Alfaloji Forum

Sitemizde şu anda bakım yapılmaktadır. Üyelik istekleri ve konular bakım sonrasında onaylanacaktır.

Beyin Yıkama

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

KillerHarpooN

Forumdan Uzaklaştırıldı
Katılım
2 Mayıs 2019
Mesajlar
49
Tepkime puanı
45
Yaş
31
Şehir
Düzce
BEYİN YIKAMA
Dünyadaki her bireyin yaşamında muhakkak ailesinin etkisi vardır. Bizim dilimizde çok güzel bir söz vardır. ”Eğitim ailede başlar.” diye. Evet insanların bedensel olarak şekillenmesi-kişilik özelliklerinin gelişmesi ve daha birçok şey ailede başlar. Peki insanların inançlarının oluşması ve şekillenmesi ne zaman olur? Elbette çocuklukta olur. Müslüman bir çiftin çocuğu Müslüman, Hristiyan ailenin çocuğu Hristiyan, Ateist bir ailenin çocuğu Ateist olarak yetişir. Bu artık bir fizik kuralı haline gelmiştir. Dünyadaki insanların çoğu kendi iradeleri ile bir dine inanmaz. İnsanlara çocukken ne öğretilirse bilinçaltı onu alır ve hayatının sonuna kadar benimser. İnsanlarda çocukluk dönemi çok önemlidir. Çünkü bilinçaltından tutun tüm beyin fonksiyonlarına kadar bedensel her şey bu dönemde gelişir. Psikolojik olarak çoğu şeyde çocukluk döneminde gelişir. Müslüman yetişmiş birini alın, ona inancının ne kadar mantıksız olduğunu, inandığı dinin ne kadar zararlı bir din olduğunu anlatın, kanıtlayın ama gene de dininden dönmez. Çünkü o dini beyni ve bilinçaltı benimsemiştir ve beyin kendi benimsediği şeyleri reddeden unsurlara karşı kendini kapatır veya bilerek unutur. İşte Müslümanlığın en hızlı yayılan din olması da bundan kaynaklanır. Çünkü Müslüman ülkelerde genç nüfus çok fazladır. Müslüman aileler 3-10 arası çocuk doğuruyorlar ve onların beyinlerini yıkıyorlar sonra yetiştirilen iradesiz robotlar da büyüyüp evleniyor ve çoğalıyor onlarda çocuk yapıyor sonra doğan çocuğun beyni yıkanıyor ve bu böyle devam ediyor… Hristiyanlık ise kan ve savaşla yayılan bir dindir. Çünkü Hristiyanlar tarih boyunca güçsüz ülkelere savaş açmışlar, onların kaynaklarını sömürüp iğrenç dinlerini o topraklara empoze etmişlerdir. Zaten bu gezegeni mahveden, tarih boyunca hatta günümüzde bile savaşlara sebep olan iki din var: Hristiyanlık-İslam. Yahudilik neden yok dersen zaten adamların 15 milyon nüfusu var nasıl savaşacaklar? Ama Yahudiliğe de karşıyımdır. Sonuçta tek Tanrı inanışının ve Semavi ilahlarının ilkini bu din oluşturur. Kısacası dinlerin yayılmasında en önemli hususlardan biri beyin yıkamadır. Bu ardı arkası kesilmez bir olaydır. Bir robot gibi yetiştirilen çocuk elbette programlamacısının dediklerini yapar. Yani anne-babasının dediklerini benimser ve hayatı boyunca da uygular. Ailelerinin baskılarından kurtulup beyinlerini özgür bırakan bireyler genelde Ateist oluyor. Gerçekten taktire şayan bir durum. Yani sen dinini kendi iradenle seçemiyorsan ve hayatın boyunca sen sadece tek bir din hakkında bilgi biliyorsan, sen de bir robotsun. Sadece bir robot!!!
9ba24-ateistyorum.png


Yukarıda beyin yıkamayla ilgili Youtube’da Ateist bir kullanıcı çok güzel yorum yapmış. Yorumu görebildiğinizi umuyorum eğer göremiyorsanız üzerine tek tıklayın. Yoruma cevap olarak başka bir yorum yapılmış. Bir robotun yorumu o. Adamın yazdıkları karşısında cevap üretemiyor sadece küfür ediyor. Tartışamıyor. Çünkü ailesi onu öyle programlamış. Robotun modeli MUSLIM847. Bir de bunların üst modelleri var, onlar tartışabiliyor. Ama onlarda çok sönükler yani hep aynı şeyleri söylüyorlar, Allah’ın varlığını kanıtla deyince. Fakat ben onlara Allah’ın iyi biri olduğunu kanıtla diyorum devreleri yanıyor herhalde çünkü çoğu susup kalıyor. Aileleri öyle programlamış ne yapacaksın?

