Alfaloji Forum

Sitemizde şu anda bakım yapılmaktadır. Üyelik istekleri ve konular bakım sonrasında onaylanacaktır.

Bugün Actığım Ilk ve Berbat Set

Rew

Katılım
1 Şubat 2020
Mesajlar
17
Tepkime puanı
33
Yaş
21
Şehir
İzmir
Bugün bir arkadaşla kafede oturup kağıt oynarken yan masadaki bir kız dikkatimi çekti. Arkadaşıyla gelmişti hedef HB8 arkadaşı HB6 bir hatundu. Ben de buradaki bilgilerimi kullanma hevesiyle iskambil destesini alıp basit bir sihir numarası ile giriş yapmaya karar verdim ve harekete geçtim hedefle bir an göz temasında bulundum ardından içimden üçten geriye saydım ve yanlarına gittim. Ilk defa set açıyordum ve beklentimi pek yüksek tutmamaya çalıştım.

B: Hey selam. Hızlı bir kart numarası görmek ister misiniz ? (Birinci hata sormak yerine uygulamalı ve 'şu kart numarasına bakın' ya da bakalım bu numarayı çözebilecek misiniz' gibi daha baskın durumun kontrolünun bende olduğunu gösteren bir söz sarf etmem gerekirdi.)
H: Yok ya sağol.
B: Ama cidden hızlıyımdır ve bence buna numaraya bayılacaksınız. (Burada hemen pes etmek istemedim bu yüzden ısrar ettim ve gülümseyerek kendinden emin bir sesle konuştum.)
H: Peki madem.
(Numarayı yaptım ve kartları karıştırdığım için başarısız oldum.)
B: Ah be neyse. Yeni öğrendim de numarayı pratik yapmak istedim.
H: Olsun denemen önemli olan.
B: Hangi okulda okuyorsunuz bu arada ?
H: Manisa'da okuyorum ben. X Üniversitesinde.
B:Onca yolu gidiyor musun ? Ben olsam üşenirdim.
H: Yani 1 saat 15 dakika yol sürüyor servisle gidiyorum sıkıntı olmuyor.
(Hedefin arkadaşına dönüp)
B: Siz hangi okulda okuyorsunuz (berbat ettim karşimdai tekil bir şahış olmasına rağmen siz diye hitap ederek gereksiz bir saygı gösterdim.) ?
H.A: Ben gastronomi okuyorum Y Üniversitesinde. Sen nerede okuyorsun ?
B: Ben 12. sınifım A Lisesinde okuyorum. Sınav telaşı falan eheh. (Zorlama bir gülüş ve tizleşmese de alçalan sesim git gide beni daha da rezil edecek gibiydi)
H.A: Hangi bölüm istiyorsun ?
B: Ya yazılım mühendisliği istiyorum ama şehrimde kalmak daha büyük bir öncelik. O yüzden her şeyi okuyabilirim hemen her mesleğe ilgim ve yatkınlığım var zaten. Bir ara gastronomi okumak istedim ama galiba sadece bir hevesti. Neler yapıyorsunuz Gastronomi bölümünde ?

H.A: Mutfak derslerinin yanında işletme gibi derslerimiz falan da var sadece yemekler üzerine değil ekonomi üzerinde bir şeyler görüyoruz. (Çok konuştuğumu fark edip numara falan istemeden konuyu kapatmaya karar verdim.)

B:Neyse numaramı izlediğiniz için tesekkürler başarısız da olsa. (Gülümseyip bir baş seamı verip kendi masama geçtim 10 dakika sonra falan da arkadaşla kalktık zaten.)

Ilk defa set açtım benim gördüğüm hatalar bunlar sizler de bana hatalarim konusunda yardım ederseniz memnun olurum fark etmediğim ya da yanlış yorumladığım detayları bana söyleyin lütfen.
 
Son düzenleme:
hatalarının kendin de farkına varmışsın. onun haricinde set değilde daha çok sosyalleşme gibi olmuş. numara alamaman veya daha ileriye gidememeni kafaya takma böyle böyle gelişmeye devam et. 👏🏼
 
Çoğu zaman set açma niyetiyle gidip benim de sadece saçma geyik çevirdiğim oluyor. Bunların hepsine bi adım olarak bakman ve gelişimi adım adım sürdürmen gerekiyor sadece. Hatalarını da farketmişsin zaten çok takılmadan buna bir sonraki adımını at :)
 
  • Beğen
Tepkiler: Rew
öncelikle ilk setlerde hep yanlış yapabiliriz. sen ben o farketmez girişlerde genellikle el sıkma yani kino yaparak başla. biraz bekle göz kontağı kur, sonra adını vesaire sor.. diğer ortamda kim varsa aynısını ona'da yap. ama bunları söylerken kendin emin bir şekilde ol. salma bedenini ilk önceliğin bu olsun yavaş konuş ve kızı gözlerine odaklan sonra devamı gelir zaten. pratik yap'a yap'a- eğlenceli saçma sapan muhabbet'de kurabilirsin.
misal yeni birşey salla bu yemek(misal) diğer ülkelerde çok yeniliyormuş de sonra ben gittikten sonra araştır dersin. hem t*şşağı'na yapmış olursun sen eğlenirsin yani setler'de maksat eğlenmek'tir önceliğimiz.. ama iyi ve düzgün sallaman lazım.. yemek'ten açtıysan konuyu fitness'a gidiyorsan benim gibi ordan yola çıkarak başlata'da bilirsin yeşil sebzeleri karıştırarak bir salata' da uydurabilirsin.. (kızlar'da merak uyandırıyoruz bu arada fakettiysen).
ama kızlar kendini tanıttıktan sonra sende bu muhabbeti açman lazım :) kolay gelsin kardom
 
Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: Rew
Başarısız olabilir ama berbat değil hiç öyle düşünme.Çoğu kişinin yapamadığını yapıp gidip konuşmuşsun.
 
  • Beğen
Tepkiler: Rew
shape1
shape2
shape3
shape4
shape7
shape8
Üst