Alfaloji Forum

Sitemizde şu anda bakım yapılmaktadır. Üyelik istekleri ve konular bakım sonrasında onaylanacaktır.

Ateşiniz var mı?

Katılım
25 Mayıs 2018
Mesajlar
127
Tepkime puanı
65
Şehir
Nevşehir
Selam hacılar nasılsınız..
size bir saha daha anlatıcam ama benim işim aksiyon olduğundan hep farklı oluyor o yüzden bilmeniz için yazıyorum..
Ateşiniz varmı?
Malum yine sahadayım kütüphaneye ve üniversiteye gittim..Yanıma 2 paket samsun 216 aldım malbuş kutusuna doldurdum..(yakıp yakıp atacam çünkü)..Hoşuma giden hemen her bayandan nerde denk geldiysem ateş istedim..önce ateş sonra sohbet tanışma patladı gitti..zaten bu işlerde ilk açılış ve karşı tarafa güven vermek şart..Toplam 10-15 kişiden ateş aldım 6 tanesinde ateş yoktu..
Hiç mi korkmuyorsun diye bir arkadaşım sormuştu evet korkuyordum önceleri..Vakti zamanında çok hatalarım oldu..
Bu işi bağlanmadan beklentiye girmeden yapacaksınız..Ben şimdi karşınıza çıksam ateş isteseniz ne dersiniz benle nasıl konuşursunuz? Korkar mısınız? Yada zükünüzde olur mu? Alt tarafı bi abinizden yada herhangi bir adamdan ateş istediniz hal hatır sordunuz teşekkür ettiniz gitti.. Aynı olay..
Bakın şimdi bugunkü ateş numarasını yazıyorum..Kız gidiyor ben arkadan seslendim..:

Hanfendi hanfendi bi dakka dedim durdu..Ateşiniz varmı acaba dedim sigarayı göstererek..Yok dedi..Nasıl yok yaa sen sigara kullanmıyonmu dedim niye kullanayım sigara iyi birsey mi dedi..tamam iyi birsey değilde sonuçta öğrencisin öğrenci dediğin sigara kullanır ne bilim hoş vakit geçirir misal benle bir yerde çay kahve içerken gelecek hakkında konuşmalar yapar dedim..Önce güldü sonra bana çay mı ısmarlamak istiyorsun dedi bende evet tabi neden olmasın çay kahve merşubat maden suyu çeşme suyuna kadar yolu var dedim..
Bu o zaman ben bir iki şey alıcam ordan geçelim dedi tamam dedim gittik markete kulak çöpü dudak nemlendirici birde makyaj temizleme pamuğu aldı kafeye gittik..
Nerden bileyim ben kafede çalışan sıpanın bunun takıntısı olduğunu..nerden bileyim yan kafede çalışan başka bir elemanın buna dolandığını..Hal tavır ve hareketlerden mevzuyu çaktım kahveler geldi sohbet arasında sordum kıza..: Kaç kişiyle beraber oldun şuan kaç kişiyle berabersin..? O da çok olmadı ya 5-6 tane sevgilim oldu konuştuk sonra ayrıldık dedi..peki şu garson ne iş dedim hatta diğer yan dükkandaki eleman da ta buraya geldi bizi görünce ikisini birden mi idare ediyon dedim gülerek o da yok üçünüzü birden dedi..
Kahveler bitti sen nerde kalıyon diye sorunca evde kaldığını öğrendim ve eve fal bakmaya gittik.. :) Çıkışta evin önünde garsonları gördüm..Şuan öğlen yemeğimi yiyorum garsonlar hala hizmet ediyor..
Konuşmaktan ve açılmaktan korkmayın bahaneleriniz ve açılış cümleniz sağlam olsun öyle videolara felan özenmeyin..en kötü züktür yersiniz yada işin sonunda (tabii kız ayarlıysa ve ortalık malıysa) züker sonra yemeğe gidersiniz..
Hadin kalın salıncakla
 
kardeşler evet fala baktım ama genelde hep aynı şeyleri söylerim..SANA ÜÇ VAKTE KADAR DÖRT.. :)
 
shape1
shape2
shape3
shape4
shape7
shape8
Üst