Alfaloji Forum

Sitemizde şu anda bakım yapılmaktadır. Üyelik istekleri ve konular bakım sonrasında onaylanacaktır.

Değişimimi Farkeden Komşu Kızı

Katılım
15 Haziran 2018
Mesajlar
225
Tepkime puanı
267
Şehir
Kayseri
Merhaba Beyler,
Yaklaşık 1 yıldır kendimi geliştiriyorum yani kitap okuyorum, bol bol makale okuyorum, spora yazıldım, oto hipnozla ilgileniyorum, psikolojiyle yani insanları anlama da ilgi alanlarım arasında ve yakında gitarla uğraşmaya başlayacağım konservatuarın kış kurslarını yazılıp 8 ay boyunca ciddi ciddi gitarla ve müzikle ilgilineceğim.

Tabi bu değişimler çevremdekiler tarafımdan fark edilmeye başlandı, ailem ne kadar sen kötü yoldasın cehennemde yanıcaksın vs dese de umursamıyorum. Bizim komşular var uzun yıllardır samimi olduğumu bide onların kızları var işte. O kızların da genç kızı var adını İ koyalım benden 2 yaş büyük ama sikimde değil sonuçta ben değişmişim ve dişiler artık bunun farkına varmaya başlamış, beni arzulamaya başlamış.

Bir sene önce hayatımda bir kızın gelipte gel seninle sohbet edelim seni çok tatlı buluyorum falan diyeceği aklımın ucundan bile geçmezdi. Geçenlerde İ nin de bulunduğu yine ailecek sohbet edilen bir ortam oldu 10-15 dakika falan da ben sohbet ettim tabi ben girince ortama ortamın ALFASI, sohbeti yönlendireni oldum çünkü yapım öyleymiş benim ve ben bunu baskılıyormuşum, artık içimdeki ALFA yı serbest bıraktım toplum tarafından baskılanmasına ASLA müsade etmiyorum.

İ benim sohbetimden etkilenmiş annesi ben binadan çıkarken konuştu biraz benimle işte " İ (kızı) seni çok tatlı buluyomuş, seninle sohbet etmek istiyomuş kek yapta getir bize geçen beğenmemiştin bizim kekimizi sen seninkini görelim bide" dedi tabi biraz SHİT TEST var gibiydi içinde o yüzden kek falan yapmadım aşçınız mıyım ben sizin amk :D

Geçen bizim zile basmışlar beni çağırıcakmış İ (kız) sohbet edelim aşşağıya gel diye. Babası falan da gelmiş kızın güya İ (kız) ıda aynı ortama alıp beni deniyicekler acaba nasıl biri diye beni test edicekler güya amk :D Tabi ben mangaldayken gelmiş bulamamış dışarda bisiklet sürüyomuş kız sonra ben mangaldan dönünce beni çağırdı bende üstüm terli yoruldum diye yukarı çıktım. Sonra geri indim sürpriz oldu kıza da hatta " benimki geldi" dedi yanlışlıkla ağzından sonra kızardı falan :D neyse işte.

Ben yardırıyorum tabi genel kültür, gündem, psikoloji, özgüven, başarı, kafaya takmama falan derken baya yardırdım. Ben konuşurken kızın babası da kafasını salladı 3-4 kere şu mesajı vererek " hmm bu oğlanda iş var, bizimkilerin bahsettiği kadar varmış" diye 3-4 kere kafasını salladı kızın babası karşı karşıya oturduk masada sohbet ediyoruz beraber falan öyle ortam. Tabi ben biliyorum amk bunların amacını beni uzun vadeli olarak düşünüyolar da ben yermiyim amk kolay mı geldim bu seviyeye ben ohooooo :D Üniye gidicek kız, teyzesini rol model alıyo kendine 30 undan önce evlenemez asla çünkü birisi aldatır bunu üniversitede saf çünkü amk :D

30 undan sonra da belki bir şeyler düşünürüm ben de bilmiyorum ben bu değişimi kolay yaşamadım. Sabahlara kadar makale okuduğum, video izlediğim günler oldu bilgi edinmek için. Kolay kolay olmadı bu değişim ki birileri gelip fark etsin değişimimide bana bağlansın. Kız şu an bana fena bağlanmış durumda biraz da kulak misafiri oldum kapıda beklerken :D 30 undan sonra düşünülebilecek biri ama şimdilik ASLA. Namuslu aile kızı tiplerinde.

Benim hedefim 1000 yani yazıyla BİN e yakın kızla sevgili olup veya fuckbuddy olup 30 umdan sonra da vücudu sarkmamış, bakımlı, olgun, zeki biriyle evlenmek. Hank Moody nin Türk versiyonu gibi tabi o tek geçilen haline getirdi karenı. 30 umdan sonra altın dişimi bulup bir ömür boyu aynı yatakta kocayıp hareketli bir s*x hayatına sahip olmayı istiyorum, çocuk yaparmıyım bilmem ama 30 umdan önce kolay kolay evlenmem. İlk olarak bin tane kızı hoplatmam lazım çünkü bu yaşıma kadar daha cinsel deneyimim olmadı aile baskım yüzünden ve sürekli yanlış ve sıkıcı yöne itildim tabi onlara göre doğruydu o yol ama sikerler o yolu. Kendi yolumu çizdim artık.

Ben Kendi Hayatımın Çobanıyım. Hayatımın İpleri Benim Elimde - bd38db
 
Ben ne okudum la. Bi ergenin fantazisini mi hayalini mi ? Altin disi ne aq ? Yok oyle mukemmel canlilar. Ayrica shit test yok orada. Bildigin muhabbeti ilerletmek icin bahane atmislar onune... Aq tcmasi insanlari oyle bi sikti ki millet her seyi kotu algiliyor. Burdan tekrar anani sikeyim senin or*spu evladi.
 
Hocam ben de yeni kitap alacaktım bugün . İknanın Psikolojisi ve Beden Dili'nı alıcam. Bir şey daha almak istiyorum önerebileceğin bir şey var mı ?
 
Kızın babası özellikle seninle konuşmanı mı istiyor. İlginç
 
Ben ne okudum la. Bi ergenin fantazisini mi hayalini mi ? Altin disi ne aq ? Yok oyle mukemmel canlilar. Ayrica shit test yok orada. Bildigin muhabbeti ilerletmek icin bahane atmislar onune... Aq tcmasi insanlari oyle bi sikti ki millet her seyi kotu algiliyor. Burdan tekrar anani sikeyim senin or*spu evladi.
Kanki sen baya biliyorsun bu işleri helallllllllllll sana, atölye falan düzenlersen haber et :D amk bıkmadınız mı adamı karalamaktan o olmasa annenizin sizi betalaştırıp körelttiğinden haberiniz bile olmuyucaktı bırak alfalığı kız meselelerini falan. Adam gözümüzü açtı geliştirin kendinizi dedi ve gitti, çekememezlik yapmayın ki böyle yazdığına göre çekemiyorsun adamın haklı olmasını. Alfalığı yanlış anlayanlar oldu diye bok atmayın adama, saygı duymayı bilin biraz amk bu hasetlik nereye götürücek sizi? Doğru olduğu yanlarıda var yanlış olduğu yanlarıda doğruları mantık süzgecinden geçirip gelişime devam et bu nefretle bi boka varamazsın önce insanların doğrularını görüp saygı duymayı öğren sonra nefret besle önce saygı duy.
 
shape1
shape2
shape3
shape4
shape7
shape8
Üst