1
shape2
shape3
shape4
shape7
shape8
Üst