Alfaloji Forum

Sitemizde şu anda bakım yapılmaktadır. Üyelik istekleri ve konular bakım sonrasında onaylanacaktır.

Biraz Uzun Olacak

Katılım
9 Mart 2020
Mesajlar
28
Tepkime puanı
49
Yaş
21
Şehir
İstanbul
Merhaba dostlar. Arada bir gelirim buraya yeni yazılar yazılmış mı, kimler hala aktif diye. Foruma ilk gelişim sanırsam 2018-2019 gibi falandı, şunu diyeyim çok aydınlanmıştım. Şaşırdım daha doğrusu. İnsan psikolojisi, toplum psikolojisi, kendini geliştirmenin önemini vurgulayan insanlar ki (NR, Kasrqaa, Kuşçubaşı ve daha niceleri...)
Değişen ne oldu?
Ezcümle benim şuan yapmak istediğim şey forum tekrar canlanırsa ve yeni insanlar gelirse onlara kendi tecrübelerimi paylaşmak.
İlk zamanlarda (Red Pill) mevzusuna kafamı çok takmıştım hep etrafta 'hmm kadılar da böyle, hmm bizi kullanıyorlar, hmm devletler' Diye geziniyordum bi felsefeci edasıyla.
Sonra, kadın-erkek ilişkileri hakkında kitapları okudum malum kitaplar (Oyun, Oyunun Kuralı, Erkeğin Kutsal Kitabı, İktidar Yasası, Baştan Çıkarma Sanatı, vs...)
Bu sefer de robot gibi olmaya başladım şuan anlıyorum. Hep kitaplardaki, forumlardaki, yazılardaki vs.. İnsanlar gibi olmaya çalışmıyordum ve üstüne kendimi doğallık eklemiyordum burası çokomelli! ONLARI TAKLİT EDİYORDUM aynı şu konuşmanı taklit eden kaktüs oyuncağı gibi. Hatta ilk açılışımda sanki cehenneme girdiğimi hissettim, kekeledim, haliyle ret yedim 😄 Sonra bir daha denedim ama bu sefer kekelemiyordum (terliyordum ve gergindim) neyse yine konu bulamadım konuşacak sohbet için teşekkür edip gittim. Ama nasıl mutluyum 😃 diyorum ki 'lan olum kekelemedin lan' çok komik durum. İşte zamanla tekrar ede ede bir insanın 'bak kadın değil veya erkek' bir insanla tanışıp sohbet etmeyi çözdüm. Ama bir sıkıntı var? Kızlar hep bana 'sanki doğal değilsin, kendin değilsin' diyor. Haklılar da! Her zaman kızların yanına gidip dertlerini dinlerdim, her zaman kitaplardaki şeyleri tıpa tıp uygulardım, hep kanka ayağına okeydim, hep dertlerimi açardım, hep en önemlisi yolda tanıştığım bir insana çok bağlanırdım...
(Şuan bu yazıyı yazarken bu yazının altından nasıl kalkacağımı düşünüyorum. Yazının ismi Biraz Konuşalım iken Biraz uzun olacak diye değiştiriyorum şuan)
Hikayem daha uzun, biliyorum ki hepinizin hikayesi uzun. Bu yüzden isterseniz hikayemi anlatırım lakin şuan direkt tavsiyelerim kısmına geçmek icap eder. Kafa ütülediysem üzgünüm.

Dünyada 7.7 MİLYAR insan var. bunun neredeyse yarısı kadın, takmayın lan kafayı bir kadına. Şimdi diyeceksin ki 'kanka o özel'
Bende derim ki kanka 3 memesi mi var? O da insan ve muhtemel olarak 3 milyar insandan daha iyisini illa bulursun

Kendinizi kasmayın. Doğal olun klişe olacak biliyorum, sizi olduğunuz gibi beğenmiyorlarsa olmadığınız bir kişi değil, kendinize artılar katın. Değişmeyin (GELİŞİN)

Ben çok fazla erkek gördüm bir kız için hayatını mahveden. Okula gitmeyip ders çalışmayan, sporunu bırakan, hayatından feragat eden... Yapmayın.

Kıskanmayın manitaları bi salın beyler. Arkadaşları olabilir erkek-kız abi kız Arap şeyhinin 4.Varisini istese gider onunla evlenirdi. Bakın kıskanmayın derken kadın pazarlıkçısı olun demiyorum. O çizgiyi iyi koruyun.

Aslında koca tavsiyeleri geçmek gerekirse en önemli tavsiye kendinizi geliştirmenizdir; bu sadece sporla olmaz. Kitap oku, filmini de izle, kankalarınla da takıl, kızlara da yazıl kankacım eyvallah. Lakin eğitimini, işini, aileni ve en önemlisi kendini bırakma sıkı tut! Sen bir lamba ol ve parla bırak sinekler etrafında toplansın.
 
Seni tekrar aktif olduğunu gördüğüme sevindim. Zaten mantık başta rol yapmak sonra kendi yolunu çizmeye başlıyorsun.

Bir işe girişirsin o işin tekniğini çözersin. Sonra pratiğini çözersin. Sonra kendine göre oyun planı yaparsın. Şuan 10-15 yılda ilerleyeceğin yolu 4-5 yılda ilerliyorsun. Mesela tipsiz bir adamın cool olmaya çalışması kadınlara karşı değerini düşürecektir ama işi komikliğe vurarak tipten kaybettiğini sosyal becerilerle amorti edebilir.Yakışıklı bir çok adamdan daha iyi bir hayat sürebilir. Aynı şekilde yakışıklı olup meriç mentalitesindeki birisi hayatını fazlasıyla zora sokabilir. Herkesin oyun stili farklıdır fakat tüm oyun sisteminin ortak noktası vardır.

Eskiden yazdığımız kompozisyon ödevleri gibidir. Giriş kısmı vardır. Gelişme kısmı vardır. Sonuç kısmı vardır ve bu herşey için geçerlidir.

Spora başlarsın (Bu giriş aşamasıdır) Sporu öğrenirsin beslenmeyi çözersin (Bu gelişme aşamasıdır) Kaslı olursun (Sonuç)

Bu Oyun içinde geçerli. Merhaba dersin, bolca red yersin (Giriş) Sohbet etmeye başlarsın,Tahmin oyunu oynarsın,neg atmayı öğrenirsin,(Gelişme) Oyunu çözersin ve kendine uygun bir biçimde sistem oluşturursun. (Sonuç)

Oyunda gelişme aşamasında olduğun için sen doğal görünmüyorsun gibi laflar duyuyorsun eğer kendi oyun stilini oluşturusan bu sorun çözülecektir.

Oyun kişidrn kişiye göre değişir. Çok laslı bir adam kadına merhaba derken kadını ürkütebilir, cılız bir adam kadına merhaba derken kendisini değersiz gibi gösterebilir, çok yakışıklı bir adamın kendisini hiç kusuru yokmuş gibi gösterip kadınların bir çoğunu uzaklaştırabilir. (Bir arkadaşım vardı adam yakışıklıydı tarz, boy vb çoğu konuda kendisini geliştirmişti. Oyun konusunda ise bir o kadar donanımsızdı. kızlar bu çocuk bize bakmaz mentalitesi ile yaklaşmıyorlardı)

İşte oyun burada devreye giriyor bı açıkları kapamak için.
 
@Kasrqaa Hocam biraz geç olabilir ancak tavsiyelerin ve görüşlerin için çok teşekkür ederim, ayrıca okuyup zaman ayırdığın için.
 
shape1
shape2
shape3
shape4
shape7
shape8
Üst