Alfaloji Forum

Sitemizde şu anda bakım yapılmaktadır. Üyelik istekleri ve konular bakım sonrasında onaylanacaktır.

Doğaçlama Takılıyoruz

Katılım
1 Eylül 2019
Mesajlar
92
Tepkime puanı
623
Yaş
30
Şehir
İzmir
Gerçekte muhabbetiniz yoksa ya da muhabbetiniz olsa bile bu muhabbet tek bir konuyu aşmıyorsa amlıyı kategorize edemezsin ; o halde amlıların genel olarak zayıf yönlerini bilmen gerek…

Çoğunun güzellik takıntısı vardır , hergün farklı saç stiliyle gezerler bir bakarsın at kuyruğu bir bakarsın balık sırtı ertesi gün bukalemun amcığı vs…Bu bir zayıf noktadır mesela.
-Kötü olduğunu düşündüğü bir konuda üzerine gidersen , onunla oyuncak gibi oynarsın. Mesela amlı , kendini beğenmişliğine güveniyor. Ona yanınızda olmayan bir arkadaşından bahsedip bir hikaye uydurursun ama hikayedeki arkadaşın kendini beğenmiş olacak ve sende onu yerden yere vuracaksın dalga geçeceksin. Böylelikle karşındaki kız hareketlerini istemsizce değiştirip sana sempati duymaya başlayacak…Bu en basit manipülasyon taktiklerinden biridir. Tüm amlılar bunları gerçekten yer ve çıktığı yere kadar gidip gelir.(mekan: anasının amı)

Tehlikeli kevaşeler ilk tanışma veya ileri arkadaşlık evrelerinde sizi sınavlardan geçirirler. Aklınız ve taşşaklarınız zumba yaptığından sürekli sınavlarda sınıfta kalırsınız. Ve kız 24 cm damarlı yeni bir eküri bulur kendine. Mesela erkeklerden bahseder sürekli sana düşüncelerini sorar buda alelen bir sınavdır. Erkeklerden eski sevgililerden konuşursunuz kız sorar sen cevaplarsın. aklında o an sadece kıza double penetration fantezileri kurduğundan beynin ve karakterin işlevini gerçekleştiremez. Ve finalde kız sınavlar sonucu yavşak oldugun kanısına varır bu yüzden ilk buluşmadan sonra kız seni siklemez. Bu yüzden kendi erkek arkadaşlarından bahsetmesine izin vermeyin.

Asla zayıf noktanı gösterme,en yakınına dahi…Ciddiye alma kızların söylediklerini.
Çünkü senden nefret ediyorum derken bir bakarsın yhaa canım yapar 1 dakika sonra.
Asla ciddi konuları konuşma kızla. Yeri geldiğinde yarrağı masaya vurup şaşırt onu. Seni hiçe sayamasın sürekli aklında bir yerde ol.Daha derslerine veya işine dahi çalışmaktan acizsen nasıl büyük işler başaracaksın?Vur oğlum gerçekleri yüzüne. Hayal dünyanda yaşama artık.
Bu yazıları okuyup siktirip yatma…
içindeki sesi dinle, potansiyeline ihanet etme, çalış adam akıllı, kaliteni arttır.


Önemli olan amlının sana cümleyi nasıl bir ruh haliyle söylediği. Sana ilgisi varsa Eğer önceden ilgisini az da olsa sezdiysen ve kız bunu söylerken senden çekinerek ama gözlerine bakıp gülerek söylüyorsa bu bir sınavdır masum ayağına yatar kevaşe.Bu tip durumda “zaten biliyordum ama ilgileneceğimden emin değilim” havasını yaşatman gerekir kıza. Eğer ilgisi yoksa, kendisi gülerek ve sizin de gülmenizi bekleyerek söylüyorsa şaka yapmak istemiştir.Siz de gülün eğlenmenize bakın, arada “ben intihar ediyorum” ya da “sınıfımı değiştirmeye gidiyorum allah’ım kurtar beni!” tarzında tepkiler verebilirsiniz. Tabi ki gülerek söyleyin şaka olduğunu anlasın.


