Alfaloji Forum

Sitemizde şu anda bakım yapılmaktadır. Üyelik istekleri ve konular bakım sonrasında onaylanacaktır.

Erkekliğin Kutsal Yolu

@Kasrqaa
Dostum , eleştiri ve önerilerin içi teşekkür ederim.
İçeriklerin birbirinden bağımsız olduğunun bende farkındayım , genel olarak bunu yakaladığımı düşünsem de tam olarak bir bütünlük oturtamadım.
Hem ilk yazılarımın kaybolmasını istemedim hem de sayfaları boş cümlelerle doldurmaktan kaçınmaya çalıştım.
Kişisel gelişim saçmalıkları hakkındaki düşüncemi forumda bilmeyen kalmadı sanırım , normalinde bu saçmalıklardan hiç haz almam.
Ancak kırmızı hapa gelen adamları düşününce ; genelde bir amaçları olmayan , hiç bir şeyi umursamayan , sorumluluk almayan adamlar oldukları için
yaşadıkları moron gibi hayattan çekilip , bir amaçları olmasını ve bu amacın peşinde gitmelerini , hayatta bazı şeyleri umursamak zorunda kalacaklarını anlatmaya çalıştım.
Genelde kırmızı hapa gelen adamlar bunu sadece kadınlar için yapıyor , ancak bir çoğumuzun bildiği gibi mesele kadınlar değil , ben de bu sebeple böyle bir 'kişisel bütünlük' işine giriştim.
Çok fazla kitap okurum , ancak copy-paste konusunu tam olarak anlayamadım.
Okuduğum kitaplardan doğru olduklarını düşündüklerimden etkilenip , bunların içinde bazı şeyleri kendi hayatımda uyguluyorum ; belki o şekilde etkilendiğim bir kitaptan kazandığım düşünce&uygulamaları okuduğun için öyle düşünmüş olabilirsin.Ancak kendim düşünmediğim veya uygulamadığım hiç bir şeyi yazmadım.
Bunun dışında yorumun benim için değerliydi ,dediklerini dikkate alacağım.
Umarım bir sonraki kitapta daha iyi bir iş çıkartırım.

Birde ben bu foruma Türkiye'nin başkenti Ankara'dır yazsam bana küfür edecek insanlar var.Foruma yazdığım ilk yazıdan beri bana karşı cephe almış bir kitle var.Bunları amaçları eleştiri değil , kendi yapamadıkları şeyleri başkasının yapmasına engel olmak , bir nevi yengeç psikolojisi.Aslında dışarıdan bakan bir insan bir eleştirinin amacını çok net anlayabiliyor ama bende büyüklük taslamamak için bunlara cevap veriyorum ; ancak bu hatayı bir daha tekrarlamama kararı aldım.Sonuçta gereksiz eleştiri gizli hayranlıktır.Yani öyle saçma sapan tipler benim şevkimi falan kıramaz , aksine beni daha hevesle yazmaya teşvik ediyorlar.
 
@Baron Tarot
Copy pasteden kastım. Disiplinle ilgili yeri başka yerde okudum. Amaçsızlık vb gibi alt başlıklar dahil ama nerede okuduğumu tam hatırlayamadım. Genel olarak kitabın gayet güzel gayette başarılı.
 
Dostum üzgünüm belki faydalanan birileri olur diye bir şeyler yazarken , bir de kendi cebimden para verip editör tutamadım.(sen hangi paşanın torunusun bilmiyorum ama bu kitap zaten sana gelmez.Benim hedef kitlem paşa torunu olmayan insanlar , seni kapsamıyor.)
Gerçekten bu hatamdan dolayı kahrolmamın yanında , eğer parasını sen vereceksen bir editör tutup bunları düzelttirebilirim.(anlayabileceğinden umudum olduğu için söylüyorum ; oturup kelime kelime hata ayıklamaktan daha önemli işlerim var , gerçekten bu kitap bana para kazandırmıyor)
Beni yanlış anlama ama sen benim burada yazıp anlatmaya çalıştığım ana tema haricinde 'önerilerini' umursayacağım kadar tanıdığım bir insan değilsin , eğer yazdıklarımın içeriğinden bağımsız bir öneride bulunacaksan , bunu ayrı bir konu başlığı altında yapabilirsin , hem belki birden çok insan faydalanır belli mi olur.
Mesela şöyle bir konu açabilirsin 'Türkçe gramer dersine giriş' veya 'nasıl anlatılmaya çalışılan şeylerden bağımsız saçma sapan eleştiri yapılır 101' de fena değil..
Son olarak , ciddiye alınmama konusundaki engin tecrübelerini aktardığın için ayrıca teşekkür ederim :D
Tong fu felan okuyoruz iyi iyi
 
shape1
shape2
shape3
shape4
shape7
shape8
Üst