Alfaloji Forum

Sitemizde şu anda bakım yapılmaktadır. Üyelik istekleri ve konular bakım sonrasında onaylanacaktır.

Baştan Çıkarma Süreci Part1

Katılım
4 Ağustos 2019
Mesajlar
21
Tepkime puanı
99
Şehir
Bursa
Selam dostlar. Malum konu dolayısıyla evde tıkıldık kaldık maalesef. Karı-kız işleri çoğumuz için ters ve biraz durgun gibi gözüküyor. Anlatacağım konu şuan için pek fayda sağlamasa da ilerde işimize yarayacağını umuyorum.

Doğru Kurbanı Seçin: Kurbanı dikkatlice analiz et ve tavlaya bileceğini düşündüklerini seç. "Hayat, yanlış insanların peşinden koşup, tavlamaya uğraşarak harcanmayacak kadar kısadır."
Peki doğru kişi olduğunu nasıl anlayacağız ? Size karşı davranışlarından tanımlayabilirsin. PUA'ların tabiriyle (İLİ) yani ilgi işaretleri. Kızların Bilinçli yanıtlarını fazla önemsemeyin. Sizi memnun etmek ya da hoşunuza gitmek için çabalayan biri ya sizden bir şey istiyordur ya da kişiliğinizle oynuyordur. Bilinçli denetimin dışında olan tepkilerine yani yanaklarının kızarması, senin herhangi bir hareketini farkında olmadan yansıtması, ortam içinde size dönük olması, yanına yakın konumda oturması, hatta attığı tripler bile o kişinin senin etkine açık olduğunu belirtir.

Aşılması gereken ilk adım basittir: doğru insanı seçtikten sonra, size yakınlaşmasını sağlamalısınız.

İlgisini üzerine çek: Kendinizi bir nevi pazarlamanız gerekli. Tabi ki bunun reklamını sözlerinizle değil, davranışlarınızla ispatlamanız lazım. Ben akıllıyım, ben eğlenceli biriyim demek yerine ortam içinde güzel bir hikaye anlatıp ortamı domine ederek o izlenimi karşındakine vermek daha doğrudur.

Fiziksel olarak da ilgi çekmek son derece mühimdir. Yakışıklı olmadan olmaz diye bir şey yok. Göze çarpıcı bir kıyafet, aksesuar, fit bir vücut, kışkırtıcı bakışlar ilgi çekmekte etkilidir.

Kurbanınızın ilgisini çekip uzun süre üzerinde tutmanız gerek. Varlığın onun beynini sürekli meşgul etmesi, sürekli sizi düşünmesini sağlayacak etki yaratmanız gereklidir.
Karışık sinyaller göndermek en etkili yoldur. Hakkınızda her şeyi öğrenmesi ilgiyi azaltır. Gizemli ve sürprizlerle dolu olmalısınız. Küçük sürprizler yapmak, Biraz gerginlik yaratmak, Sıcak-Soğuk yapmak, Tanımladığın karakterinin dışında hareketler sergilemek ilgi çekicidir. Ayrıyeten ( Kuşçubaşı çok güzel anlatmış ) bir bakın derim.

Eksik yönünü bul: Tam anlamıyla mutlu birini etkilemek çok zordur. Hepimiz yaşamımız boyunca baştan çıkarılmaya meyilli canlılarız. Kendi benliğimizden, rutinlerimizden uzaklaştırılmayı, aşk dünyasına çekilmeyi arzularız. Bizi en fazla çeken ise, istediğimiz halde sahip olamadığımız bir niteliğe sahip olanlara karşı hissetiklerimizdir. Etkilendiğimiz kişide bizim sahip olamadığımız ya da gizliden gizliye kıskandığımız bir niteliği vardır.
Belki seni tedirgin ediyordur, belki çok derinlerdeki bir çocukluk idealinizi canlandırıyordur, sizi heycanlandıran bireysel bir tabunuzu temsil ediyordur.

Örnek verecek olursak: Bir kız seçelim ismi Sude olsun. Sude baskıcı bir aileden geliyor. Çok az yaşanmışlık, macera ve heycandan uzak bir yaşam kısaca Hayata karşı toy bir kişilik sahibi diyebiliriz. Yaşam deneyimi çok az filmler ve kitaplar aracılığıyla ikinci elden deneyim sahibi olmuş. Sen ise eğlenceli bir ruha sahipsin. Ona farklı eğlenceler, gezilecek yeni yerler, yepyeni deneyimler sunmaya hazırsın. Kıza onun en büyük eksiği olan heycan ve macerayı sunuyorsun.