Bir çocuk derste;matematik çözüyor. Sorular da zor biraz yanında da kız oturuyor. Neyse hoca anlatıyor falan, kız durduk yere buna dönüp;’Ya sorular mı zor yoksa ben mi gerizekalıyım?’diye soruyor. Elemanda çözememesine rağmen;’Ben çözebiliyorum,sen de sıkıntı olabilir’ diyor. ama ****** gibi bir suratla değil tabiki. p*ç gülümsemesi gibi hafif bir tebbessüm ederek. Kızın yanıtı;Yaaaaaaa diyerek gülmek oluyor.O an çocuktan; sen zekisindir ya sorular zor bende çözemiyorum xdde gibi bir telkin bekliyor. işte beklediğini verirsen gavatar ın önde bayrak tutanı olursun. Sadece güzellikten sınav yapmıyorlar. Kendilerine iltifat etmek için götünü yırtan abaza yavşaklardan mısınız? diye bu yöntemleri de izleyebiliyorlar. Zaten buna kendiniz karar verip,ona en uygun cevabı veriyor olacaksınız. Kutsal halkaya ulaşmanın en önemli yolu or*spu sınavlarının farkında olmak ve bölümleri özgüvenle geçmektir. Sonrasında önüze serilecekler zaten.

Amlı sınavları 101 dersi :

“Kaç sevgilin oldu şimdiye kadar ?”
Yerinde olsam burayı terk ederdim, her an seni almaya gelebilirler (p*ç gülüşü).

“Sıkıyosa git birdaha muhattap olmam senle” (gözdağı efekti)

Güzel olur daha böyle çocukluklara maruz kalmayız.

Joker Hakkınız
Kızım sen ne dediğinin farkındamısın ?

“Sen aslında hiçbişeye layık değilsin ya”
Bunu o hiçbişeylere sormak lazım

“Herkes bana sen ne giysen yakışır felan diyor işte”
Her elbiseyi sana tek tek denetmeyeceğimi biliyorsun tabi.

Gittiğim ortamlarda sırtımı koltuğa rahatça koyan, ve bana bi isteğiniz var mı arzusuyla sürekli bakan garsonu görünce tedirgin olmayacak bir tipim. kendime güvenim sayesinde insanlara güven veriyorum. Etrafımdaki insanlar benim yanımda güvende hissediyor kendilerini, çünkü biliyorlar ki; ben asla yanılmam,her zaman bi bildiğim vardır. Göz temasımı ve mimiklerimi çok etkin kullanırım ve iyi bir dinleyiciyimdir, umursamadığım konuşmaları bile can kulağıyla dinliyorum gibi gözüküp karşımdaki insanın konu hakkındaki yorumumu merak etmesini sağlıyorum ve o merakına yenilip bana yorumumu sormadığı sürece yorum yapmam ve yaptığım yorumlarda kaçamak cevaplar veririm, onun daha da çok merak etmesini sağlarım böylece onun beyninde çok büyük yer kaplar ve bilinçaltında tanrı modeli çizdiririm karşımdakine.


Mesela havalı bir şey yaparsın
Sonra bir amlıdan iltifat alırsın
Üstüne üstlük
Birde sınavdan 100 aldığını görürsün
O gün içinde bunlar olunca
Enerji inanılmaz artar
Egon coşar
Ve espri makinesine dönüşürsün
insanları güldürürsün ve güldürdükçede
Daha da çok ego point alırsın
Sonra bir dişiden pfff sanane be salağı
Duyarsın GÜM
Bir anda yıkık bir or*spu çocuğuna dönersin.
isteklerini, egosunu tanrısı olarak gören akılsız bir veletin çok açım sevgiye, ilgiye ve dünyasal şehvetlere isimli tek kişilik gösterisini izlediniz.


Manipülasyon hayatın birçok yerinde var.Örneğin bir restorana gittiğini düşünelim. Girişteki garsonun seni güleryüzlü bir şekilde hoşlaması , 20dk boyunca sana hizmet etmesi vs. senin özel hissedip daha çok bahşiş vermeni sağlar.Bu örnekleme hayatın her alanında mevcuttur.
Bunları fakındalığınızın artması adına söylüyorum. Sizi amaçları uğruna kullanamasınlar.

Çünkü her insan farklı , en basitinden kardeşinle sen bile aynı değilsin. ikiniz de aynı ailede aynı ortamda büyüdünüz fakat biriniz bol şekerli (ve doğal olarak tatlı) latte severken diğeri türk kahvesine “Bune amına sokuyum buna kim şeker attı mq? .ss” diyor. insanların kullandıği günlük hayattaki basit manipülasyon teknikleride bu şekildedir...

Fakat şöyle bi durum var diyelimki yine örnek olarak misafirlige gitiginizde. Misafir çocuğu şımarık hiper aktiftir ve fazlasiyla gevzektir. Bu. sırada ona ilgi gostermedin ufak bi makas alma ve sadece odada çocuğu gozlememle gibi. Hiper aktif bi çocugun kendini sevdirmek icin daha sakin olduğunu göreceksiniz. Fakat bu ona yaptigi hareketlere katilmadiginız için olur şimdi çocuk okadar hareketliyken istediginiz zaman durdurabiliyorsunuz. Anan life.


