Alfaloji Forum

Sitemizde şu anda bakım yapılmaktadır. Üyelik istekleri ve konular bakım sonrasında onaylanacaktır.

C2me Deneyi

Katılım
15 Ekim 2019
Mesajlar
145
Tepkime puanı
191
Şehir
Ankara
Hepinize selamlar, karantinada sıkılmamanız için yaptığım bir deneyi raporluyorum.
Yaptığım bu deneyi paylaşmaya değer görmüyordum çünkü zaten çoğunuzun bildiği şeyler, ancak henüz deneyimlememiş olanların aklında yer etmesi için gerçekten önemli detaylar içerdiğini fark ettim.

Bu deneyi yaparken kendimden şüphe ettim, ama bilirsiniz bilimin ayıbı yoktur :)

-uygulamayı bilen sonraki paragrafa atlayabilir
Uygulamayı az çok bileniniz vardır. Anonim mesajlaşma uygulaması, hikaye filan paylaşabiliyorsunuz. İş şu yönde karışıyor, sadece yazan kişi anonim. Yazılan kişi yazan kişi tarafından biliniyor. Bu da herkesin kendine profil yaratmasıyla oluşuyor. Kısacası instagram gibi, tek farkı yazan kişinin anonim olması.

Bu deneyi birkaç farklı aşamada inceleyeceğiz.

A) Erkeklerin kızlara yazarken yaptığı hatalar
Başarı ve çözümleme yüzdemi arttırmak için öncelikle yapılan hatalardan başlamaya karar verdim.

1-Merhaba, selam, slm cart curt(-%80)
Gerçekten yapacağınız en büyük hata bu. Farklı bir şekilde konuşmaya başlarsanız (içeriği herhangi bir şey olmasa bile) +%20 geri dönüş alırsınız. Ama bu gerizekalılar hem slm, mrb, nslsn yazmaya utanmıyor, hem de bio kısmına "slm mrb yazmayın" dediğim zaman "slm mrb" yazacak kadar komiklik yapabiliyorlar. Bunlardan olmayın, eğer bunlardan biriyseniz ekranın sağ üst köşesindeki tuşa basarak uzaklaşın.

2-Aleti dümdüz yollamak(-%çok fazla)
Bu konu hakkında konuşmak bile istemiyorum. Neler neler var. Eğer bunlardan değilseniz kendinize +%10 tavlama puanı ekleyebilirsiniz.

3-Bne Qültür Adamİ tarzı takılmak(Duruma bağlı,+%30 ile -%120 arası)
Bunlara çok az rastladım, muhtemelen sahte olduğumu anlayacak zekaya sahip oldukları için yazmamışlardır. Ama bunların da önceki iki gruptan farkı yok. "Aynı Van Gogh'un çığlık tablosundaki karıya benziyorsun sjsjsjsj :D" . Nereye domalayım?
Eğer konu hakkında fikriniz yoksa biliyormuş gibi davranmayın. Öğrenin. Sonra üstteki herif gibi patlarsınız. Çığlık tablosunu yapan ressam Edvard Munch'tur. Bunu duyan bir kızdan ret yeme ihtimaliniz yüksek ancak eğer kız derin değilse birazcık akıl oyunuyla numarasını alabilirsiniz.
Ne kadar kültürlü olursanız olun eğlence arayan bir kıza kültürünüzle yaklaşamazsınız. Eğlence ile yaklaşır, kültürünüz ile kendinize bağlarsınız. Aynısı tam tersi için de geçerli. Sadece birisine sahipseniz yaklaşabilirsiniz ama bağlayamazsınız. Bu yüzden derinlikli birisi olmalısınız ki her türlü dişiyle ilişki kurabilesiniz.

4-Kızın kulu köpeği olmak(-%20)
Doğruluğuna inanmadığım bir şeyi denedim. Buna inanmayanınız olacaktır ama gerçekten yaptım bunu. Dayının birinden kafasında tencere, burnunda kalemle fotoğraf aldım.
Yapmayın beyler, eminim bu kadarını yapmazsınız (yani, umuyorum) ama bunun basitleştirilmiş versiyonlarını yapanınız vardır, inkar etmeyin, sadece bu özelliğinizden kurtulun. Kendinize az değer verin. Siz bile kendinize değer vermezken kızlar neden versin?


