Alfaloji Forum

Sitemizde şu anda bakım yapılmaktadır. Üyelik istekleri ve konular bakım sonrasında onaylanacaktır.

Gerçekten anlamıyorum

Katılım
20 Aralık 2020
Mesajlar
50
Tepkime puanı
17
Yaş
22
Şehir
Amasya
Arkadaşlar herkese merhaba sizlere bir sorum olacaktı çünkü ben gerçekten anlamıyorum.

Çalıştığım iş yerinde bir kız var, kızla normal arkadaşça bir ilişkimiz vardı. Ancak bu kız son 1 haftadır ben ne zaman sigara içmeye dışarı çıksam peşimden geliyor ve benimle sohbet etmek istiyor. Bana ilgili davranıyor. Ancak gariplik de burada başlıyor zaten, nitekim ben dün dışarıya sigara içmeye çıkınca yine arkamdan geldi ben buna bu sefer hafta sonu bişeyler yapalım falan diyecektim, konuşuyorduk öyle havadan sudan ancak öyle havadan sudan konuşurken, ben daha hiç birşey dememisken pat demesin mi "benim Antalya'da erkek arkadaşım var, işte Eylül 15'de izin alıp onun yanına gidicem falan. Ben hiç bozuntuya vermedim olayı biraz daha sohbet ettim ve içeri girdim.

Şimdiden arkadaşlar sizlere sorum şu; bu kız neden bana ilgili gibi davranıp da gelip bana benim erkek arkadaşım var diyor? Ee erkek arkadaşın var bana neden ilgili davranıyorsun? Gerçekten anlamıyorum, anlayan arkadaşlar aydınlatırsa sevinirim
 
Senin üzerinden ilgi ihtiyacını karşılamak istemiştir hatta seni uydusu yapmak istemiştir.Kızlar böyle şeyler yaparlar
 
Basit aslında, bakış açısına göre değişmekle birlikte, genele indirirsem kız senden etkilendiğinde erkek arkadaşının olduğunu bilmezsin. Söylemeye gerek duymaz. Çok üzerinde durmaya gerek yok.
 
shape1
shape2
shape3
shape4
shape7
shape8
Üst