Buradaki püf nokta amlıyı muallakta bırakmaktır ; bugün seni seviyorum gibi sıcak bir cümleyi , ertesi gün amlının sorusuna verilen tersleyici bir cevap takip ederse doğal olarak amlının dengeleri şaşacaktır.Bu bile amlının temel karakterinin kökünden bir sallanmasına ve bağlılığının katlanmasına neden olur. Sırf bir taktik olarak bile seni seviyorum denebilir. Tabi buradaki amaç ona bağlı olduğumuza inandırmak ve ileride onu terslediğimiz zaman bilinçaltının büyük bir iç çatışmaya girmesini sağlamaktır.

Şöyle diyeyim 2000 yıllık bilgilerle doğuyorsun.iç güdülerle. Fakat o içgüdülerin yanlış olduğu öğretiliyor günümüzde ve bilincin kafayı yiyor.Her yaptığın şeyde bastırılmaya başlıyorsun çünkü annende bir or*spu. Erkek karakterin adapte olamıyor ve derinlerde bir yere hapsoluyor. işte adapte olamamak budur. Eskiden erkekler babalarıyla Karıya giderdi(bizim nesil bilir.)Şimdi ise ya annesiyle şu saçma salak evlenme programları vaar ya onları izliyor, evcilik.Farkında olmadan sürekli olarak bir kadınlaştırılma çabası var etrafta dikkat edersen farkına varırsın.

Bir köpegi sokakta gördüğünüzde sevebilirsininz çünkü köpek ilgi odağı olmayı sever koşar zıplar felan enerjiktir
Kediye gelince sokaktaki kediler bi yana dursun bi arkadaşınız kedisini sevemezsiniz çünkü o kendini aynada bir aslan olarak görür fakat aslında bir kedidir …. kedi sahibi görünce direk koşmaz açsa başka tabii
Yani amlılar sıfır özgüvüne rağmen bizim hemcinslerimizin iltifatlarıyla EGO’sunu yükseltir ve bu kezbanlar kendini barbara palvin gibi hisseder fakat aslında o sadece basit bir kezbandır basittir … yapabilecekleri bir yere kadardır fakat iyi gözlem yeteneği olduğu için karşısındakini analiz eder hatta amk etmesine bile gerek Yok tüm erkekler aynı nasıl olsa yani uzun lafın kısası kedi aç olunca sahibinin peşine gider sahibide onu sevdiği sanar aslına o intikam için oradadır yemeğini alır ve tekrar siklemez taaki bir sonraki öğünü gelene kadar yani beyler kadınlarda böyledir ego tatmini için gelirler sende sanırsın laan ne tatlı kız aynı anam gibi * dersin seni sevmesinin sebenini “beni ben olduğum için seviyor ” dersin yani o sadece senden faydalanır sende kendini kaptırırsın anana benzetirsin ve kaybedersin kaybettiğini sanarsın.


Nabza göre şerbeti açıyorum beyler…
insan ilişkilerinde karşıdaki insanı etkilemek için onun kalıbına girmelisiniz.
Bu karşıdakini yalamak olarak anlaşılmasın;adam ciddi biriyse ciddi ol,eğlenceli taşak biriyse eğlenceli ol.

Örneğin adamın biri var güçlü,iri yarı ve ciddi, duygusuz.Diğeri de zayıf biri, yaşadığı olaylara alınıyor, çekingen,içine kapanık birisi.Bu ikisine aynı davranman mantıksız. Ciddi olanın duygularına hitap etmek nasıl saçmaysa çekingen birine de sert olmak saçmadır.
Bunun dışında; karşındakinin ilgisi olmadığı bir konudan konuşursan karşıdakinin zayıf noktasına dokunamazsın.
Herif futbola bağımlı diyelim, çok seviyor,en değer verdiği şey.Sen futboldan girdin mi herifin zayıf noktasına dokundun, tamamdır.Artık istediğin gibi kontrol edebilirsin…
Nabza göre şerbet başarılı şekilde uygulanırsa insanlar size çok daha fazla hayran olucak, yeni ortamların önü açılıcak diyebilirim.
 
Mimiklerini nasıl kontrol altına alabiliyorsun. Ben konuşurken ne yaptığımı bilmiyorum aq.
 
İnci sözlük- Kadın ütopyasında kronos isimli yazı. Bari alıntı olduğunu söylesen? (Yada malum kelimenin başına malum harfi koyarakta okuyabilirsin bu cümleyi)
 
Aşağı yukarı 5 yıldır felan incide takıldım hala da ara sıra bakarım bu yazıyı görmüştüm alıntı
 
shape1
shape2
shape3
shape4
shape7
shape8
Üst