Alfaloji Forum

Sitemizde şu anda bakım yapılmaktadır. Üyelik istekleri ve konular bakım sonrasında onaylanacaktır.

Hayal gücünün açtığı yeni kader

Katılım
11 Ağustos 2018
Mesajlar
1,115
Tepkime puanı
1,678
Şehir
İstanbul
Gecenin 3:23'ü rüyamdan uyandım ve bunları not almak için böyle bir karar aldım.

Ben bir gezginim. Rüya gezgini. Neden bu yeteneğimi kullan mıyorum?
Rüyalarım ile bir senarist, bir yönetmen olabilirim. Bunu biliyorum. Çünkü; hiç kimsenin yazamayacağı kadar güzel senaryosu olan hikayeler görüyorum.
Aklımın o kuytu köşelerin de ve bu yazarlık sevgimle, kendime yeni bir kader yolu açabilirim diye düşündüm.
Rüyamdan hatırladığım ve yazabileceğim kadarıyla bahsedeyim
yoksa
etrafa baka baka boynum tututlacak. Şu an oldukça korkuyorum da..:)

Lise döneminde(4) tuba diye iri memeli, sıska vücutlu samimi bir arkadaşım. Bir ev de benimle birlikte. Ansızın ortaya çıkarım ve hiçbir şeyden haberim yok.
Yemek masası uzun bir uzunlukta.
Arkadaşım sessizce masada ki yemekleri alıyor ve koridora doğru geçip, en sonda ki odaya götürüyor tabakları.
Oysa ki tabaklar tertemiz ve masa gibi bomboş.
Fakat bu sıradışı vakayı görmeme rağmen, normalmiş gibi bakıyorum.
Daha sonra oturduğum masadan kalkıp tubanın yanına gidiyorum. O solmuş ve ifadesiz suratına bakıyorum. Korktuğumu hatırlıyorum ve elimi omuzuna atıp gülümseyerek; tuba en son ne zaman lise de giydiğin kıyafetleri giymekten vazgeçtin deyip, onu güldürüyorum. Lise de çok açık giyerdi. Orada oysaki kapalıydı.
Sustu, bir şeyler dedi fakat hatırlamıyorum.
Sonda ki odaya doğru gidiyoruz. Kendime doğru çektim omuzunda hala elim. Çok huzurluyum.
Ee neler yapıyorsun?
Solgun suratıyla bir şeyler dedi sanırım fakat hatırlamıyorum.
Ev ile ilgili bir şeyler biliyormuş gibi acayip sorular soruyorum.
O da bana bakıp geçiştirmeye çalışıyordu.
Ev de çok değişik şeyler yaşanmış gibi bir hava vardı.
Tuvalete giriyordum koridordan tekrar aynı odaya dönerken, ışıklar falan yanıyordu.
Koridorun ortasında bir resim tablosunda ışık beliriyordu; gökyüzünden gelen bir ışık gibi adeta; fakat koridorun ortası ve ışık gelemez.
Ahaa ! Onu gördüm deyip suratına baktım. Tuba da bana baktı ve aniden sıçrayarak uyandım.
Uykudan uyandığımda bu rüyanın tüm hepsini neredeyse hatırlıyordum. g*tüm korkmasa ve böyle bir amacım olsa hayranlıkla gecenin 3 nde düşündüğüm bu planı tam bir şekilde aktarıp daha iyi bir şey çıkarırdım fakat; sabah uyandığımda edit yapıp size neyden bahsettiğimi az çok anlatacağım.
Bu arada aklımda bulunsun diye yazıyorum bu alttakileri.

Tecavüz, uzun fakat kapalı giysi, açık ve düz saçlar; tablo ve çerçeveler.
Rüyayı düşünüp yatacağım ve uyanıp devam edeceğim. ( Daha önce çok yaptım bir daha olur. )

Baktığım her yer de bir cisim, bir surat görüyorum. Gecenin insanıymışım gibi her yerden bir elektrik, bir enerji hissediyorum.
Gölgelerden çok fazla imajinasyon hissediyorum.
Ansızın içine dalmak istiyorum fakat yapamam.
Çok değişik psikolojiye sahibim. Bunun ismini bulamıyorum.
Çok değişik düşünce ve görüntülere sahibim. Bunu kullanabilirim.

Edit; anasını satayım, öyle bir bunalıma girdim ki, 1.5 saat sonra uyuyabildim yatakta. İşte bu da benim başka bir sorunum.
Ama daha dehşet rüya gördüm anasını satayım.
Özet geçersek; giden trene gizlice atlıyorsun, hapis tutulduğun bir yerden kaçıp. Amaçta zaten o tuttukları yerden kaçmayı başara bilip, trene atlarsan oraya gitmeye hak kazanırsın. Gitmeye çalıştığın yer, spor gibi fakat reel spor. İnsanların elinde iğneler var, hançerler var, bazıları yumruklarıyla. Öldürme yok fakat yaralanıyorsun bayağı bir. Bir görseniz amk, takım takım savaşıyorlar. 10'a - 10 ! Hatırladığım kadarıyla benim götümü her gün sikiyorlardı. Sırtım mosmor kırbaç ve sopa izleri. Karnım kırbaçlanmış, iğnelenmiş.
Başka bir adam beni ayriyeten tyler durdenin dayak yediği gibi dövdü 1-1 :/ ! Fakat böyle anlattığım gibi basite indirgemeyin. Bir insanlar ile tanışıyorum, bir diyaloglar kuruyorum. Hani derler ya; hayatınız bir film olsa kaç kişi izler? İşte o film dünya çapında izlenirdi kesin diyorum.
En sonuna doğru da zaten, güzel bir takıma aldılar beni. Ayaklarda kaykay, herkesin elinde kısa bıçaklar. Kaya kaya, bir eğil bir kalk öyle tek sokuşta oyundan diskalifiye oluyorsun. Mükemmel oynamıştım anasını satayım. Millet s*k gibi bana bakıyordu. Her neyse; yukarı da paylaştığım ilk rüyamın senaryosunu düşünüp size şimdi yazacağım. Zaten aşağı da bıraktıklarım işime yarayacak hatırlamamda.

