Alfaloji Forum

Sitemizde şu anda bakım yapılmaktadır. Üyelik istekleri ve konular bakım sonrasında onaylanacaktır.

Çekici Erkek Güzel Giyinmek Zorundadır

Katılım
31 Ekim 2019
Mesajlar
38
Tepkime puanı
45
Yaş
24
Şehir
İçel
Merhaba dostlarım. Öncelikle şunu söyleyebilirim ki çok fazla sıradan veya basit giyinmeyi sevmem. Çekici erkek öncelikle üstünde dikkat çekici parçalar taşımalıdır. Mesela lumberjack Erkek Beyaz Sneaker Fiyatı, Yorumları - Trendyol gibi bir sneakers seviyeyi epey bir yükseltecektir. Daha doğrusu karizmanıza level atlatacaktır. Gri ve metal bir saat ve çok ince olmayan gümüş zincir kolye. Sakın ha ip tarzı veya kumaş, deri aksesuarlar takmayın bileğinize. Bakmayın sert çıkıştığıma insanların bilinçaltında işler bunlar ama önemli detaylardır. Bundan farklı olarak mutlaka siyah veya gri bir kot ceketiniz olsun altına da beyaz yün kazak giyerseniz. Bir de siyah slim fit kot pantolon giydiniz mi doğal olarak herkesin gözü üzerinizde olur ve dolayısıyla statünüzü de epey yükseltir. Tabi içiniz boşsa bu boşluk dış görünüşün getirdiği statüyü 0'la çarpacaktır. Şimdi sizlere çekici erkek nasıl giyinmesi gerektiğini anlamanız için birkaç güzel parça bırakıcam

TRY 64.72 51%OFF | Hip Hop şeritler kargo pantolon erkekler Joggers pantolon erkek Streetwear askeri pantolon 2020 moda erkek elastik bel pantolon pamuk siyah

AliExpress'te yeni kullanıcı kuponuyla alışveriş yapalım.
TRY 7.29'lik kuponun burada!

TRY 196.65 30%OFF | Nakış Pilot ceket erkekler bahar sonbahar askeri bombacı ceketler erkek rüzgarlık beyzbol ceket Casaco Masculino boy M-4XL
 
Bir giyim tarzı bir kişiye yakışırken diğerine yakışmayabilir.Şahsen ben esmer bir insanım ve beyaz kazağı kendime oldum olası yakıştıramamışımdır.Aslında kalıp şeyler yerine önemli olan kişinin hayal gücüdür.Bu arada ilk cekete bayıldım.
 
Bir giyim tarzı bir kişiye yakışırken diğerine yakışmayabilir.Şahsen ben esmer bir insanım ve beyaz kazağı kendime oldum olası yakıştıramamışımdır.Aslında kalıp şeyler yerine önemli olan kişinin hayal gücüdür.Bu arada ilk cekete bayıldım.
Dediğin doğru kanka. Kişiden kişiye farklılık gösterir. Bu biraz da kisinin karakteriyle alakalı. Benim anlattıklarım dikkat çekici giyinmek. Belki senin kendi tarzın daha cool bir hava yaratıyordur.
 
Dışarıda 10 tane genç görüyorsam 9'u böyle giyiniyor.
Cidden çok arttı. Ama kanka böyle giyinen gençlere dikkat ediyorum da hepsi birbirine benzer kıyafetler hatta aynı kıyafetleri giyiyorlar. Giydikleri kıyafetler instagramda çokça dolaşıyor. Fakat benim anlatmak istediğim giyim tarzı fazla uç ve monoton değil. Veya uzun çorap bunlar bana monoton geliyor. Bir kıyafet alırken benzeyebilir ama herkeste olmayanı giymek gerek veya birkaç detayla fark yaratabilmek. Bu arada gideceğin yere veya ruh haline göre kombin yapmak önemli bir detay.
 
Vallahi aga bu önerdiklerin arkadaşın da dediği gibi sana göre çekici. Ben hiçbir ciddiyeti olmayan ve baby face erkeklerin giyeceği şeyler görüyorum. Bu bence bir tarz değil özentiliğin peşinden gitmek. Bunun tavsiyesi verilmez eğer verirsen çekicilikten de çıkar. Çekici dediğin göze çarpan olur. Ortalıkta bolca dolaşan şeyler göze çarpacak kadar dikkat çekici olmaktan çıkmıştır artık. Herkes kendi kişiliğini yansıtacak şeyler giymeli. İsteyen istediğini giymekte özgür ama böyle şeyler giyen birisi bana çekicilikten bahsederse şahsen ciddiye almam.
 
shape1
shape2
shape3
shape4
shape7
shape8
Üst