Alfaloji Forum

Sitemizde şu anda bakım yapılmaktadır. Üyelik istekleri ve konular bakım sonrasında onaylanacaktır.

Bir Eziğin Hatıra Defteri

Daha kısa yazmamı isteyenler bu mesajı beğensin
 
Daha kısa değil de daha uzun bile yazabilirsin, kendini ifade ediş şeklin çok hoşuma gitti ve olay örgüsüyle kendi geçmişim arasında bi' bağ kurdum, yani ne kadar çok yazarsan o kadar iyi
 
17 Ekim Cumartesi
Melislerin evindeyim. Bayağı takıldık. Netflixde yeni şeyler aradık. Sarmadı. Melis bana kahve yapmaya gitti. Demin kendisine yaptığım köri soslu tavuk ve beyaz şarabın şımarık etkisi hala üzerimizde. Geceyi burada geçireceğim. Her şey kontrolüm altında. Peki bu nasıl oldu? Biraz geriye gidelim bence.

Kahvem geldi...


12 Ekim Pazartesi

Akşam 8 suları. Kuzenimle tartıştıktan sonra kendimi üçlü grupta buldum. Melisle özelden herkesçe malum olan dialog dışında herhangi bir sohbet kurmuş değildim. Neler olacağını hiç kestiremiyorken kuzenim bodoslama girdi:
Melise selam verdikten sonra, şimdi yazacaklarının birer şaka olmadığını, kuzeniyle kendisini tanıştırdığı için binlerce kere pişman olduğunu, kuzeninin niyetinin sadece yanına koymak niyetiyle bir kız aramaktam ibaret olduğunu, kendisine sulanacağını bilse asla kuzeniyle kendisini tanıştırmayacağını, ama artık işin işten geçtiğini ve tüm bunların farkında olması gerektiğini uzunca anlattı. Hiç bir şey yazmadan konuşmayı izliyordum. Melis bana bunların doğru olup olmadığını sordu. Bunun kesinlikle yalan olduğunu, niyetimin yanıma bir kız aramak ama bunun bu şekilde basit seviyelerde ifade edilecek nitelikte olmadığını, kuzenimin bu yaptığı çıkışın ardında çekememezliğe dayalı çeşitli kuruntularının olduğunu söyledim.
Burada kalabalık yapmaya değmeyecek şekilde yarım saate yakın tartışmanın sonunda melis, şahsım hakkında kötü bir fikrinin olmadığını bize söyledi. Kuzenimle paralel olarak özelden tartışmakla birlikte artık engellendiğimi, ve onun da grubu terkettiğini farkettim.

Melis yalnız kaldığımız grupta tüm bu olanların çocukça olduğunu ifade etti. “Oldukça” dedim. Başka bir şey konuşmadık.
 
13 Ekim Salı

Sabah günaydın mesajıyla uyandım. Tanrım. Kalbim duracak. Tanrım bana yardım et. Hala rüya mı görüyorum? Uyanamadım mı? İnsana bazen böyle olur, insan uyandığını zanneder, fakat sonra tekrar uyanır. İlk sandığından sonraki şeyler aslında birer rüyadır. Yine böyle bir tecrübe mi yaşıyorum? Tanrım bütün tüylerim diken diken. Çapaklı gözlerimle yanlış mı okuyorum. Gözlüğümü takıp bir daha okumalıyım. MELİS. GÜNAYDIN. gerçek... gerçekten yazmış. Bir günü gerçekten de ilk kez bu kadar aydın hissediyorum. Veya ilk kez bir günüm bu kadar aydınlanıyor. Yataktan çıkamıyorum.

Kahvaltımı yaptım. Duşumu aldım. Peki günaydın mesajım? E hala duruyor. Ne yani, hayatımda ilk kez böyle bir mesaj almışken buna üstün körü uyku sersemi ve aç bir halde yanıt mı vericektim? Tamamen kendime geldim ve mesajı açtım... heyecandan kalbim şah damarımda atıyordu. Ailesel bir kalp rahatsızlığımız olsaydı, gerçekten o anda korkup ambulansı arayabilirdim. Kalbim boynumda atıyordu.
Günaydın yazdım. Gönderdim. Gördü. Napıyosun yazdı. Uyandım dedim. Güldü. Güldüm. Seni sormalı dedim. Dersteyim dedi. Meşgul etmeyeyim? Dedim. Sıkılıyorum ne meşgulü dedi. Güldüm. Güldü.

Bir kıza ne yazılabilirdi? Acaba random atılır mıydı ? Bi kıza gülünür müydü? Emoji atılır mıydı? Her zaman ciddi mi konuşsaydım tüh az önce gülmüştüm, lanet olsundu. Fakat ters tepen bir şey yoktu. Her şey kendi akışında ilerliyordu. Sanırım bulmuştum. Orta yoldan ilerliyor gibiydim. Ne kuzenimle konuştuğum gibi konuşacaktım, ne de danışman hocama ödev sorduğum cümleler gibi kalıp kullanmayacaktım. Tanrım ben başka kimseyle konuşmamıştım ki bir kızla nasıl konuşacağımı bilebileyim. Aşk romanları dışında hiç bir tecrübem yoktu nasıl konuşurdu sevgililer?

Akşama kadar konuşmuştuk. Telefonumun şarjı bitiyor, fişe takıyor yine de sohbete devam ediyorduk. Arar diye ara ara korkuyordum. Buradan her şey daha kolaydı. Kuzenimin ismini dahi anmıyorduk. Ama tam olarak ne oluyordu? Arkadaş mı oluyorduk şimdi. Cidden kanka mı oluyorduk? Kanka oluyorsak amacıma ulaşıcak mıydım yoksa kuzenimle küsmesem de kanka olacağımdan dolayı bir kazancım olmayacak mıydı? Tüküreyim! Ne olacaksa olsundu! Her şeye açıktım. Hayatımda ilk kez böyle anlar yaşıyordum. Bir kız beni insan yerine koyup sohbet ediyordu resmen. Acaba sonra ne olacaktı? Kafamda hiç bir şeyi kestiremiyordum.
 