B) Kızlara yazarken yapılması (ve yapılmaması) gerekenler
Bu kısmı da parça parça inceleyeceğiz.
Deneyin bu parçasında profilimi boş bırakarak kızlara yazmayı denedim. Yani tamamen anonim. Sadece konuşmamla ve sesimle (bu konuda biraz şanslıyım) kızlardan numaralarını toplamayı denedim. Başardım ama gerçekten çok zor. Ses atacağınız zamanı bilmeniz gerekiyor. Tam konuşmanın ortasında "Link atar mısın yaa çok merak ettim seni" mesajlarını aldığımda neler hissettiğimi anlatamam, kelimeler yetmez. "Linkim yok" verilebilecek en iyi cevap. Buna karşılık ise "Fotoğrafını at o zamann :)". Çoğu sohbet böyle bitti. Kızların size güvenmesi için profiliniz (gerçek hayatta da kendiniz) dolu ve güzel görünümlü olmalı. Bu size +%80 getirir. Biraz da konuşmayı biliyorsanız standart hb 4-5-6 kategorisinden dişi seçebilirsiniz.

1-Eğer egosu tavansa neg atmayı bilin
Sadece neg atarak bir kızı köpeğiniz yapabileceğinizi biliyor muydunuz? Ben de deneyi yapana kadar bilmiyordum. Ama nasıl olduysa kızın biri bana resmen aşık oldu. Tekrar hatırlatayım, bu sırada bir profilim yok. Sadece konuşuyorum, yeri geldiğinde ses atıyorum. Benimle konuşurken ne kadar sinir olduğunu söylüyor, ancak konuşmaktan vazgeçemiyordu. Kızlar basit canlılar aslında, sadece oyunu kuralllarına göre oynamalısınız. Bu kızdan numarasını almıştım.

2-Ne istediğinizi bilin
A2'de bahsettiğim adamdan olmayın ama yine de ne istediğinizi bilin. Eğer kızla işi büyütmek istiyorsanız bunu yansıtın. Yüzümü göstermeden sadece "sextinge var mısın" sorusunu sorarak bile olumlu geri dönüş aldığım oldu. Tabii bunu gerçek hayatta yapacak kadar mal olmayın. En azından Türkiye'de yedireyim derken yeme ihtimaliniz çok yüksek. Ama siz asıl noktayı kaptınız. Bir kıza "götün çok güzel numaranı versene" diyip numarasını da aldım. Dediğim gibi kızlar basit canlılar. Bu maddeyi geçiyorum.

3-Ne zaman ne konuşmanız gerektiğiini bilin
Kızların derin konularına inmeyi başaracak kadar konuşmayı bilirseniz muhtemelen numarasını alacak kadar konuşmayı biliyorsunuz demektir. Bu konuyu açıklamayacağım, zaten başlığın kendisi.

4-Nasıl konuşmanız gerektiğini bilin
İki üniversite öğrencisinin sigara izni alma hikayesini biliyorsunuzdur. Bu aslında alttaki maddeyle bağlantılı. Eğer bir kızla konuşurken onu yollu gibi hissettirirseniz size numarasını vermeyecektir. Ama dediğim gibi her kız farklıdır. Eğer öyle hissetmek isteyn bir kıza öyle hissettirmezseniz yine başaramazsınız.

5-Nasıl konuşarak tahrik edebileceğinizi bulun
Asıl bomba burada patlıyor. Dişilerin duygusal varlıklardır. Eğer bir şekilde duygularını uyandırmayı biliyorsanız işiniz kolaylaşır.

Bu noktadan sonra bir tumblr fotosu buldum ve bioma "yazanı yiyorum. gerçekten" yazdım.

