Alfaloji Forum

Sitemizde şu anda bakım yapılmaktadır. Üyelik istekleri ve konular bakım sonrasında onaylanacaktır.

Bende mi sorun var?

Rye

Katılım
18 Eylül 2019
Mesajlar
13
Tepkime puanı
9
Yaş
21
Şehir
İzmir
Selamlar arkadaşlar size bir sorunumu paylaşmak istiyorum bu uzun zamandan beri var şöyle anlatayım yeni bir ortama girdiğim zaman misal dershanede herkes tarafından ilgi çekiyorum (karşı cins özellikle) durmadan bakış fln atıyolar ama insanlar beni çözdükçe veya tanıdıkça kimseden ilgi almamaya veya umursanmamaya başlıyorum sorunun kendim olduğunu biliyorum ama neyden olduğunu hala çözemedim. Yardımcı olursanız sevinirim..
 
Selamlar arkadaşlar size bir sorunumu paylaşmak istiyorum bu uzun zamandan beri var şöyle anlatayım yeni bir ortama girdiğim zaman misal dershanede herkes tarafından ilgi çekiyorum (karşı cins özellikle) durmadan bakış fln atıyolar ama insanlar beni çözdükçe veya tanıdıkça kimseden ilgi almamaya veya umursanmamaya başlıyorum sorunun kendim olduğunu biliyorum ama neyden olduğunu hala çözemedim. Yardımcı olursanız sevinirim..

Öncelikle şunu söylemek istiyorum,
Biraz örnek vereceğim ki ''evet la tam da böyle oluyor ''diyebilesin diye...
Azıcık ÖZGÜVENİNİ GELİŞTİRMEN gerekiyor sanırım.

He yok yanlış algılamışsın dersen de konuyu daha detaylandırırsan şurada şunu yapmışsın burada bunu yapmışsın diyebiliriz.
Çoğu kişi saha raporu ya da tecrübesini paylaşmaz. Sanki yüz yüze görüşüyor muşuz gibi :) Ama ben bir şeyler anlatma ihtiyacı hissettim tabi ki...

Başlıyorum...

Gizemli görünüyorsun, önce kadınlar seni bir süzüyor sonra test etme ihtiyacı hissediyorlar. Bakalım gerçekten bir duruşun var mı diye. Kim ne yaparsa en son sen yap ve hepsinin ortalaması olsun. Yavaştan al yani ağır ol...Bunu sadece istediğinde yap, sırf ortama uyum sağlayacaksın herkes aynı şeyi yapıyor diye değil...

Hiç kimseyle iyi olmak mükemmel bir enerji yaymak, eğlenceli ve şebek olmak zorunda değilsin. Bireysel olduğunu ve kuralların oduğunu göstermelisin. Burada belki şunu düşünebilirsin. Ben her şeyi kanıtlamak zorunda mıyım diye. Hiç bir ses çıkmıyorsa senden veya ortamda herhangi biriyle bir iletişim kurmuyorsan bile beden dilinle ve düşüncelerinle nasıl hissettiğini herkese göstermiş oluyorsun.

Dolayısıyla içinden mükemmel olumlamalar yap ki bu dışarı yansısın, bu süreçten sonra dikkat et bakışlar değişir. Sen kimseye gitme, ilk olma, onlar sana gelsin. Her şeye net cevaplar verme. Sana nasılsın deseler bile sen onlara aynı şekilde '' iyi sen '' diye cevap verme. Sadece sana verilen mesajı al..Nasılsın derseler '' iyi '' veya çok iyi vs vs...

Zor olman gerektiğini biliyorsun ki bu soruyu sordun.
En azından ben öyle algıladım :) Sıkılgan ve beğenmeyen tavır takınabilirsin. Aynı zamanda ortamda birini cool halinle mutlu et kısa ifadelerle..
Bak ondan sonra nasıl hayran oluyorlar sana...Yani demem o ki hayranlık uyandır ama bilgi verme ... İstihbarat Yok!

Biz erkekler bulmaca çözmeyi severiz. Ucu açık sorular sorarız, kadınlar ise duygusal bakarlar. Çok daha anlaşılmadan yaparlar..Unutma, bir kadın sana soru soruyorsa ya cevabını biliyor ya da test ediyor. Bu aşamadan sonra istediği cevabı veremezsen
'' aman içi boşmuş'' der ve senin duygu durumunu s*klemeden basar giderler. Sen ise incelik peşindesindir mesela :) Ayık ol !!

Birileriyle ağırlığını koruyarak aynı zamanda göz temasını korursan bu kadınlar çok hoşuna gider. Özellikle de kadın, bu adam beni anlıyor diye bir sinyal verirse beden diliyle, diğer göz teması kuran seni dikizleyen kadın, kadının hareketlerini bizden çok daha iyi yorumladığı için içeride hımm bu erkek kebab erkek gibi bir his uyandırırsın.

Senden beklenen o bulunduğun halin doğal olup olmaması ve sürekliliği..Kısacası duruşunu koruman lazım. Zihnine esir olma... İçinden olumlamalar yap ve iletişim kurarken armut gibi hemen dökülme, o göstermiş olduğun gizemi koru. Göz temasını eksik etme...Karşıdaki kişiye gözlerinle yanıldığını ve ona kanıt sunmayacağını kanıtla...Belki biraz p*ç bakışı işini görür ilk etapta...Sürekli akıllarda soru işareti bırak. Bütün bunları yaparken de özgüvenli bir duruşun olsun ve bu duruşu da koru, mış gibi yapma...


Bazen düşünürüz, hayranlık uyandırmıyım diye.
Biraz kendini sunmayı bil. Ne yaptığına bakmayacaklar, nasıl pazarladığına bakacaklar.
Sen kendini neye inandırırsan o olursun. Tabi önce kendin buna inanmalısın...
Bu duruşun karşıya aynı düşündüğün gibi yansır.
Rol de kesiyor olsan bile bir süre sonra buna inanırsın ve duruşuna yansır.
Sen anlamayabilirsin ama dışarıdan bakan birisi özellikle de kadınlar bunu algılamada ustadırlar.
Kadınlar puanlamayı, erkeğin duruşunu bozmayı çok severler.
Ne kadar küçümser ve işimi gördüm hadi seninde işin bitti gibi bakarlarsa o kadar fazla kendini olumla...


Kendini Bil!
Sakın Şüpheye Düşme!

Sen mükemmel bir erkeksin unutma!
 
  • Beğen
Tepkiler: Rye
Sanırsam hatamı anladım. Ben herkesle iyi geçinmek herkesle anlaşmak gibi bir düşünceye sahipmişim bu biraz da ikizler burcu olduğumdan kaynaklı bir gün mutlu bir gün kızgın olabiliyorum bu da beni sosya ortamda etkiliyor. Diğer hatam ise çok açık biriyim insanlara gerçek ne varsa döküyordum ağzımdan o yüzden işin gizemi tamamen gidiyordum. Ek olarak kalabalık ortamda eğer konuşmazsam sessiz kalırsam çok dert ediyodum bunun da biraz hata olduğunu farkettim. Elimden geldiğince kendimi düzeltmeye çalışıcam teşekkür ederim. (Ek olarak küçüklüğümden beri gelen özgüven eksikliği var bende elimden geldiğince özgüvenimi geliştirmeye çalışıyorum küçüklük travması işte özgüvensiz olduğum aklıma geliyor bazen)
 
shape1
shape2
shape3
shape4
shape7
shape8
Üst