İkinci örnek: Beyza çok güzel bir kız. Güzel kızı kim istemez ki? İnsanların ona bakmak istemesi Beyza'nın gücünün kaynağıdır ama aynı zamanda mutsuzluk yaratır. Sürekli olarak gücünün azalıp azalmadığını, artık ilgi çekip çekemediği konusunda kaygılanır.
Önemli olan Beyza'nın başkalarının takdir etmediği zekası, yetenekleri veya karakteri gibi yönlerini öne çıkartmaktır. Onun güzelliğine değil kişiliğine değer verdiğinizi göstermek çok yararlıdır. Biraz Koketçe davranış da çok işe yarar. ( Oyunun Ustaları "Koket"ler )

Fazla ilgi gösterme: Başlangıçta asla hedefinizdeki kişinin üzerine düşme eğilimine kapılmayın. Fazla ilgi göstermek özgüvensizliği sembolize eder.

Arzu duyulan biriymiş gibi görün: Çevrende karşı cinsten arkadaşların, potansiyel sevgili adayları gibi insanları toplayarak rekabeti harekete geçirip, değerini arttırıp arzu uyandır.

Birine duyduğumuz arzunun kapsamında sosyal kaygılar vardır. Başkalarına çekici gelen insanlara doğru çekiliriz. Onlara sahip olmak, başkasının elinden almak isteriz ama arzunun temelinde açgözlülük ve hırs yatmaktadır. Kurbanınızla aranıza başka birisini veya birilerini koyun ve bu kişinin sizi ne kadar arzuladığını kurbanınıza hissettirin. Arzulama duygusu hem taklit edicidir (başkalarının hoşlandıklarından biz de hoşlanırız), hem de rekabetçidir (başkalarının elindekini almak isteriz).

Unutma bir lokantanın boş masaları hiçbir zaman sizi içeri girmeye ikna edemez.

Arzulanan biri gibi görünmek sizin değerinizi arttıracaktır ama kendinizi nasıl taşıdığınız gerçeği de bunu etkileyecektir. Kurbanlarınızın sizi çok sık görmelerine izin vermeyin. Mesafeyi koru, ele geçmez biri gibi görünün. Seyrek bulunan kolay ele geçmeyen bir nesne genelde daha değerlidir.

Konuyu bir nesneyle ilişkilendirecek olursak kupa çok doğru bir benzetme olurdu. Kupayı kazanmanızı sağlayan ve elde edilmeye değecek gibi gösteren şey öteki rakiplerin varlığıdır.

Part 2 de görüşmek üzere...

Sonraki yazı: Part2
 
Son düzenleme:
Dostum neden tavlayabileceklerimizi seçmemizi önerdin?

Erkekler elde edebildikleri için değil de elde edemedikleri için burada değiller mi?

Her kadın siz elde edene kadar çekicidir.

Buna inanmakta güçlük çekiyorsanız elde ettiğiniz en çekici kadın ile olan ilişkinizin 5. ayında sizin ve diğer erkeklerin ona olan bakış açısını değerlendirin.

Siz sıkıldınız, onlar arzuluyor.

Ayrıca bu güzel yazı için teşekkürler.

Arzu duyulan biriymiş gibi görün başlığı altın değerinde.
 
Dostum neden tavlayabileceklerimizi seçmemizi önerdin?

Erkekler elde edebildikleri için değil de elde edemedikleri için burada değiller mi?

Her kadın siz elde edene kadar çekicidir.

Buna inanmakta güçlük çekiyorsanız elde ettiğiniz en çekici kadın ile olan ilişkinizin 5. ayında sizin ve diğer erkeklerin ona olan bakış açısını değerlendirin.

Siz sıkıldınız, onlar arzuluyor.

Ayrıca bu güzel yazı için teşekkürler.

Arzu duyulan biriymiş gibi görün başlığı altın değerinde.

Öncelikle yapıcı eleştirin için teşekkür ederim. Söylediğine katılıyorum tabikide zor bir fethin verdiği haz, kolay olandan kat kat fazladır. Anlatmak istediğimi tam olarak yazıya dökememişim. Ben orada "tavlaya bileceğini düşündüklerini" seç derken sana karşı ilgi işaretleri var mı onlara dikkat ederek hamleni yap demek istemiştim. Sen adımını attıktan sonra kızın sana hala ilgisi yoksa zorlamanın bir anlamı yok bence. Burada senden değer olarak düşük kızları tavlamaya çalış gibi bir izlenim vermek istemedim.
 
Güzel yazı bro, devamını bekliyorum. Bu arada Bursa'nın hangi semtindensin ?
 
shape1
shape2
shape3
shape4
shape7
shape8
Üst