Alfaloji Forum

Sitemizde şu anda bakım yapılmaktadır. Üyelik istekleri ve konular bakım sonrasında onaylanacaktır.

Filmler de neden anlatılması gereken anlatılmıyor?

Katılım
30 Ekim 2019
Mesajlar
63
Tepkime puanı
71
Yaş
25
Şehir
İzmir
Mesela film de amaç beta bir erkeği, bir dişiyle yakınlaştırmak. Fakat normalde bildiğimiz terimler(dişi testleri vs.), filmde hiç anlatılmıyor.

Tek bir film de gördüm -Crazy, Stupid, Love- o da zaten fazla detaya girmemiş. Diğerlerinde sürekli gazlama telkinleri; "Başarabilirsin" vs...
 
Neden anlatılsın ki birader, bu terimlerin hepsi bu topluluğun bir nevi uydurmasıdır. Yani bu kültüre hakim olmayan hiç kimse shit test, red pill, pua gibi şeyleri bilmiyor. Sadece bilenlerin arasında kalan bir şeymiş gibi düşün.
 
Bunların anlatılması sistemin zararına olur.

Eskiden insanlara oyunu ihtiyacı yoktu. Çünkü güçlü bir ebeveyni vardı. Sadece güçlü erkekler çocuk sahibi olduğu devre kastesdiyorum. Hal böyle olunca yeni oluşan bireylerde güçlü oluyordu. İbni sinanın hayatını okuyun. İbni sina bunun en büyük örneklerinden. Babası sağlık ilmine vakıf çocuğunun iyi bir şekilde yetişmesi için elinden geleni yapmış. Bu devirde ise işler farklı işliyor. Kadınlar her ne kadar güçlü erkeği istese yanıp tutuşssada o istedikleri adamlar yerine güçsüz ve yarı yolda bırakmayacak adamlarla evleniyorlar, kendilerini garanti altına almak için. Hal böyle olunca güçsüz bir nesil ortaya çıkıyor.

Bir çoğumuzun ebevenyleri güç konusunda bize birşeyler öğretmediler çünkü hepsi güçlü olmayı istiyorlardı fakat güçlü olmaktanda bir o kadar korkuyordu.

Medyada bunu yapıyor güçsüz kendi fikrimiz olmayan koyunlar yetiştirerek sürüye yenilerini eklemeye çalışıyorlar. Türk dizilerini yakında incele hep senaryo aynı. Fakir bir kız bir şirkette işe başlar ve şirket sahibi zengin çocuğa aşık olur. Dizide alfaymış gibi gösterilenler bir çoğu alfa karakter değil.

Şuan ki sistem güçsüzü yaşatıp, güçlü bir bireyi ölüme terkeden bir sistem. Eski çağda güçlü olmama gibi şansımız yoktu. Güçsüz olmama gibi bir durum yoktu, güçsüzsek direkt kurda kuşa yem oluyorduk fakat günümüzde güçlü olmak çok zor. Erkek günümüzde bir çok konuda güçlü olması gerekiyor.

Fiziksel,zihinsel ve enstrümanlar(sahip oldukları) olmak üzere 3 ayırıyorum güç meselesini. Günümüzde erkeklerin para kazanması kadınlara göre daha zor.

Pozitif ayrımcılıktan dolayı, bir çok işyerinde kadınlar daha üst mertebede. Kadına hangi sistemi sunarsan karşı çıkmadan ona uyar bu yuzden kadınlar daha iyi okulları kazanıyorlar ama erkek sistem konusunda seçicidir. 21.yüzyıl çok zor biz erkekler için.
 
shape1
shape2
shape3
shape4
shape7
shape8
Üst