Alfaloji Forum

Sitemizde şu anda bakım yapılmaktadır. Üyelik istekleri ve konular bakım sonrasında onaylanacaktır.

Hareket Eden Bir Ölü Olmak ve Hataların Gerekliliği

Televizyonu başarının ölçüsü olarak görmeyi geçtim, televizyon izlemeye katlanabilen bir insanla konuşmak bile başlı başına bir zaman kaybı. Schopenhauer der ki, "Zeki ve kapasitesi yüksek insan, bu niteliklere sahip olmayanlar için başlı başına bir hakaret ve aşağılama gibi gelir ve bu kendisine nefret duyulması için yeterli bir sebeptir." Umarım arzu ettiğin gibi bir hayat geçirebilirsin, sevgiler.
kendini ne zannediyorsun dostum bu salak kafanla önemli filozoflardan da alıntı yapma adamları mezarda ters döndürme. Yine evde sıkıntıdan bilim adamı triplerine giren bir ergen daha. Zaman kaybıymış ulan gencecik yaşımda daha neler görücem acaba. Umarım sende istediğin gibi hayat geçirirsin fakat bu kafayla zor dostum, farkındalığını biraz arttır ve sonra google den baktığın bilgilerle insanlara sataş okey? Genelleme en büyük aptallıktır aklında da bulunsun.
 
Kızlar ise hipergamisi tatmin olduğu sürece asla sıkılmaz, betanın tek eşi olmaktansa alfayı paylaşmaya razı olmalarının sebebi budur. Geçmişte padişahlarının yüzlerce cariyesinden biri olmayı, fakir bir adamın tek eşi olmaya neden yeğlediklerini sanıyorsunuz?
Bu kısım 👌🏻
Güzel yazı dostum.
 
shape1
shape2
shape3
shape4
shape7
shape8
Üst