Şimdi yazımı beyin yıkama videoları ile zenginleştireceğim. Ama önce şunu sormak istiyorum insanlar hep Müslüman çocuk-Hristiyan çocuk gibi ifadeler kullanıyor. Bunlar çok iğrenç kelimeler. Sonuçta kendi aklı ile düşünemeyen, beyin fonksiyonları yeni gelişen, 18 yaşından küçük birisinin nasıl bir dine mensup olduğu söylenir? İlk beyin yıkama videomuz gelsin.


El kadar çocuğa Yasin suresi okutuyorlar. 80’den fazla ayeti olan koca bir sureyi bizim yetişkin Müslümanlar bile okuyamıyorken sen nasıl okuyorsun evladım? Neyse işin espri kısmını geçelim. Aslında bu çok iğrenç bir video. Çünkü burada gördüğünüz bir robot. Düşünme fonksiyonlarını yitirmiş başka bir Müslüman robot. El kadar çocuk hangi ara İslamın şartlarını öğrendi?, Hangi ara İslam ve diğer dinleri öğrendi de İslamı seçti?, Hepsini geçtim hangi ara bu çocuk Kuranın en uzun surelerinden birini öğrendi? Aslında sorduğum ilk iki sorunun cevabı belli bu çocuk İslamı da diğer dinleri de öğrenmedi sadece İslama göre yetiştirildi. Bu çocuk kendi iradesi ile hiçbir inancı seçmedi. Ailesi onu Müslüman olarak yetiştirdi o kadar. O çocuğu geçiyorum çünkü Müslümanlar beyin yıkama konusunda çok iyiler. Birde utanmadan beyinlerini yıkadıkları çocukların videolarını internete yüklüyorlar?



Burada Müslümanların mükemmel bir beyin yıkama örneği ile karşı karşıyayız. Nedir o örnek? 3 yaşındaki çocuğa Kuran okutma. 3 yaşındaki bir kıza başörtüsü takan insanlar insan değildir zaten. Nedir 3 yaşındaki kıza başörtüsü takanlar? Robottur. Bunu nasıl başarıyorlar bende bilmiyorum. 3 yaşındaki bir çocuk hiçbir dinle ilgili hiçbir bilgi öğrenemez. İnsanlar zaten 2-3 yaşında konuşmaya başlarken bu kız nasıl Kurandaki kısa sureleri okuyor anlayamıyorum. Müslümanlar işi aşırı ileri götürerek hayvanlarında beyinlerini yıkamayı başardılar. İzleyin bu video çok komik…


Yukarıda videosunu koyduğum kuş çok imanlı. İnanılmaz bir Allah sevgisi var. Bir de İhlas suresi okuyor yakında namaza başlayacak. Ama anlamadığım bir şey var. Videonun açıklamasında kuşun ismi Sofi diyor. Yani bu kuş dişi. Peki neden türban takmıyor?? Gerçekten çok komik bir video. Komik olduğu kadar da acı. Hangi insan neden bir muhabbet kuşuna İhlas suresi okutsun? Ben ne hadiste ne de Kuranda hayvanları imana davet edin dediklerini görmedim? Zaten İslamda böyle bir emir olsa hiç şaşırmazdım.

Neyse Müslümanların bu beyin yıkama örnekleri çok fazla internete hafız çocuk, kuran okuyan çocuk gibi kelimeler aratırsanız onlarca video görürsünüz. Şimdi Hristiyanlara geçiyorum.


Video İngilizce. İncile inanan bağnaz bir ihtiyar konuşuyor. Bütün çocukları toplamış onlara konferans veriyor. İncildeki yaratılışı anlatıyor ve evrim teorisinin ne kadar aptalca olduğunu söylüyor birde komik maymun fotoğrafları koyarak bunlar sizin büyük anne-babanız değil sizin büyük anneniz Havva ve büyük babanız Ademdir falan diyor. Adamın tüm söylediklerini çevirmicem çünkü mantıksız konuşuyor. Çocuklara masal anlatıyor. Açıkçası Hristiyanlar beyinlerini yıkadıkları çocukların videolarını zevkle internete Müslümanlar gibi yüklemiyor. Bu yüzden beyni yıkanmış Hristiyan çocukların fazla örnekleri yok internette ama Hristiyanların beyin yıkadığını kanıtlayan, bunların ne kadar saçma olduğunu söyleyen ve söylediklerini mantıklı açıklamalarla destekleyen onlarca Amerikalı Ateistin videosu var internette. Neyse buraya korkutucu bir video koyuyorum çocuklar sanki kafayı yemiş.


Burada da ilahi söyleyen Hristiyan çocukları görüyorsunuz. Eğer bu konularla ilgili daha fazla video görmek isterseniz internete ”religion brainwashing children” diye aratın. Açıkçası bu videolar midemi bulandırıyor. Sadece insanların dinlerini, iradeleri gelişmemiş çocuklara nasıl empoze ettiklerini görün istedim…
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
shape1
shape2
shape3
shape4
shape7
shape8
Üst