Alfaloji Forum

Sitemizde şu anda bakım yapılmaktadır. Üyelik istekleri ve konular bakım sonrasında onaylanacaktır.

Güzel gözlü , masum görünen kız

Katılım
11 Ağustos 2018
Mesajlar
1,115
Tepkime puanı
1,678
Şehir
İstanbul
Selam beyler aslında başlığı Güzel gözlü , masum kız yazacaktım da sonradan dedim ki yapma hiç bir kız masum değildir sadece öyle görünür.

Öncelikle daha meyveleri yeni tüketirken ki ilk görevim için sahaya çıkmaya hazırlanıyorum bir görseniz nasıl heyecanlıyım amk sanki Allah ile buluşmaya gideceğim tövbe estgfrllh yani o derece diyorum saçma bir heyecan. çıktım dışarı amk 1 saat dolaştım kız yok neyse öbür taraflara gideyim dedim bir baktım arkam da kız tam süzeyim dedim amk güzel mi, sikiyim dedim neyse ne sonra yanına gidip konuşacaktım çekindim öbür kaldırıma geçtim sonra baktım telefonla konuşuyordu. sonra telefonla konuşmasını bitirdi cesaretimi toplayıp karşıya geçtim telefonu kapatırken senin kadar it birisini görmedim kapat dedi telefon da. sonra telefonu kapattığın da nasıl bir yaptı telefonda ki diye sordum sexsi bir suratla. kız ilkten bana baktı ve gülümseyerek kafasını eğdi cevap vermedi. sonra cevap verecek misin diye sordum. cevap vermek zorunda mıyım dedi. ben ise zorun da değilsin ama ben cevaplamanı istiyorum. sonra sanane dedi. ben dedim ki '' aptallık yaptım sanırım '' lütfen amaa sana soru soruyorum burada bari kezbanlık yapma. kız durarak asıl kezban sensin dedi. ben ise gülerek erkeklerden kezban olmaz hahahh, saçım uzun olduğundan saçından belli dedi ben de kahkaha attım amına koyim ne saçmalıyorsun dedim. kız da üzgün bir gözle yemyeşil anasını sikeyim kızın gözlerine aşık oldum sadece fetişim varda kbyn kız giderken hahah kezban dedi diye kendi , kendime söylendim sonra ilerlerken kıza doğru moron diye bagırdım ve kız durup bana baktı ve üzgün bir biçim de gitti. şoke oldu amk ama sanırım ilk saha görevim berbat geçti o zamanlar tcma yüzünden kızlardan nefret etmiştim ama şuan ki aklım olsa o kızı gögsüme bile dayatmıştım kafa mı amk çok yanlış muhabbet kurdum bu konuyu soru cevapta mı açsam burada mı diye düşündüm ama burası daha iyi olur gibime geldi. beyler size önerim siktiğimin saha görevlerin de bu kadar heyecanlanmayın ************* o kızla konuştuktan sonra lan bumuydu şimdi lan bumu dedim kendi kendime ben bunun için mi 1 saattir nefes , nefese kalmıştım , kalp çakram götüme girmişti. gerçekten gereksiz heyecan 1-1 reel de o kadar savunmasız ve öz güvensizler ki agızlarını açıp da 1 kelime dahi diyemiyorlar tek diyebildikleri sanane vs hiç çekinmeyin gidin sokakta çöp konteynırına dayayıp sikin tek yapabilecekleri şey bagırmak örnek sadece yani gidipte sikmeyin hadi eyvallah , sağolun.
 
Sana gecen gun demistim . Ağzın laf yapmıyor sohbetinde bir sorun var diye. Her an kavga edecek gibisin. Sürekli atarlı ve ofkelisin . Psikolojik olarak rahat değilsin, bu kelimelerine yansıyor, ardından kızın da psikolojisi etkileniyor. Enerji bulaşıcıdır.
Ruh halin iyi degil bunu degistir . Kizlar ayna gibidir ne yansitirsan onu alirsin.

Eglenceli ol mizahin zeki olsun seninle konusan herkes eglensin

Anahtar kelimeleri verdim gerisi sende
 
Gece gece gülmekten gözüme yaş geldi amk asdkasfkfdmhdf.
kaydettim bunu ara sıra gelir okur gülerimxcvöxşisdğfsdşfi
 
Gece gece gülmekten gözüme yaş geldi amk asdkasfkfdmhdf.
kaydettim bunu ara sıra gelir okur gülerimxcvöxşisdğfsdşfi
Hacı bildirim geldikçe ben de gülüyorum sdhsdfshdsdh
Eskiden ne kız düşmanıymışım ben öyle, allah kurtardı valla beni şu durumdan xD
 
shape1
shape2
shape3
shape4
shape7
shape8
Üst