Alfaloji Forum

Sitemizde şu anda bakım yapılmaktadır. Üyelik istekleri ve konular bakım sonrasında onaylanacaktır.

En temel HATA!

Katılım
2 Eylül 2018
Mesajlar
31
Tepkime puanı
62
Şehir
Antalya
Sizlere önemli bir sorum var. Hepimiz alfa erkek olma yolunda ilerliyoruz öyle değil mi? Gelişim içerisindeyiz. Sürekli okuyoruz, yazıyoruz çiziyoruz, uyguluyoruz. Ama yanlış giden bir şeyler var. Bunu içten içe siz de kendinize söylüyorsunuz değil mi? Tüm bu özel bilgilere rağmen bir şeyler yolunda gitmiyor ve eskiden bulunduğunuz noktan bir tık ötede olsanızda olmak istediğiniz noktada değilsiniz. Alfa erkek ya da çekici erkek değilsiniz. İstediğiniz kızları tüm bunlara rağmen ayarlayamıyorsunuz. Eğer bunları yaşayan arkadaşlar varsa aramızda bu konunun altında toplanmasını istiyorum. Sıkıntılarınızı ve yolunda gitmeyen ne varsa bu post'un altına yazmanızı istiyorum. Bu şekilde bir kişi dahi varsa çekinmeden yazmasını istiyorum. Yarın akşama kadar bekleyeceğim ve bunun üzerine bir yazı yazacağım. Hepinize iyi oyunlar.
 
Son düzenleme:
aynen kardeşim, elimden geldiği kadar güzel giyinmeye çalışıyorum,duruşumu vs. düzelterek özgüvenli yürüyorum ama bir noktada sıkıntı var gibi.. artık çok mu fazla rahat olup gevşek davranıyoruz ya da kızla atılması gereken adımları atmayıp geç kaldığımız için mi kötü sonuçlanıyor bilemedim
 
Benim sorunum genel olarak uygulamaya geçmek. İleride kendi kendime olumsuz telkin verebilirim gibi geliyor. Her reddedilme de çirkin olduğum için reddedildiğimi asla diğer erkekler gibi olamayacağım düşüncesi beynimi kemirebilir, ama üstesinden gelebileceğimi de biliyorum.
 
Şu an bir sıkıntım yok. Vaktimin çoğu çalışarak geçiyor ama yine de mutluyum. :) Hangi noktada olduğumu umursamıyorum. İstediğim noktaya ulaşsam bile hep daha fazlasını isteyeceğim ve yeni hedefler koyacağım. Bunu bildiğim için rahatım,huzurluyum ve şu anki halimle mutlu olabiliyorum.
 
dostum öncelikle arkadaşın dediği gibi disiplin yok ve bu oluşum bence bir yolda olma süreci yani ya çok uzun bir yol yada sonsuz bir yol
oyunun kurallarını okuyun ve yapın çok faydası olacak
 
En büyük hata, birşey öğrendikten sonra onu pratiğe dökmemeli. Bu işte iyi olmak istiyorsanız bol bol sahaya çıkmalı bir çok kızla sohbet etmeniz lazım. Ayrıca her istediğiniz kızı tavlayamazsınız. Ha birde karizmatik giyinip dışarı çıkıyorsunuz fakat kızlar size gelmeyecek.
 
1 günde veya 1 ayda istediğiniz kişi olmayı düşünüyorsanız yanılıyorsunuz :)
 
shape1
shape2
shape3
shape4
shape7
shape8
Üst