-rezervasyon- Ben bu hikayenin ‘Alfalığa Doğru Adım Adım’ değil de ‘Bu Naçizane Beden Nasıl Alfa Oldu?’ olduğunu düşünüyorum. Hayatının bu kadar monoton geçen birisinin böyle etkileyici bişeyler anlatması açıkçası garibime gitti. Ama anlatım oldukça akıcı. Sürekli konu aç emi? Ve devamını aciliyetle bekliyoruz.
 
Ha bu arada unutmadan. O kadar bilgisayar oyunu arasında Gogol’u ne ara okudun kardeşim hayranım . Sevgiler saygılar. Beklemedeyiz.
 
Ha bu arada unutmadan. O kadar bilgisayar oyunu arasında Gogol’u ne ara okudun kardeşim hayranım . Sevgiler saygılar. Beklemedeyiz.
Hayatım bilgisayar oyunu ve edebiytla geçti. Asosyalliğin her seviyesi eşit olarak
 
Farklı bir bakış açısı ile yazıyorsun. Bu tarzda roman varsa önerirsen çok iyi olur.(aşk hariç)
 
15 Ekim Perşembe

Bu işte bir anormallik mi var. Her şey bu kadar kolay olamaz. 5-6 kilo verdim diye, utangaçlığımı yenmeye karar verdim diye her şey bu kadar kolay ilerleyemezdi. Ama gelin görün ki ortada bir gerçek vardı. Bunlar oluyordu. Bazen kuzenimin benimle dalga geçmek için işbirlikçi bi kız ayarladığını falan düşünmeye başlıyordum.

Ah evet ya.. kuzenim. İnsan kuzeniyle böyle saçma bir sebep yüzünden küser miydi? Bütün bu olanlar koca bir şaka olsa gerekti. Peki burada adilik yapan kimdi? Ortada adice bir davranış yoksa eğer, neden bozuşmuştuk ki?

Melisle iki gündür konuşuyorduk. Asosyal ve yıkık bir hayatım olduğundan içerisinde havalı pozlarımın bulunduğu ve her yaptığımı paylaştığım bir instagram hesabım yoktu. Sadece melisle anlık atışmak için snapchat kullanmaya başladık. Ara ara anlık pozlar atıyor espiriler çeviriyorduk. Ben hala olanlara inanamıyordum. Bu kız neden benimle konuşuyordu? Beni arkadaşı gibi mi görüyordu yoksa hoşlanıyor muydu? Daha da önemlisi ben onu ne olarak görüyordum?

Melis ertesi gün beni sahile pikniğe çağırdı. Ama bir arkadaşını daha getirecekti yanında. Sanırım o da kızdı bundan bahsetmemişti. Kendisine, getirebileceğini, benim adıma bir problem olmadığını söyledim. Yer ve zamanda anlaştık. Pikniği zaten kendileri önceden düşündükleri için planları hazırdı. Aslında extra davetli olan sanırım o arkadaşı değil de bendim..

Melis kuzenimle bozuştuğunu, kendisinin hayatına müdahalelerde bulunduğu için aşırı derecede rahatsız olduğunu anlattı. Şeytanca bir şekilde bundan memnun oldum. Ve direkt bu konuyu kapattım.

Derken günün akşamında melisle oldukça enteresan sohbetlerimiz oldu. Kendisiyle sabaha kadar yazıştık. Kendisi beni egzotik bulduğunu, benimle ilgili güzel şeyler hissettiğini, çok orjinal bir karakterim olması dolayısıyla bundan garip bir şekilde elektrik aldığından bahsetti. Dediğine göre standart erkek kalıplarında olmayışımdan dolayı bunu dert etmemem gerekirmiş ve hali hazırda 5 kilo vermişim. Kendisini orjinal ve yaratıcı konularda açtığım sohbetlerle etkiliyormuşum. Ve bundan oldukça zevk alıyormuş. Örneğin diğer bütün erkekler sıradan şeyler konuşurken ben antik mısırla alakalı betimlemeler yapabiliyormuşum. Ve konuşma uslubum çok iyiymiş onunla adeta bir kitap gibi konuşuyormuşum ve benimle vakit geçirirken dolduğunu hissediyormuş. Ve şu ana kadar cinselliğin c si ile alaklı hiç bir şey sormamışım.

Ah, benim kıymetli varlığım, sen nereden bilesin ki benim cinselliğin c si ile ilgili hiç bir fikrim olmadığını. Günün birisinde talihim ve yazgım olanca cüretkarlığıyla bana bu eşsiz anı bahşeder ve çıplak bedenlerimiz ahenk ile iç içe geçer ki benim ne kadar aciz, ürkek ve yabancı olduğumu belki o zaman idrak edersin.

Ona bütün bunlar için teşekkür ettim. Ve kendisi hakkında anlatılamayacak derecede heyecan duyduğumu söyledim. Bütün bunları söylerken ne kadar utandığımı da aktarmadan geçemedim.

Melisin bu sözleri beni çok kamçılamıştı. Çıktığım yolda beni daha da hızlandırıyor ve mutlu ediyordu. Kesinlikle artık bir ezik olmayacak, sosyalleşecek, zayıflayacak ve o ülkümü gerçekleştirene dek yılmayacaktım.
 
shape1
shape2
shape3
shape4
shape7
shape8
Üst