Dostum bi laf vardır acıma yetime döner koyar zütüne diye bu lafı asla unutma. Yaklaşık 1.5 sene önce tanistigim bi kiz arkadasim vardi ve tanistigimda kıza tamamen alfaca davrandigim icin kiz resmen bana aşıktı kapalı bir kızdı ve bende onlarca açik fotoğrafı var sürekli bana kendini ispatlamaya calisiyordu. Ben de uzak mesafe ilişkisine donunce o kiz varken baska biriyle ciktim ve kiz bunu ogrenince bana trip falan atti konusmadik bi sure. Kizdan ayrilinca ilk o bana yazdi ve tekrar konusmaya basladik. Zaman gectikce ben kizin ne kadar masum bana ne kadar aşık zararsiz ve beni sonsuza dek sevebilicek bir kız olarak gormeye basladim ve alfaca tavırlarım azaldı. Ne mi oldu? Bana kendini kanıtlamaya calışan kız gitti kendini bana ağırdan satan mesajlarıma geç cevap veren veya benimle dalga geçen bi kız geldi. Bi süre sorunu ben de dusundum ve sorunu buldum dostum her şey ona vazgeçilmez olduğunu hissettirdiğimde olmuştu. Kızla 10 gune kadar konusuyorduk ama kiz gec cevap veriyor ve nedenini sorunca mesgulum diyordu. En sonunda dedim olum napıyorum ben. Eski haline donunce bana yaz o zamana kadar ara verelim boş muhabbete de gerek kalmaz dedim. Kız da sen önce kendini düzelt dedi :dd . Ben diyceğimi dedim yazdım ve hele yarrama bak hele diyerek ( içimden :d ). Vazgeçilmez tavırların bi siktire bakar edasıyla kızdan vazgeçtim. Şimdi numarasini sildim takipten ciktim. Kız hala beni takip ediyor storylerimde eğlendiğimi goruyor. Fotograflarimda yakin kiz arkadaslarimin yorumlarini goruyor ve kuduruyor. Bu işler böyle kardeş.beyler ya kızla ilişkimiz var mesela yürüyo. kız bana çok bağlandığı zaman soğuyorum amk kendimi baskı altında hissediyorum hemen bitiriyorum.
ne bilim amk kimsenin ahını almak istemiyom. inanclı biriyim o yüzden içime dert oluyor.
ne yapmalı bu durumda?
Sonunu iyi bağlamışsın, beğendim bu kararınıDostum bi laf vardır acıma yetime döner koyar zütüne diye bu lafı asla unutma. Yaklaşık 1.5 sene önce tanistigim bi kiz arkadasim vardi ve tanistigimda kıza tamamen alfaca davrandigim icin kiz resmen bana aşıktı kapalı bir kızdı ve bende onlarca açik fotoğrafı var sürekli bana kendini ispatlamaya calisiyordu. Ben de uzak mesafe ilişkisine donunce o kiz varken baska biriyle ciktim ve kiz bunu ogrenince bana trip falan atti konusmadik bi sure. Kizdan ayrilinca ilk o bana yazdi ve tekrar konusmaya basladik. Zaman gectikce ben kizin ne kadar masum bana ne kadar aşık zararsiz ve beni sonsuza dek sevebilicek bir kız olarak gormeye basladim ve alfaca tavırlarım azaldı. Ne mi oldu? Bana kendini kanıtlamaya calışan kız gitti kendini bana ağırdan satan mesajlarıma geç cevap veren veya benimle dalga geçen bi kız geldi. Bi süre sorunu ben de dusundum ve sorunu buldum dostum her şey ona vazgeçilmez olduğunu hissettirdiğimde olmuştu. Kızla 10 gune kadar konusuyorduk ama kiz gec cevap veriyor ve nedenini sorunca mesgulum diyordu. En sonunda dedim olum napıyorum ben. Eski haline donunce bana yaz o zamana kadar ara verelim boş muhabbete de gerek kalmaz dedim. Kız da sen önce kendini düzelt dedi :dd . Ben diyceğimi dedim yazdım ve hele yarrama bak hele diyerek ( içimden :d ). Vazgeçilmez tavırların bi siktire bakar edasıyla kızdan vazgeçtim. Şimdi numarasini sildim takipten ciktim. Kız hala beni takip ediyor storylerimde eğlendiğimi goruyor. Fotograflarimda yakin kiz arkadaslarimin yorumlarini goruyor ve kuduruyor. Bu işler böyle kardeş.))