Şu olayı neye bağladığıma ve nasıl bir ilerletme olur diye kurguyu ilerletelim.
En son çerçeveye bakıp uyandığım kısmı hatırlamıştım ve başka bir şey yazamamıştım. Altta verdiğim eklerde ki mantık bu. Bu kız çok açık giyiniyordu. Başı açıktı fakat vücutları kapalıydı. Soğuktan değil ! Ben bu kızı mont giyerken bile görmedim anasını satayım ve 1 sene önce görmüştüm en son. Düşündüğüm gün de 1 sene önceydi. Neden durduk yere rüyama geçsin ki böyle bir olayda?
Ben rüyalara inanırım beyler. Bir şeyler anlattığına inanırım.
Uzun elbiseden ve bu kızın mal gibi korkutucu bakmasından tecavüze uğradığını çıkartırım. Saçlar dümdüz ve süslenilmiş bir şekilde. Fakat sofra boş. Herhalde kocasını bekliyordu ve kocası gelmeyeceğini söyledi. Daha sonra geri kaldırdı, ya da göremediğimiz kişilere sofrayı kurmuştur. Ben geldiğimde geri kaldırmıştır. Şaş gibi bakması da bunu açıklıyor olabilir. Zaten o tablo falan, bir anda ışıklanması; tabloyu görünce bana öyle bakması. Bu or*spu cocuğu yüzünden 2 saat yatamadım amına kodumun. Ben mesela bir kaç gün düşünsem, on numara senaryo çıkarabilirim diye düşünüyorum bu kurgu üzerinden.
Kurgu binada geçer. Kadının ölmüş ailesi üzerinden yürürüm. Çünkü uzun bir sofra vardır. Tabloda ki çocuk oğlu ve en üste koymuştu duvarın. Başka tablolarda vardı fakat boş görünüyordu. Herhalde çocuk yaşıyor fakat değişik değişik şeyler oluyor. Birilerinden saklıyordur belkide. Tablodakiler evde yaşıyor kızla birlikte ve kız da onları görüyor. Ben geldiğimde de rahatsız olmuşlardır falan. Zaten ışıklar gelip gidiyor falan. Daha sonra olaylar, bulgular geçip gidiyor falan. Kadının oğlu bulunuyor. Kadın da şizofreni çıkıyor. Kendi kafasında kurduğu senaryo falan. Çocuğu da onlardan korumak için başka yere saklamış ve orada besliyor.
Yani 5 dakika da doğaçlama uydurduğum bir senaryo. Uzun süre kafa yorup düşünsem çok iyi bir şey çıkarırım.
Biliyorum basite indirğedim belki mesleği fakat yapabileceğimi biliyorum.
Yazmayı cidden çok seviyorum. Düşünmeyi de oldukça çok seviyorum. Çok fazla senaryo üzerine rüyalar görüyorum. Aynı gün 4 tane farklı kurgulu rüya gördüğümü hatırlıyorum ! Lucid dream falan öğrenirim. Rüya süresi uzatırım falan. Zma kullanırım. Uyanır uyanmaz not falan ederim. Çok iyi şeyler çıkar.
Beyler böyle anlattığıma bakmayın.
Hikayenin içindeyken, kusursuz fon müziği, sesler, ışıklandırma, kızın oyunculuğu falan ! Ben böyle etkilenmemiştim daha önce anasını satim. Mükemmel bir rüyaydı ki, götüme laf geçirip bilgisayara geçtim.
Not defterine kaydettim ilk başta. Daha sonra, lan bakayım gruptakiler ne diyecek, belki bir bilgisi olan vardır dedim.
Yorumlarınızı bekliyorum.
 
Son düzenleme:
Ahahahahahha, çok güldüm. Tyler dostum galiba hayal gücünden dolayı.
Devamını oku dostum. Hayal gücüm oldukça yüksek. Sağ lop benim soldan daha gelişkin anasını satayım. O tür dünya var kafada yani. Hele ki gece, kafa da kurduğum imajinasyonları falan görsen... Daha neler var neler.
 
Devamını oku dostum. Hayal gücüm oldukça yüksek. Sağ lop benim soldan daha gelişkin anasını satayım. O tür dünya var kafada yani. Hele ki gece, kafa da kurduğum imajinasyonları falan görsen... Daha neler var neler.
Ben anlıyorum seni kardeşim. Benim de çeşitli nedenlerden dolayı sağ kolum sol kolumdan daha güçlü...
 
shape1
shape2
shape3
shape4
shape7
shape8
Üst