Alfaloji Forum

Sitemizde şu anda bakım yapılmaktadır. Üyelik istekleri ve konular bakım sonrasında onaylanacaktır.

Bazilari kas yapmak pua da ve kiz tavlamada avantaj saglamaz diyor ne düsünüyorsunuz ?

Spor yaptiginda ortamdaki erkekler de sana saygı duyuyor sporun çok faydası var şimdi yazsam uzun sürer
 
Yukarıda arkadaşlar güzel şeyler söylemiş. Ben de ekleme yapmak isterim. Vücut yapmak hem sağlıklı olmanı hem de erkek gibi hissetmeni sağlar. Aynaya baktığında sahip olduğun özgüven, gözle görülür değişim, beslenmene ve uyku düzenine dikkat etmen, testosteron hormonu her şekilde seni ön plana atacak şeyler. Evet günümüzde gücün tanımı vücuttan ziyade para, bağlantılar (network) tarzı şeylere kaydı. Bir insan vücudu iyi bile olmasa karakteri ve sahip olduğu öbür güç ögeleri ile tatmin edici sonuçlar elde edebiliyor. Ama bunlardan yola çıkarak vücudun önemsiz olduğunu söyleyen bir genelleme fazlasıyla yanlış olur. Vücut yapmak kar marjı yüksek bir yatırım. Biz zaten kendimizi olabilecek her alanda geliştirmeliyiz. Vücut ve zihin de kendimizi gerçekleştirmek yolunda yapabileceğimiz en hoş yatırımlar.
 
Lise de çok kasliydim bir aralar fakat hep uzun kollu ve bol giyinirdim bir ara sıkı t-shirt giydigimde çok fazla kişinin ilgisi ve bakışlarını kendi üzerime çektiğimi farkettim. Başka bir hikaye de gittiğim mahalle maçında( tanımadığım ) liderliği direk bana bıraktılar takıma adam seçme gibi. Çok etkisi var yani.
 
son 3 aydir gayet motive olmus bir sekilde vücut gelistirme ve ona uygun besleniyorum fakat gecen gün forum sitelerinde falan okudum yazmislar iste kasli ve iyi vücudu olan bir erkegin extra bir avantaji yokmus kiz tavlamada gercekten öylemi ?
yas grubu 20-25 olan kizlarda ise yaramiyormu yani kas yapmak ?
Bir erkek genetiğinin el verdiği güçü kuvveti görmeden ölmemelidir derim
 
Kaslı olmak cpdyi arttırır ve bence erkekte olması gereken bir özellik fakat asla kız tavlamak için yapmam.
 
shape1
shape2
shape3
shape4
shape7
shape8
Üst