Alfaloji Forum

Sitemizde şu anda bakım yapılmaktadır. Üyelik istekleri ve konular bakım sonrasında onaylanacaktır.

Yara Bandı Yapıştırılmış Kalp

Katılım
28 Mayıs 2020
Mesajlar
107
Tepkime puanı
271
Şehir
İstanbul
:D

kimseden akıl-fikir-yardım-taktik istemedim. sadece içimi dökmek istediğimi yazmıştım. çok yoğun ve tutkulu bir aşk yaşadım. çok güzel anılar biriktirdim. fakat bir şey ne kadar güzel olursa üzerinden zaman geçtikten sonra da o kadar kötü oluyor. baba sorunları-psikolojik rahatsızlıkları olan bir kızdı. gerçekten tecrübeli olanlar bu tip kızlardan uzak durulması gerektiğini hep söylerdi, ben yine "hallederiz ya, en kötü ne olabilir ki?" diyerek daldım. kavga-ayrılık-barışma-duygusal patlamalarla dolu bir ilişkiydi. kızın beni törpülemesine müsade ettim. çok fazla acı çektim, bolca ders çıkardım, duygusal gücüme yaptığı etkiyi söylemeye gerek bile yok. genç yaşta yaşanabilecek en güzel tecrübelerden biriydi, ne olduysa iyi ki oldu.

FAKAT, en büyük tecrübesi sağ elinin üzerine oturarak onu uyuşturup sonra bir başkası yapıyormuş gibi hayal ederek mala vurmak olan arkadaşlar burada asıp kestiğinde komik oluyor, yapmayın.
 
Son düzenleme:
Kanka çok iyi anlıyorum hissettiklerini. Onunla olmuyo onsuz da anlamı yok gibi. Belki de ondan sonra kimseyi öyle sevmeyeceksin ama senin için en iyi olanı yapmışsın. Umarım bunu yapacak cesareti bulurum bende. Hayatında başarılar kararlarından pişman olmamanı dilerim
 
Yani, yazının sonunda oneities durumunu pek atlattığını göremedim ama düşünüp sorgulaman güzel bir durum. Yola devam..
 
Yani, yazının sonunda oneities durumunu pek atlattığını göremedim ama düşünüp sorgulaman güzel bir durum. Yola devam..

Daha çok yeni bir durum. Dün tekrar görüşüp bu sefer ben ayrıldım çünkü ona bıraksam bu kabus asla bitmeyecekti, engelledim bana ulaşabileceği her yerden. Olayı yazıya dökmek ne olduğuna dışarıdan bakabilmeme yardımcı olduğu için yazdım, atlattığım için değil. Atlatmam için zaman gerekiyor. Teşekkür ederim.
 
yazdığın yazıyı büyük bir kararlılıkla 2. satırda kestirip atmayı düşündüm. Sonra kendime koyduğum kurallar neticesinde okumaya devam ettim. Bak dostum ! Bu kaçıncı oneitis sendromun, daha önce ne kadar ilişkin oldu bilmiyorum. Tahminim ya 2 ya da 3 olsa gerek. Ben bu işleri öğrenmeden önce 2 kere oneitis sendromu yaşadım. Bu işten sonra da 3. sünü uyaşadım yaşadığımda da pandeminin ilk ayında 6 aylık kız arkadaşımdan ayrıldım. Dışarı çıkılmadığından evde tıkılı kalmam sonucu kendimi oneitis durumunun ortasında buldum. Daha sonrada oneitis sendromu yaşamadım. Her birey gibi ayrıldığımde 1 veya 2 haftalık kısa süreli acılar çekiyorum. Bolluk mantalitesi kavranmakla olmuyor. Başka kızlar hayatında olunca bu durumu daha kolay atlatıyorsun. Tavsiyrm kendini sınırlama. Duyguyu yaşa, olabildiğince evine yatmak için git. Sürekli meşgul ol. Kamplara git. Eğlenmeye çalış. Kırmızı Hap ı başa sar
 
FAKAT, en büyük tecrübesi sağ elinin üzerine oturarak onu uyuşturup sonra bir başkası yapıyormuş gibi hayal ederek mala vurmak olan arkadaşlar burada asıp kestiğinde komik oluyor, yapmayın.
Kanka bu fantezi nerden aklına geldi. Daha önce yaptın herhalde :D
 
shape1
shape2
shape3
shape4
shape7
shape8
Üst