Alfaloji Forum

Sitemizde şu anda bakım yapılmaktadır. Üyelik istekleri ve konular bakım sonrasında onaylanacaktır.

Coronadan dolayı

Katılım
23 Nisan 2018
Mesajlar
100
Tepkime puanı
48
Yaş
33
Şehir
Ankara
Bi kaç gündür dışarıdayım nerdeyse hiç set yok heryer bomboş virüsten dolayı set bulsam dahi olumsuz olucak diye düşünüyorum şu günlerde çıkıp set açmış olsan varmı?
 
Bende wingmanımla Kadıköy gibi güzel bir yere gittim ama yok kimse
 
Sıkıntı etmeyin fazla şu set olayını. Şu virüs paniği geçsin atlatalım bi hayırlısıyla bu durumu. Sonra sahalara dönüp acısını çıkartırız tüm forum ;)
 
Son düzenleme:
Sağlığınıza önem verin. Genç adamlarsınız virüsü atlatırsınız önemli olan virüsü taşıyorsanız kendinizi karantinaya almanız. Virüs aralığın 2019unda çıktı ama çin ta ocağın ortalarında açıklama yaptı. Çin koronayı açıkladığında çevremde gribal enfeksiyona yakalanan tanıdıklarım vardı ve çoğuna doktorlar koah, zaturre gibi teşhisler koydu. Yani virüs ülkeye çoktan giriş yapmıştı.

Bu virüsün bizim ülkeye önceden geldiğini şuan ise yeni yeni önlemlerin alındığını düşünüyorum. Zamanında önlen alınsa dahi bu virüs yayılacaktı. Çünkü ne kadar önlem alsan bile yayılır. Bir hasta otobüse bindiğinde 5 kişiyi hasta edip çıkıyor üstelik 14 gün kuluçka süresi var, illa ki bulaşacaktı. Virüs zeki hem ilk zamanlar hastalık belirtisi göstermiyor hemde bulaşabiliyor, ne kadar önlem alınsada boş en iyi önelm bağışıklığınızı güçlendirmek ve temizliğe dikkat etmek olucaktır.

Bu virüs meselesi yine güçlünün yaşayıp güçsüz bireyin öleceğini işaret ediyor. Virüsün tek tedavisi bağışıklığınızın güçlü olması.

Yani tuvalete dahi arabayla giden, obez, aburcuburları göçüren tembel bir birey kolay kolay iyileşemiyecek; onun yerine spor disiplinini oturtmuş, sağlıklı beslenen, temizliğine önem verenlerin ayakta kalacağı yeni bir çağ bizi bekliyor.
 
Son düzenleme:
Ya beyler şu set açma olayını çok büyütüyorsunuz. Vallaha anlamıyorum. Evde oturun siktir edin kızları 2-3 hafta kardeşim. Her şey karı kız değil ki.
 
shape1
shape2
shape3
shape4
shape7
shape8
Üst