Alfaloji Forum

Sitemizde şu anda bakım yapılmaktadır. Üyelik istekleri ve konular bakım sonrasında onaylanacaktır.

Bu kız bana iş mi atıyor?

Katılım
20 Aralık 2020
Mesajlar
50
Tepkime puanı
17
Yaş
22
Şehir
Amasya
Herkese merhaba, sizlere kafama takılan bir konuda danışmak istedim. Öncelikle kendimi tanitmam gerekirse para kazanmak için kendi memlektim dışında bir yerde yaşayan bir kişiyim.

Şuan ki yaşadığım ilçe biraz küçük ve işin açığı pek fazla ortamım yok, bu durumu çok fazla da önemsemiyorum; çünkü zaten gün içerisinde mesaiden pek fazla vaktim olmuyor. Hayatım genel olarak zaten stabil diyebiliriz.

Konuya gelecek olursa gün içerisinde mesaiden sonra genel de burda bir AVM var ve terası da oldukça hoşuma gidiyor. Oraya gidip McDonald's dan çay alıp terasta oturuyor, telefonla arkadaşlarımla vs görüşüyorum. (Haftada 3 veya 4 gün mesaiden sonra genelde bu eylemi yapıyorum) İşte konu da burada başlıyor çünkü bu sıralar McDonald'sa çay almaya gittiğimde oradaki kız direkt ben gelmeden çayınız hazır diyor, beni görünce bana sormadan çay katmaya başlıyor falan. Dün gittiğimde genelde çay ödemesini karttan yapıyordum dün nakit verdim, kız şaşırttın beni falan dedi.

Soruma gelecek olursam bu kız üstü kapalı ibr şekilde benimle alay mı ediyor? Yoksa üstü kapalı bir şekilde iş mi atıyor? Siz ne dersiniz bu duruma
 
Gayet normal bir durum beden diline dikkat edersen sorunun cevabı bulursun
 
Hocam bence kızın ilgisini çekmişsiniz yani kıza tamamen yabancı değilsiniz. Biraz daha sohbet muhabbet ederek aranızdaki iletişimi ilerletirseniz nereye varacağını az çok tahmin edersiniz.
 
Bu kadar kısıtlı bilgiyle forumdaki herkesin bir araya gelip ''atıyor/atmıyor'' demesiyle,
senin bir papatyanın yapraklarını yolarak ''seviyor/sevmiyor'' demesi arasında bir fark yok.

Vereceğim tavsiyeler şunlar;

> Beklentilerini kes, ''iş atıyor mu atmıyor mu?'' derken bile kadının zihninin içine girip kendine göre beklenti yaratmaya çalışıyorsun.
> Dış görünüşüne dikkat et (halihazırda etmiyorsan).
> Onunla samimi olmaya çalış, ters teperse bütün ilgiyi kes, düzgün giderse yavaş yavaş ilerle.
 
shape1
shape2
shape3
shape4
shape7
shape8
Üst