Kordonu tam istediğim tarzda saatleri var. Kalitesi çok düşük diye okudum yorumlarda. Bu tarz, biraz daha kaliteli bir saat alacağım sanırımChoppers'ın saatlerine bir göz gezdir
Kordonu tam istediğim tarzda saatleri var. Kalitesi çok düşük diye okudum yorumlarda. Bu tarz, biraz daha kaliteli bir saat alacağım sanırımChoppers'ın saatlerine bir göz gezdir
En yakın arkadaşım Choppers'dan aldı ve gayrt memmun onun tavsiyesi üzerine yazdım, ha tabiki başka markalar da tercih edilebilirKordonu tam istediğim tarzda saatleri var. Kalitesi çok düşük diye okudum yorumlarda. Bu tarz, biraz daha kaliteli bir saat alacağım sanırım
Skagen bakabilirsinKordonu tam istediğim tarzda saatleri var. Kalitesi çok düşük diye okudum yorumlarda. Bu tarz, biraz daha kaliteli bir saat alacağım sanırım
Skagen bakabilirsin
İlginize teşekkür ederim. Gümüş saatler hakkında ne düşünüyorsunuz?En yakın arkadaşım Choppers'dan aldı ve gayrt memmun onun tavsiyesi üzerine yazdım, ha tabiki başka markalar da tercih edilebilir
Gümüş saatler siyah kombinler için (özellikle kış aylarında) hoş duruyor. buna ekstra olarak gümüş yüzükler de takılırsa güzel bir görüntü elde edilebilir.İlginize teşekkür ederim. Gümüş saatler hakkında ne düşünüyorsunuz?
Casio Erkek Kol Saati MTP-V001D-1BUDF Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL Sanırım aradığım saati buldum. Teşekkür ederim yardımlarınız için.Gümüş saatler siyah konbinler için (özellikle kış aylarında) hoş duruyor. buna ekstra olarak gümüş yüzükler de takılırsa güzel bir görüntü elde edilebilir.
Aahahahahaha şimdiden hayırlı olsun :dCasio Erkek Kol Saati MTP-V001D-1BUDF Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL Sanırım aradığım saati buldum. Teşekkür ederim yardımlarınız için.
gayet güzel duruyor güzel günlerde kullanCasio Erkek Kol Saati MTP-V001D-1BUDF Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL Sanırım aradığım saati buldum. Teşekkür ederim yardımlarınız için.
Aahahahahaha şimdiden hayırlı olsun :d
Dipnot: Güzel kombinler dileği ile....
Teşekkür ederim yardımlarınız için.gayet güzel duruyor güzel günlerde kullan