Alfaloji Forum

Sitemizde şu anda bakım yapılmaktadır. Üyelik istekleri ve konular bakım sonrasında onaylanacaktır.

E*corta gitmenin çekingenliği yenmede faydası oluyormu?

Usta Almanya da olduğunu bilmiyordum bence git bi gece kulübüne falan oradan yürü hem isteğin gerçekleşir hem de kızlarla aranı düzeltirsin. Ben küçük bir kasabadayım emin ol senin imkanın bende olsa beni kimse tutamaz.
Coronadan dolayı kapalı gece clüpleri bende lanet olası corona zaten zor olan işleri dahada zor hale getirdi
Tecrübesi olmayan bir erkek için daha zor olmazmı orada kız tavlamaya çalışmak? Bir defasında gitmiştim oralarda hep cin gibi aşırı alfa erkekler kaynıyordu
Şu aralara yakın bir şehirde lunapark gibi bir festival var maske vs takma şartıyla girliyor ama orayada genelde ergrn kızlar gidiyor aşırı cıvık olan
 
Bu çekingenlikle nasıl bulacağım? Cinsel konuları asla kızların yanında açamıyorum zaten yaşım 25 tecrübem olmadığı için kızlardan red yememde yüksek ihtimal.

Başka çaremmi var şu anlık?

"donjon verführt" adında bi youtube kanalı var, orada bu mevzu hakkında çok faydalı almanca videolar var hepsini mutlaka izle.
 
"donjon verführt" adında bi youtube kanalı var, orada bu mevzu hakkında çok faydalı almanca videolar var hepsini mutlaka izle.
Buna benzer kanalları izledim bunuda izlerim ama dil bariyeri vs konularını aşıp yabancı bir erkek olarak alman kızlarını nasıl tavlayacağını anlatan bir youtube kanalı olsaydı daha iyi olurdu böyle benim bir durumumda olan yabancı erkeğin bu sorunları nasıl aştığını anlatan
 
Türkiye de sorsan gitme derdim kesinlikle ama Almanya orası oranın eskortu bile iyidir ;)
 
Bas parayı, yaşa fantazini geç. Böyle yapınca set açmadan önce, başarının ucunda ne olduğunu hatırlayıp motivasyon ve özgüven patlaması yaşayabilirsin. Yani bende böyle oldu, sende nasıl sonuçlar doğuracağına dair kimse net bir yorum yapamaz.
 
böyle hayatın amk adam almanyada kız bulamıyor biz türkiyede oruspuların triplerini çekiyoruz
 
Gitmeye karar verdim gibi bir portaldan fantazilerimi yaşayabileceğim birini buldum yazışıp detayları buluşmayı ayarlamaya çalışıyorum
Yakın zamanda sevgili edinmem imkansız olduğu için bu düşüncemin kafamdan artık gitmesi gerekiyor hayatıma okuluma konsantre bile olamıyorum bazen sırf bu yüzden.
 
shape1
shape2
shape3
shape4
shape7
shape8
Üst