Alfaloji Forum

Sitemizde şu anda bakım yapılmaktadır. Üyelik istekleri ve konular bakım sonrasında onaylanacaktır.

Fark Ettim Ki İlkeler Çalışıyor !..

Katılım
16 Temmuz 2019
Mesajlar
19
Tepkime puanı
51
Yaş
23
Şehir
Antalya
Merhaba Sayın Alfaloji Üyeleri...

Bu yazımda size fark etmeden ve bu mecralara girmeden önce yaptığım küçük alfa tarzı hareketlerden bahsedeceğim, buralarda yeniyim ve ilk yazım. Çok akıcı olmayabilir yazdıklarım belki, şimdi yazımıza geçelim.

Şimdi ben 10.sınıfta bir kıza karşı hata yaptım; tanımadan AŞIK OLDUM. Şimdi 11.sınıfa geçiş yaptım, okul kapanmadan önce bu son dönemde yaşadım her şeyi.
Hatalarım:
1)
Kıza teklif ettim, ayrıca bir arkadaş yoluyla. Konuşmam başlarda mesafeliydi(sizli bizli)
2)Kıza köpek gibi koştum, iltifat ettim, şair oldum :)
3)Kendimi ezdirdim, haklıysam haklıyım demedim sustum.
4)İlişkiyi yönetmedim, çekingen tavırlar sergiledim.

Önce size şunu söyleyeyim, kız bana mesafe koymuştu ve ben konuşmayı kesmiştim, ama bana okulda bakmıyor konuşmuyordu. Bayan B bana durduk yere bakmıyordu selam vermek istediğim zamanlar.Konuşmayı kestikten 3 hafta sonra ben pişman olup yazdım, canı sıkkındır diye korku vardı tabi :)
Neyse biz bununla aynı sınav sınıfındaydık, dönem boyunca.Ben sürekli olarak konuşmadığım zamanlar bana bakıyordu.Siz sövmeden anlatayım arkadaşlar öyledi ve bende gariptir ki bakan insanı ciddi anlamda fark etme ve kafamı dönüp gördüğüm yerde bakmadığım yeri görme özelliği var.Trajikomik bir hikaye sayesinde gelişti, başka konuya...

Özet şu ki Siklememe Yasası çalışıyormuş, o zamanlar fark etmedim.

Yazmaya başladım, sonra temelli siktir çekim, sonra yine bir sürece girdim. Ayrıca kız p*ç diye tabir ettiğimiz erkeğin birisine kafayı takmıştı, uyuşturucu kullandığını bildiği halde, kabul etmek istemiyormuşmuş ama. Neyse fark ettim ki ben bunun götünü çok kaldırmışım, şair olduk ne sandınız dostlar :)

Öyle fazlaydı ki yürürken ipte yürür gibi podyumda yürüyor, saçlarını atıyordu geriye.

Yanlışlıkla intikam arzusu yüzünden değiştim, ama gerçek değil şu an olduğum karakteri sahte bir şekilde ele aldım. Bakın, yaptıklarım yaza giriyoruz diye bir gömlek
almak, Jack & Jones markası hatta, sonrasında dik durmak yavaş yürümek ve rahat olmaktı. Daha fazla insanla ve daha fazla kızla konuşmaya başladım ama bahçede koridorda her yerde. Bir keresinde (lise sonlarla takılıyordum) onların kattan kendi katıma indim.Kızın sınıfının önünden geçmeye az kaldı, kapı açıldı arkadaşı çıktı bana bakmaya başladılar hafif hafif. Yanlarından direk sıcak temas yakınca geçtim. Kızın arkadaşı "Havalara bak, havasından geçinmiyor" dedi kısık sesle.Beni sağır sandılar sanırsam, bende taşak geçtim 1 saniye "HAHA" diye güldüm.Sınıfa girdim arka sıraya ilerledim, bir anda kapı hızlıca BAMM diye kapandı. Ben çıkıp bakınca ne nöbetçi ne de insan gördüm, öğle arasıydı.Bunlar yapmıştı, nereden mi biliyorum anlatayım.T adında bir kız arkadaş geldi ve bana "HellRider46" , gelsene gezelim" dedi.Bende tamam dedim, Bayan T "Tamam ama 2 dk tuvalete gideyim" dedi. Tamam dedim okulun önünde beklemeye aldım kendimi, hoca ile sohbet ediyorum. Bu tuvaletteyken bu Bayan B de burada bulunuyordu. Bizim bir arkadaş gelip de Bayan T'ye "Yhaa gelsene gezelim" demiş, Bayan T "Olmaz HellRider46'ya sözüm var." demiş. İşte o an beyler, benim eski kız ve 2 arkadaşı dönüp Bayan T'ye dik dik bakmaya başlamışlar. Biraz daha dursa ne bakıyon der kavga çıkardı herhalde hahaha. Ben bir de sivilceli biriyim siz düşünün.

Şimdi özete gelirsek;
1)Siklememe prensibi çalışır ama kendinizde değişim yapmalısınız. Değiştiyseniz eğer, giyim tarzınızı değiştirin, dinlendirici gözlük alın, saat alın vb.
2)Dış değişimleriniz, iç değişimlerinizin belirtilerini belirginleştirir.

Kız ile son konuşmamda not yarışı yapıyorduk, bana kötü olduğum sınav hakkında (konuşmuyorduk ya sınav zamanı) "seni baya yapar gibi gördüm" , demişti.

3) Anlayın ki kızlar her zaman izler, ama rahat olun. Şair olmayın, hatta aşık olmayın, en azından seks yapmadan :)
4)Sosyal olun, insanlarla küçük sohbetler edin, görünün, kendinizi ortaya koyun efenim.

Düşünün bir eğer Ferrariniz olsaydı üzerini örter misiniz ? Kaslıysanız kasınızı, paralıysanız paranızı, yazarsanız yazınızı gösterin. Size laf edenler ve eleştirenler sadece aşağılık kompleksi olanlardır. Bunu bilmiyorsanız araştırın...Hatta buyurun -----> Aşağılık Kompleksi, Belirtileri ve Tedavisi - psikolojik.gen.tr

Okuduysanız ne mutlu bana, yazım ve anlatım hataları için özelden yazabilir, fikirlenizi yorumlarda belirtebilirsiniz. İlk defa bir forumda yazı yazıyorum :)
 
Son düzenleme:
Haklısın , sen başka ırktan gelmiş olmalısın , bilim adamları seni incelerse uzaylı çıkma ihtimalin var.
Bazıları farklı özelliklerle ön plana çıkar, dalganı başka yerde yap. Benim iyi olduğum bir özellik sadece, dediğin cümlenin değer anlamı yok.
 
shape1
shape2
shape3
shape4
shape7
shape8
Üst