6-Yansıtma yapın

Eğer amacınız kızları sadece seksbot olarak kullanmaksa bu yöntem kullanılmaya değer. Bunu iki şekilde denedim.

a-Hikayeme "Kızlar anonimsiniz gelin yaramazlık yapalım" yazdım, arka planda sadece siyahlık var (deney için olsa bile yazarken tereddüt ettim).
Geri dönüş aldım tabii ki. Ama çok değil.

b-Hikayeme kucak kucağa bir çift bulup attım ve "bu biz olabiliriz" yazdım
Resmen kuku denizine düştüm. İnanılmaz bir patlama, inanılmaz bir geri dönüş aldım. Tabii ki numara da aldım. "Hadi ye beni" yazanlar, "olalım" yazanlarla mesaj kutumda kavga ediyordu. Bu aslında önceki maddelerin toplamı gibi bir şey oldu ama daha karmaşık.
Bu yöntem aklıma uyumadan önce geldi. Önceki bütün deneyimlerimden yola çıkarak eğer kıza bir şeyler verirsem onlardan daha fazlasını alabileceğimi fark ettim. Bunu yapmanın en iyi yolu da onun "iyi kız reseptörlerini" uyarmadan savunma sizteminin arkasına geçip "kötü kız reseptörlerini" uyarmak olduğunu fark ettim. Onu olmak istediği kız gibi görüyorsunuz, alıştığı ahlak biçimini uyarmadan kötü kız reseptörlerini uyarıyorsunuz, bunu yaparken kendinizden bir parça koklatıyorsunuz, kız size kendini tamamen teslim ediyor.

7-Diğerleri gibi olmayın
Basit olmayın beyler. Merhaba, selam yerine duruma uygun bir şeyler yazın.

8-Kendinizi ağırdan satın
Değerinizi bilin ve kızla ona göre konuşun. Değeriniz yoksa kazanın, ya da varmış gibi yapın. bunu yukarda açıklamıştım.

9-Her Şeyin Kuramı
NAB-ZA-GÖ-RE-ŞER-BET
Burası çokomelli beyler. Kıza bir şeyler verme aşamasındayken bunu unutmayın. Kız bunun tadını aldıktan sonra sizi bırakmak istemeyecektir. Siz de bağımlılığını arttırmak için bir verip iki çekeceksiniz ki iyice bağlansın. Sonra ne isterseniz yapın, size kalmış.

Hepsini okuduysanız size sosyal izolasyon günlerinde bir eğlence aracı çıkmış demektir. İyi eğlenceler :)

 
Böyle bir platformun kullanılmasını aşırı gereksiz buluyorum. İnstada düzgün bir profile sahip olun daha iyi. Bu platform bana göre bir çöplükten ibaret. Paylaşımın için teşekkürler.
 
maddelerin içeriğinde anlatım kayması var..tam olarak ne dediğini pek kavrayamadım..olayları birbirine daha iyi bağlarsan daha çok verim alabilirim
 
Deney yaptığın için sözüm sana değil ama bu platform resmen kızların kendilerine köle yada kullanıcak erkek bulma yeri.Bu platform da en kötü kıza bile düzinelerce mesaj geliyor ve yaklaşık 100 erkeğe 1 kız düşüyor yani güzel bi kıza günde 40-50 mesaj geliyor ve hepsi anonim profil yok bişey yok aralarından sizi seçmeleri çok zor.
Ama emeğine sağlık güzel bir deney olmuş.
 
Yazın için teşekkürler dostum eline sağlık fakat ben de diğer arkadaşlarla aynı fikirdeyim. Bu uygulama tam bir çöplük. Bu uygulamayı kullanan kız da emin olun bu çöplükle aynı seviyededir.
 
Yazın için teşekkürler dostum eline sağlık fakat ben de diğer arkadaşlarla aynı fikirdeyim. Bu uygulama tam bir çöplük. Bu uygulamayı kullanan kız da emin olun bu çöplükle aynı seviyededir.
Bu uygulamada yer alan dişilerle hayatınızı geçirmeyeceksiniz zaten :)
Benim gibi uyum sağlama probleminiz varsa rol yapabilmeniz için paylaştım bu yazıyı. İşinizi halledip bırakabilirsiniz.
 
shape1
shape2
shape3
shape4
shape7
shape8
Üst