mister_10
Forumdan Uzaklaştırıldı
Başka var mı ? Kız tavlama tarzı filmler Pua filmleri var mı ?crazy stupid love
Peki altyazılı izliyorum onun için ayrı konu açacağım da bu ingilizceyi nasıl anlayabilirim ne anlatmaya çalıştığını ?Bütün PUA filmlerini seyrettim. Bir şeyler öğrenebileceğiniz çok az film var bence. En önemli sıkıntı bunlar ABD filmleri, dolayısıyla bizim kültüre uymuyorlar. Aralarından en iyileri ve gerçekten bir şeyler öğrenebileceğiniz filmler: Roger Dodger, Wedding Crashers, The Tao of Steve, Swingers ve Spread. Diğer filmler kötü mü, hayır. Onlardan bir şeyler öğrenemez miyiz, öğreniriz. Ama benim notlar alınarak izlenmesini tavsiye ettiğim filmler bunlar. Diğerleri keyif amaçlı izlenebilir. Mesela Hitch filmi Pua filmi gibi başlar, beta erkek temasıyla sona erer. 1-2 sahne vardır işe yarayan, gerisi boştur. Spread da tam pua filmi değil ama bazı öğretici mesajları var, dikkatli izlemek lazım.
Ama benim asıl film tavsiyem Never Back Down olur. Kelimenin tam anlamıyla erkek filmi. Pua filmi değil ama müthiş bir motivasyon veriyor. Müzikleri de süper. Bence hepsinden önce Never Back Down filmini seyret. Film bittiğinde hissedeceğin şey müthiş olacak. Spoiler vermeyeyim, belki izlemeyen vardır![]()
Asıl film tavsiyesi harikaydı. Diğerlerini de en kısa sürede izleyeceğim.Bütün PUA filmlerini seyrettim. Bir şeyler öğrenebileceğiniz çok az film var bence. En önemli sıkıntı bunlar ABD filmleri, dolayısıyla bizim kültüre uymuyorlar. Aralarından en iyileri ve gerçekten bir şeyler öğrenebileceğiniz filmler: Roger Dodger, Wedding Crashers, The Tao of Steve, Swingers ve Spread. Diğer filmler kötü mü, hayır. Onlardan bir şeyler öğrenemez miyiz, öğreniriz. Ama benim notlar alınarak izlenmesini tavsiye ettiğim filmler bunlar. Diğerleri keyif amaçlı izlenebilir. Mesela Hitch filmi Pua filmi gibi başlar, beta erkek temasıyla sona erer. 1-2 sahne vardır işe yarayan, gerisi boştur. Spread da tam pua filmi değil ama bazı öğretici mesajları var, dikkatli izlemek lazım.
Ama benim asıl film tavsiyem Never Back Down olur. Kelimenin tam anlamıyla erkek filmi. Pua filmi değil ama müthiş bir motivasyon veriyor. Müzikleri de süper. Bence hepsinden önce Never Back Down filmini seyret. Film bittiğinde hissedeceğin şey müthiş olacak. Spoiler vermeyeyim, belki izlemeyen vardır![]()