Alfaloji Forum

Sitemizde şu anda bakım yapılmaktadır. Üyelik istekleri ve konular bakım sonrasında onaylanacaktır.

HAYATINA BİR DEĞER KAT NASIL MI?

Katılım
3 Ekim 2019
Mesajlar
1
Tepkime puanı
3
Şehir
İstanbul
SELAM ARKADAŞLAR..

ÖNCELİKLE

İLK YAZIMI YAZMIŞ BULUNMAKTAYIM,BUNU BAŞLANGIÇ OLARAK GÖRÜN DAHA GÜZEL YAZILAR GELECEĞİNDEN EMİN OLABİLİRSİNİZ(erkeklik,maskulenlik kadın-erkek ilişkeri)


FAKAT EN TEMELDEN BAŞLIYORUM yani HAYATTAN!

Bu konu hayatına şekil verememiş zamanını yönetemeyen ve hiç bir şeyin anlamının olmadığını düşünen .. biraz acı oldu değil mi ?Kendinden bir şeyler gördüysen okumaya devam et lutfen,

kitap okumayı severım sizlere de KİTAPLARDAN ve HAYATIMDAN oğrendığım bılgılerı yavaş yavaş ılk okul cocuguna anlatır gıbı anlatacagım merak etmeyın ama şunu da UNUTMAYIN!

Her seyın yerı ve zamanı ve DÜZENİ olmalı degıl mı?


SONRASINDA

Bir çok konuda üşengeç bir insandım,sorumluluktan kaçardım zamanı yönetemezdim şimdilerde ise bu durumu kontrolum altına altına aldım ne kadar sahane degıl mı :)

sizler de oğrenmek istiyor musunuz?İşte bunun için buradayım sizlere GÖSTERMEYE geldim

siz de hayatınızı kontrol altına alabilirsiniz! Değersiz hissettiğiniz anlar oluyor mu ? Ya da yalnız bazen hiç bir şey yapamıyorum ulan elimden bir şey gelmiyor dediğiniz üzücü değil mi?Pekala .. sizlere desem ki bunları
DEĞİŞTİREBİLİRSİNİZ ne düşünürsünüz ?KİMSEYE kendimi kanıtlama gibi bir amacım yok

YAZDIĞIM YAZILARI okuduktan sonra HAYATINIZA ne kadar BÜYÜK bir KATKI yapıcağınızı YAVAŞ YAVAŞ farketmeye başlıyacaksınız yavaş okuyun ve iyice sindirin.

BAŞLANGIÇ

1-

KENDİ HAYATINIZI KUCAKLAYIN ÇUNKU O SİZİ SEVİYOR!

HAYAT,kendinizi HER ZAMAN güne UMUTLA başlamaya ikna edin HER GÜNÜ MUTLULUKLA KUCAKLAYIN,HER ZAMAN HAYATIN GÜZEL olduğunu bilerek güne başlayın(OLUMLAMA)

2-

Önceliklerini şekillendir

HER ZAMAN HAYATINA ÖNCELİK VER,HER ZAMAN KENDİNE GÜVEN,HER ZAMAN MUTLU olduğun şeyleri yap(DEMESİ GÜZEL PEKİ YAPMASI? DEDİĞİNİZİ DUYUYORUM ÖNCELİĞİMİZ EN BAŞTA HERKESİN ANLAYABİLECEĞİ SEVİYEYE İNDİRGEYEREK ANLATMAK,BUNU DA YAPAN GÖRMZSİNİZ İYİ OKUYUN VE BENİMSEYİN BİR DAHA DEMİYECEĞİM)

3-

Gerçekçi OL

Hayatın her alanında kendinize itiraf edemediğiniz şeyler var mıdır?Yoksa durumunuzu gözden geçirin .. kendinize bunları İTİRAF edin!

4-

Hedef ve Amaçlar Söz Konusu ise yoluna bak

Kendinize HER ZAMAN HEDEF VEYA HEDEFLER BELİRLEYİN,hiç olmadı HEDEFÇİKLER...

HEDEF VE AMAÇ BİR ARADA OLURSA KIVILCIM OLUŞUR HEDEFİNİZ UZUN VADELİ OLSUN BUNU DA UNUTMAYIN KISA HEDEFLER GEÇİÇİ MUTLULUKLAR GETİRİR ..

5-

Plan ve Programın Gücü Adına

İyilerin DOSTU kötülerin DÜŞMANI!

evet hayatın olmazsa olmazı belki yegane kuralı budur,plan ve program bu olmadan ZAMAN sizi sadece ele geçirir bir bakmışsın akşam olmuş gün bitmiş ve ödevlerin var diyorsun,ya da yarın yapıcağın bir şey var aklına gelmiyor,kızla konuşmaya gidiceksin ama ne diyeceğini bilmiyorsun,patrondan zam istiyeceksin ama nasıl yapabileceğini bilmiyorsun düz yardırmak mı istiyorsun yoksa PLANLI bir şekilde işini GARANTİ altına almak mı?Tanıdık geldi değil mi işte bu yüzden çok önemli.


SON .

TABİ Kİ HAYIR ! DEVAM EDİCEĞİM SİZDEN İSTEĞİM, BU KONU DA BANA ELİMDEN GELDİĞİNCE YARDIMCI OLMANIZI İSTİYORUM, SİZİN KENDİNİZE AİT FİKİRLERİNİZİ YORUM KISMINDA BELİRTMENİZİ İSTİYORUM,BEĞENMENİZİ VE ARKADAŞLARINIZA BU KONUDA YARDIMCI OLMANIZI,ANLATTIĞIM KONUYU ARKADAŞLARINIZA GÖSTERMENİZİ İSTİYORUM BENCİL OLMAYIN! HER ZAMAN BİRBİRİNİZE YARDIMCI OLMAYI UNUTMAYIN BU ERKEKLİĞİN YEGANE KURALIDIR.



BİR ELİN NESİ VAR İKİ ELİN SESİ VAR

ESEN KALIN ..
 
Son düzenleme:
Makale yazan arkadaşlar, lütfen yazı fontunu değiştirmeyin. Sadece önemli yerleri "kalın" şekilde yazıp geçin. Aynı şekilde renkleri ile de oynamayın. Harbiden ben bu konuyu sırf bu yüzden okumuyorum. Ben zaten koyu tema kullanıyorum, yazı rengide siyah.
 
shape1
shape2
shape3
shape4
shape7
shape8
Üst